RIFAT YÜZÜAK “SİL MAKYAJINI” KİTABINI TANITTI.!

Rıfat Yüzüak; “Sil Makyajını” Kitabını Braun Face İle Birlikte Tanıttı.!

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

RIFAT YÜZÜAK “SİL MAKYAJINI” KİTABINI TANITTI.! 


Rıfat Yüzüak; “Sil Makyajını”

Kitabını Braun Face İle Birlikte Tanıttı.! 



İlk kitabı “Sil Makyajını” ile makyaj hakkındaki bütün tabuları yıkan Rıfat Yüzüak, dün akşam W Hotel’de Braun Face sponsorluğunda, ünlü isimlerin katılımı ile gerçekleşen partide kitabının başarısını kutladı. Ünlü makyaj sanatçısı, ilk kitabı ile makyaj ve cilt bakımı hakkındaki bütün deneyimlerini Türk kadınları ile paylaşıyor.

Uzun yıllardır birçok ünlü ve model ile çalışan Rıfat Yüzüak, farklı yüz ve cilt tiplerine uygun makyaj yapmanın püf noktalarına kitabında yer veriyor.

Yüz hatlarını belirginleştirme uygulamalarının detaylı bir şekilde anlatıldığı kitapta gün boyu makyaj malzemeleri altında nefes alamayan cildinize nasıl bakım yapmanız gerektiğinden de bahsediliyor.

Makyajın sizi değiştirmek için değil doğal güzelliğinizi ortaya çıkartmak için yapılması gerektiğini savunan Yüzüak Wov Hotel’de gerçekleşen lansman partisinde kitabında yer verdiği yüz temizleme fırçası ile ilgili bölümün ilham kaynağı olarak Braun Face yüz epilatörü ve temizleme fırçasını gösterdi.



Lansman partisinde kitabın içeriği hakkında konuşan Rıfat Yüzüak Braun Face ile pürüzsüz bir görünüme nasıl kavuşabileceğinizi anlattı.

“Braun Face yüz epilatörü ve temizleme fırçası, diğer cilt temizleyici ürünlere oranla yüzü 6 kat daha derinlemesine temizliyor. Cilde verdiği titreşim ile kan ve su dolaşımını hızlandırarak cildinizin sıkılaşmasını, canlanmasını ve parlamasını sağlıyor. Mükemmel bir makyaj uygulaması için en önemli nokta cildinizin temiz ve sağlıklı olmasıdır.

Cildinizin pürüzsüz ve parlak olması yapacağınız en basit makyaj uygulamalarını bile güzel ve doğal gösterir. Braun Face’in temizleme fırçaları ile cildinizi en hassas şekilde koruyup, makyaj süngeri başlığı ile kusursuz bir fondöten uygulaması yapabilirsiniz.”

Makyaj ile ilgili doğru bilinen bütün yanlışlar ve kusursuz makyaj uygulamalarının püf noktaları Rıfat Yüzüak’ın ilk kitabı “Sil Makyajını” da güzellik meraklılarını bekliyor.

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Mart.2017okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ - okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb ---  E.mail: okkesb@telmar.net,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,- okkesb@gmail.com,

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Mart.2017 okkesb61@gmail.com,

Diğer Haberler

  • DARBE KİMDEN GELİRSE GELSİN KARŞIYIZ..
  • TRABZONLULAR BİRLEŞİNİZ
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI…
  • KUL VE MAHLÛKAT HAKKI..
  • ADAM OLMAK–OLAMAMAK VE GAZETECİLİK
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI..
  • DERNEKLER KANUNUNA MUHALEFET
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP