BÜYÜK HASTİKOZ GEÇLİK ZİRVESİ YAPILDI

Büyük Hastikoz - Aşağıkışlacık Köyü Gençlik Zirvesi Üsküdar'da Gerçekleştirildi.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

BÜYÜK HASTİKOZ GEÇLİK ZİRVESİ YAPILDI

Büyük Hastikoz Gençlik Zirvesi; Trabzon İli, Of İlçesi, Of Aşağıkışlacık köyü Derneği Onursal Başkanı Hüseyin Ayaz’ın himayesinde Üsküdar Belediyesi Kız Kulesi Restaurantta gerçekleştirildi.

AŞAĞIKIŞLACIK KÖYÜNÜN GENÇLERİ

Aşağıkışlacık köyünün gençleri; Büyük şehirlerde birbirlerinden uzak bölgelerde yaşıyor olmaları birbirlerini daha yakinen tanımaları köyümüz ve bölgemiz için neler yapılabileceğini istişare etmeleri kendi yol haritalarını kendileri belirlemeleri için 22 Ocak 2017 Pazar günü gençler velileriyle birlikte  geniş katılımla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Kahvaltı sonrası Musa Şanlıer'in yaptığı  yemek duası sonrası Açılış konuşmasını ev sahibi olarak Üsküdar Belediyesi Başkan yardımcısı Abdullah Ayaz yaptı ardından günün anlam ını belirten konuşmayı yapmak üzere organizeyi tertipleyen Hüseyin Ayaz kürsüye geldi.

GİDEN GİDİYOR HAYAT DEVAM EDİYOR

Ayaz konuşmasında; 2006 yılında kardeşimin yakalandığı amansız hastalığından dolayı köyümüzün dernek başkanlığını bırakmıştım. Geçen süre zarfında bir araya gelerek bu istişareyi yapmak bugüne nasip oldu.

Yaklaşık bir yıl öncede sizlerinde bilgisi dâhilinde kardeşimin hastalığının yeniden nüksetmesi nedeniyle karşılaştığımız zorlukları aşabilmek amacıyla, köyümüzün derneğiyle birlikte kurucusu olduğum Trabzon Dernekleri Federasyonu başkan vekilliği ve Karadeniz Derneklerin Konfederasyonu Başkan yardımcılığı ile Türkiye Sivil Toplum Kuruluşları konfederasyonu yönetim kurulu görevlerimden ayrıldım.

SİVİL TOPLUMUN GÜCÜ VE BAŞARISI

11 yıl başkanlığını yaptığım Of Aşağıkışlacık köyü Derneğimizi yani sizleri temsilen gittiğim bu kurumlarda, ekip olarak yapmış olduğumuz çalışmalar sonucunda Karadeniz bölgemize kazandırılmasına vesile olduğum  Trabzon Kaşüstü ve Samsun İlkadım Hastanesi ve bir çok projeler için başta TC Sağlık Bakanımız Sayın Prof Dr Recep Akdağ olmak üzere birçok kurumun temsilcilerinden almış olduğum ödülleri öncelikle sizler olmak üzere kurumdaki çalışma arkadaşlarımın adına aldım. Çünkü bun hep birlikte başarmış ve hak etmiştik.

GENÇLERİN GÜCÜ ÖZGÜVENLERİNDE

Değerli gençler gücünüzü öncelikle Allah’tan sonrada yapmış olduğunuz doğru işlerden almalısınız. Temsil ettiğiniz camiadan sakın uzak durmayın onların oturdukları mekanlara makamlarına gidin, ekonomi, makam, sağlık bir gün gelir ki biter amma gücünüzü Allahtan sonra temsil ettiğiniz camiadan dolaysıyla doğru yaptığınız işlerden alırsanız kendinize olan özgüveniniz ve o özgüvene bağlı gücünüz hiç bir zaman bitmez sizden sonrakilere de örnek olursunuz..

AŞAĞIKIŞLACIK KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK

2016 yılında kardeşimin rahatsızlığından dolayı bıraktığım köyümüzün dernek çalışmalarını inşallah bundan sonra kaldığımız yerden devam ederek gençlerimiz önümüzde, biz büyükler arkalarında, çok daha büyük projelere, tekrardan hep birlikte imza atacağız.

TOPLANTININ DİVAN HEYETİ

Toplantının amacına ulaşması adına divan heyeti seçildi. Divan; Hüseyin Ayaz, Dr Cemal AYAZ, Vahap GÜL, Hamza UZNKAYA, Mustafa ŞANLIER, Yılmaz GÜRLÜ, Murat KIR ve Ali İhsan ÖZCAN dan oluştu.

Toplantıda katılımcılar sırayla kendisini tanıtarak divana fikir ve önerilerini söyledi.

Toplantının bitiminde önerileri değerlendiren Divan heyeti.

1990 yılında İstanbul Üsküdar ‘da kurulan ve uzun zamandır faaliyetlerine ara verilen Of Aşağıkışlacık Köyü Derneğimizin, hep birlikte Üsküdar Belediyesi ve Trabzon Dernekleri Federasyonu Genel Başkan yardımcısı Abdullah Ayaz'ın Başkanlığında yeniden  aktif duruma getirilmesi için yönetim kurulunu bir an önce oluşturup faaliyetlere başlayarak aradaki boşluğu kapatma kararı oldu.

HASRET GİDERDİLER

Böylece; Of Aşağıkışlacık köyü KYD Üsküdar Belediyesi ve Trabzon Dernekleri Federasyonu Genel Başkan yardımcısı Abdullah Ayaz dönemi başlamış oldu.

Toplantının sonunda toplu aile  fotoğrafları çekilerek uzun zaman sohbetler yaparak hasret giderdiler.

Kaynak;  medyahastikoz Ajans

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Ocak.2017 okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ -okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb@telmar.net,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,- okkesb@gmail.com,

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Ocak.2017 okkesb61@gmail.com,

 

 

OF'LU GAZETECİ HALİL BAYRAM VEFAT ETTİ..

Of İlçemizin ilk haber internet sitesi www.oflular.com, da ilçemizin tanıtımına gurbetteki bizleri birbirlerimizle sanal alemle bir araya getiren sitenin imtiyaz sahibi Murat Kumandaş kardeşimizle birlikte bizlere çok büyük katkılar sağladılar.  

1990 li yıllarda Murat Kumandaş kardeşimizin ofisinde tanışma imkanı bulduğum bölgemin değerli basın mensubu Gazeteci yazar Hali Bayram arkadaşımız tedavi görmekte olduğu KTÜ Tıp Fakültesi’nde bugün hayatını kaybetti. Allah Rahmet Eylesin.

Of'un Duayen Gazetecisi Halil Bayram Hak'kın Rahmetine Kavuştu.!

Emekli Öğretmen olan ve Of’ta basın sektöründe faaliyet gösteren Gazeteci Halil Bayram,  17 Ocak’ta geçirdiği felç nedeniyle KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesinde tedavi altına alınmıştı.

Felç nedeniyle beyin damarlarında tıkanıklık oluşan ve bilincini kaybeden Bayram, yapılan tedavilere cevap vermedi.

Yaklaşık bir hafta süren tedaviye tepki vermeyen Bayram, ödem oluşması nedeniyle bu akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

7 çocuk babası olan 59 yaşındaki Halil Bayram, Of’ta uzun yıllar Elektrik Öğretmeni olarak görev yaptı. Öğretmenlikten emekli olan Bayram, öğretmenliğinin yanı sıra uzun yıllar basın olarak da görev yaptı.

Yerel gazetelerde ilçe temsilciği ve ajans temsilciliği yapan Bayram son olarak Ekspres Gazetesi’nin Of Temsilciliği ve Doğan Haber Ajansı’nın Of Temsilciliği görevlerini yürütmekteydi.

Halil Bayram’ın naşının 24 Ocak 2017 Salı günü Of’ta düzenlenecek cenaze töreninin ardından Sugeldi Mahallesi’nde toprağa verilmesi bekleniyor.

Diğer Haberler

  • DARBE KİMDEN GELİRSE GELSİN KARŞIYIZ..
  • TRABZONLULAR BİRLEŞİNİZ
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI…
  • KUL VE MAHLÛKAT HAKKI..
  • ADAM OLMAK–OLAMAMAK VE GAZETECİLİK
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI..
  • DERNEKLER KANUNUNA MUHALEFET
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP