'King' of Golf, Arnold Palmer Died.!

The Debonair Golfer Was Responsible For A Resurgence Of İnterest İn The Sport İn The 1950s And 1960s.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

Arnold Palmer

Arnold Daniel Palmer, "Kral" Takma Adıyla

Tanınan ABD'li Profesyonel Golfçü.

 

PGA Tour Ve Champions Tour'da Birçok Birinciliği Bulunan Palmer'ın Yıldızı Golfün Televizyonla Tanıştığı 1950'li Yıllarda Parlamıştır. 

Doğum: 10 Eylül 1929, Latrobe, Pensilvanya, ABD

Ölüm: 25 Eylül 2016, Pittsburgh, Pensilvanya, ABD

Boy: 1,78 m

Eşi: Kathleen Gawthrop (e. 2005–2016), Winifred Walzer (e. 1954–1999)

Çocukları: Amy Palmer, Peggy Palmer

Ebeveynleri: Deacon Palmer, Doris

 

  

'King' of Golf, Arnold Palmer Died.!

The Debonair Golfer Was Responsible For A Resurgence Of İnterest İn The Sport İn The 1950s And 1960s.

Arnold Palmer, a champion golfer whose nickname was the King, died on 25 September 2016.

Palmer's appeal went beyond the golf world.  He was handsome, charming, and charismatic, as well as one of the top players of the 1950s and 1960s, but beyond that, he was a savvy businessman whose endorsements netted him millions, and whose reach went well beyond sports: for example, the Arnold Palmer drink, made with equal parts lemonade and iced tea, is named after him. Golfweek reports that in his heyday, Palmer was a phenomenon

 

Palmer’s combination of matinee-idol looks, charisma and blue-collar background made him a superstar just as golf ushered in the television era. He became Madison Avenue’s favorite pitchman, accepting an array of endorsement deals that generated millions of dollars in income on everything from licensed sportswear to tractors to motor oil and even Japanese tearooms. Credit goes to agent Mark McCormack, who sold the Palmer personality and the values he represented rather than his status as a tournament winner.

 

Palmer’s business empire grew to include a course-design company, a chain of dry cleaners, car dealerships, as well as ownership of Bay Hill Resort & Lodge in Orlando. He even bought Latrobe Country Club, which his father helped build with his own hands and where as a youth Palmer was permitted only before the members arrived in the morning or after they had gone home in the evening. Palmer designed more than 300 golf courses in 37 states, 25 countries and five continents (all except Africa and Antarctica), including the first modern course built in China, in 1988.

 

Palmer also was just the sixth athlete to win the Congressional Gold Medal, which he was awarded in 2012. He also received a Presidential Medal of Freedom in 2004.  The two awards are the highest honors that the United States can bestow on a civilian:

He was the first professional golfer with his own raucous cheering section. The original members of Arnie's Army were GIs from Camp Gordon in Augusta, Ga., and Palmer was at ease with these enlisted men, knocking back cold ones with them on those occasions when they landed at the same bar. For some years in the 1950s and ‘60s, Palmer was a smoker, a vodka-and-steak man, and a night owl, but the protective press of his era never showed him in that light. People who followed the game closely knew, and he never pretended to be something other than what he was. Palmer was 87.

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Eylül.2016 – okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ –okkesb@turkfreezone.com,

 

 

Golf Kralı Arnold Palmer Öldü

Debonair Golfçü 1950'lerde Ve 1960'larda Sporda Bir İlgi Diriliş Sorumlu Oldu.

Arnold Palmer, bir şampiyon golfçu Nicki oldu Kral , 25 Eylül 2016 tarihinde öldü.  

Palmer'ın itiraz golf dünyasının ötesine gitti. O, yakışıklı, sevimli ve karizmatik, hem de 1950 ve 1960'ların en önemli oyuncularından biri oldu, ama bunun ötesinde o kimin ciro ona milyonlarca düşülmektedir ve kimin erişim sporları ötesine gitti bir anlayışlı işadamı oldu:

Örneğin, eşit parçaya limonata ve buzlu çay ile yapılan Arnold Palmer içki, ondan sonra adlandırılmıştır Golfweek  onun altın çağında, Palmer olduğunu bildiriyor fenomen: matine-idol Palmer'ın kombinasyonu karizması ve mavi yakalı arka plan onu golf televizyon dönem başlatmıştır gibi bir süperstar yaptı görünüyor. O motor yağı ve hatta Japon tearooms Traktör lisanslı spor her şeyi gelir milyonlarca dolar üretilen ciro fırsatlar bir dizi kabul, Madison Avenue favori pitchman oldu. 

Kredi Palmer kişiliği ve onun yerine bir turnuva kazanan olarak onun durumu daha temsil ettiği değerleri satılan ajan Mark McCormack, gider. 

Palmer'ın iş imparatorluğu bir ders-tasarım şirketi, kuru temizleme, otomobil galerisi zinciri yanı sıra Orlando Bay Hill Resort & Lodge sahipliğini içerecek şekilde büyüdü. Hatta bir gençlik Palmer üyeleri sabah geldi ya da akşam eve gittikten sonra sadece daha önce izin verildi olarak babasının kendi elleriyle ve nerede inşa yardımcı Latrobe Country Club, satın aldı. Palmer 1988 yılında Çin'de inşa edilen ilk modern bir ders de dahil olmak üzere 37 eyalette, 25 ülke ve (bütün Afrika ve Antarktika hariç), beş kıtada, 300'den fazla golf sahası tasarlanmış.

Palmer, aynı zamanda O da iki ödül ABD'nin üzerinde ihsan en yüksek onur 2004 yılında Özgürlük Başkanlık Madalyası aldı 2012 yılında verildi Kongre Altın Madalyası kazanmak için sadece altıncı atlet oldu sivil :

Kendi kısık tezahürat bölümü ile ilk profesyonel golfçü oldu. Arnie Ordusu orijinal üyeleri Augusta Camp Gordon, Ga. Gelen askerleri vardı ve Palmer aynı barda indiğinde bu vesilelerle onlarla soğuk olanlar geri vurma, bu erler ile rahat oldu. 

1950 ve 60'larda birkaç yıl boyunca, Palmer sigara içen, bir votka-ve-biftek adam ve bir gece kuşu, ama onun döneminin koruyucu basın o ışık onu gösterdi değildi. oyun izledi İnsanlar yakından biliyordu ve o ne başka bir şey olmak gibi davrandı asla. Palmer 87 idi.

 

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Eylül.2016 – okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ –okkesb@turkfreezone.com,

 

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Eylül.2016 – okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ –okkesb@turkfreezone.com,

 

Diğer Haberler

  • DARBE KİMDEN GELİRSE GELSİN KARŞIYIZ..
  • TRABZONLULAR BİRLEŞİNİZ
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI…
  • KUL VE MAHLÛKAT HAKKI..
  • ADAM OLMAK–OLAMAMAK VE GAZETECİLİK
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI..
  • DERNEKLER KANUNUNA MUHALEFET
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP