GAZETECİLİĞİN GELDİĞİ SON DURUM

Siparişle, Parayla Yapılan İş, Gazetecilik Değildir. Mahmut Övür'e CHP Yazısını Kim Yazdırdı

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

GAZETECİLİĞİN GELDİĞİ SON DURUM

Siparişle, Parayla Yapılan İş, Gazetecilik Değildir. Mahmut Övür'e CHP Yazısını Kim Yazdırdı

Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı, Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür’ün tepki çeken 4 CHP’linin Fethullah Gülen’le görüştüğü iddiasının perde arkasını yazdı.

Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı, Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür’ün tepki çeken 4 CHP’linin Fethullah Gülen’le görüştüğü iddiasının perde arkasını yazdı.

Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı, Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür’ün tepki çeken 4 CHPlinin  Fethullah Gülen’le görüştüğü iddiasının perde arkasını yazdı.

Can Ataklı, o yazının yayımlanmadan önce kendisine de geldiğini belirterek Rezalete bakar mısınız.? Bir gazeteci yazdığı yazıyı, kontrol ettirmek için kendine talimatı verenlere gönderiyor” dedi.

Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür, Pensilvanya’da 4 CHP’libaşlıklı yazısında, CHP'liler Umut Oran, Gürsel Tekin, Erdoğan Toprak ve Sabahat Akkiraz’ın Pensilvanya’da Fethullah Gülen ile görüştüğünü iddia etmişti. 4 CHP’li de Mahmut Övür’ü yalanlarken dava açacağını ifade etmişti.

“O YAZI YAYIMLANMADAN ÖNCE BANA GELDİ”

Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı, tepki çeken bu yazıya ilişkin yeni iddialar gündeme getirdi. Mahmut Övür CHP ile dinci faşist cemaat arasında bir ilişki olduğunu göstermeye çalıştığı yazıyı talimatla yazmıştır diyen Can Ataklı, şunları yazdı:

“7 Eylül akşamı 1antv'deki yayınımız bittiğinde whatsapp'ımda bir mesaj gördüm. Güvendiğim bir isimden gelen uzun mesajın başlığı Pensilvanya ve 4 CHP'li idi. Yazıyı okudum, dehşete düştüm. Çünkü o yazıyı güvendiğim ismin aldığı bilgiler çerçevesinde toparlayıp bana gönderdiğini sandım. Eğer o kişi bunu söylüyorsa durum gerçekten vahim demektir. Gece yarısına doğru, bana mesajı gönderen kişiyi aradım ve Bu bilgileri nereden aldın, doğruysa facia’ dedim.

Bana cevaben O yazı benim değil, üzerine not düşmeyi unutmuşum, o Mahmut Övür'ün yarınki yazısı’ cevabını verdi.”

“BİLMECE: YENİMAHALLE'DE NE VAR.?”

Adını vermediği ve “Güvendiğim kaynak” diye bahsettiği kişiye Mahmut Övür’ün yazısının yayımlanmadan önce nasıl ulaştığını sorduğuna dikkat çeken Can Ataklı, şöyle devam etti:

“Yazıyı CHP'nin eski Parti Meclisi üyelerinden biri göndermiş. Güvendiğim kişi dedi ki ‘Bana bu yazıyı gönderen kişi konum bilgisini de açık tutmuş. İstanbul'da oturduğu halde konumu Ankara Yenimahalle olarak görülüyor.

(Bilmece: Yenimahalle'de ne var.?) 

Sanıyorum Mahmut Övür'e bu yazıyı yazdırmışlar, sonra hata var mı diye yazılan yazıyı görmek istemişler. Onayladıkları yazıyı da bilgi için önceden bazı adreslere göndermişler.’ Rezalete bakar mısınız.? Bir gazeteci yazdığı yazıyı, kontrol ettirmek için kendine talimatı verenlere gönderiyor. Onlar da yazı gazeteye konmadan önemli gördükleri bazı kişilere servis ediyorlar. Sonra da kalkıp bunu gazetecilik diye yutturuyorlar.”

Odatv.com

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Eylül.2016 okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ –– okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb ––––––– E.mail: okkesb@telmar.net,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,- okkesb@gmail.com,

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Eylül.2016 okkesb61@gmail.com,

Diğer Haberler

  • BU, DÜPEDÜZ SANSÜRDÜR...
  • MEDYADA TEKELLEŞMENİN SAKINCALARI
  • TÜRKİYE’NİN UYUŞTURUCU TRAFİĞİ
  • *OHAL İLAN EDİLEBİLİR* MİŞ.!
  • BASIN, BAĞIMSIZ TV KANALLARI BASKI ALTINDA
  • FETÖ ÖDÜLÜNÜ REDDEDEN DEVLET ADAMI.?
  • HAZNEVİ TARİKATI, ADANA’YI ELE GEÇİRİYOR
  • YURT GAZETESİ EMEKÇİLERİ MAĞDUR EDİLDİ
  • TEVFİK GÖKSU SERT KAYAYA ÇARPTI
  • GERÇEK VANDALLIK BUDUR İŞTE
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP