TENİS DÜNYASI DERGİSİ 79.SAYISI BAYİDE

Türkiye'nin En Uzun Soluklu Spor Yayınları Arasında Bulunan Tenis Dünyası Dergisi 79. Sayısıyla Bayilerdeki Yerini Aldı.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

TENİS DÜNYASI DERGİSİ, 79. SAYISI BAYİDE



Türkiye'nin En Uzun Soluklu Spor Yayınları Arasında Bulunan Tenis Dünyası Dergisi 79. Sayısıyla Bayilerdeki Yerini Aldı.



Türkiye'nin bayilerdeki tek tenis dergisi Tenis Dünyası'nın 79. sayısı okuyucularıyla buluştu. Wimbledon'da tarihi bir zafere imza atan Serena Williams'ın kapağı süslediği ağustos sayısında Rio 2016 Olimpiyat Oyunları'na dair kapsamlı bir içerik de bulunuyor.

Sezonun üçüncü Grand Slam'i Wimbledon'ın detaylı bir şekilde analiz edildiği sayıda, turnuvayı üç hafta boyunca yerinde takip eden yazarımız Mert Ertunga'nın izlenimleri yine ilgiyle okunacak. Ertunga, All England Club'daki bilet kuyruğu kültürü, namıdiğer "The Queue" hakkında kendi görüşlerinin yanı sıra müdavimlerin aktardıklarını harmanladı.

Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinin ev sahipliğinde gerçekleşen Olimpiyat Oyunları'nda tenis mücadelesi, ağustos sayısında mercek altına alındı. Türk tenisinin olimpiyatlarda ilk defa temsil edilmesini sağlayan Çağla Büyükakçay ve Büşra Ün ile röportajların yanı sıra Yunus Dilber de olimpik tenis üzerine incelemesiyle içeriğe katkı yaptı.



TED Spor Kulübü'nün 80. yıl kutlamaları kapsamındaki Büyükler Türkiye Şampiyonası'nı ve Bosna-Hersek ile Türkiye arasındaki Davis Cup serisini izleyen Ali Katipoğlu, bu iki önemli organizasyonu kaleme aldı. Son dönemin parlayan isimlerinden, ilk 10'un yeni üyesi Dominic Thiem ile ilgili bilinmeyenleri ise Şevket Furkan Erbay sayfalarımıza taşıdı. 



Bekir Emre'nin her geçen gün kan kaybeden tenis kulüpleri, Nick Bollettieri'nin ise profesyonel raketlerin karakteri üzerine köşe yazılarının yanında tenis gündemine ilişkin en güncel haberler, ATP-WTA Turu'ndaki turnuvalar, senyör tenisindeki organizasyonlar da her zamanki gibi Tenis Dünyası Dergisi'nin 79. sayısında takipçilerine ulaştırılıyor.

+tenis dünyası, +tenis dergisi, +olimpiyatlar, +wimbledonrio 2016, +serena williams, +çağla büyükakçay,

 

Ökkeş Bölükbaşı, Temmuz.2016 www.medyagunebakis.com/

http://www.medyagunebakis.com/haber_detay.asp?id=9032&menuid=66

Ökkeş Bölükbaşı, Temmuz.2016 www.medyagunebakis.com/

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP