GİRESUNLULAR 27.08'DE AFYONKARAHİSARDA

Giresunlular 15 Temmuz Ruhuyla 27 Ağustosta Afyonkarahisar’da Buluşuyor.!'

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

GİRESUNLULAR 27.08'DE AFYONKARAHİSARDA

Giresunlular 15 Temmuz Ruhuyla 27 Ağustosta Afyonkarahisar’da Buluşuyor.!'

Giresun Federasyonu 27 Ağustos’ta Afyonkarahisar’daki Giresun Şehitliği’nde yapılacak olan anma etkinliği gündemiyle Federasyonun İstanbul’daki merkezinde toplandı.

İstanbul Milletvekili ve Giresun Federasyonu Onursal Başkanı Hasan Turan’ında katılım sağladığı toplantıda '15 Temmuz Ruhuyla Afyonkarahisar’da Buluşuyor.!' vurgusu yapıldı. Federasyon çalışmaları hakkında genel bir bilgi veren Başkan Mehmet Kuğu, Afyonkarahisar programının hazırlıkları hakkında da detaylı bilgiler sundu.

 

Kuğu; “Bütün arkadaşlarımız yoğun bir çalışma içinde olmalı, Afyonda güçlü bir ses çıkarmalıyız” dedi.

Katılım ve katkıları için milletvekili Turan’a teşekkür eden Kuğu “Biz birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece her işin üstesinden en iyi şekilde geliriz” dedi.

 

Uzun bir aradan sonra arkadaşlarıyla birlikte olmaktan mutlu olduğunu belirten Giresun Federasyonu Onursal Başkanı ve İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Giresunluların olmazsa olmaz etkinliklerinden olan Afyonkarahisar Giresunlular Şehitliği anma programının hazırlıklarını yerinde görmek istediğini söyledi.

 

Turan; “Bu günkü noktaya gelene kadar birçok kardeşimizin alın teri ve emeği vardır, hepsine teşekkür ederim. Buradaki başarı ve başarısızlıklar hepimize mal olur. Kollektif akılla daima en mükemmeli yapmaya çalışmalı ve böylede devam etmeliyiz. Afyon değişmez gündemlerimizden birisidir. Son yıllardaki anma etkinlikleri oldukça ses getirmiştir. Bu çıtanın aşağıya düşmemesi gerekir ve bunun için de her geçen yıl üzerine bir şeyler koymalıyız. Yüzlerin katılımından binlerin katılımına uzanan bir sürece girildi, bu ivme sürdürülmelidir” dedi. 

 

15 Temmuz hain darbe girişimine de değinen Turan, Afyonkarahisar gündemini Türkiye'nin gündemine  Türkiye'nin gündemini Afyonkarahisar gündemine dönüştürebileceklerine vurgu yaptı.

 

Turan; “15 Temmuzda milletçe direnişe geçtik, Çanakkale ve istiklal harbi ruhunu yeniden yakaladık. Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Gazilerimiz arasında olağanüstü kahramanlıklar gösteren kardeşlerimize şahit olduk. Gözünü kırpmadan ard arda gelen iki tankın önüne kendini atan Sabri kardeşimiz ve diğer vatandaşlarımızla gurur duyuyoruz. Hemşerimiz olan Sabri Ünal bu kalkışmaya direnen yiğitlerimizin adeta sembolü haline geldi.

Sabri’de 42. Ve 47. Giresun gönüllü alaylarının ruhunu görüyoruz.  Şimdi biz de aynı ruhla Afyonkarahisar’a giderek zaman ve mekânın ruhundan istifade etmeliyiz.

15 Temmuzda Vatan, millet, mukaddesat  duygularını gençlerimize doğru anlatmanın canlı tanıkları olduk. Bu duygular daima canlı tutulmalı. Yoğun bir çalışma ile bunu başarabiliriz ve 27 Ağustosta Afyonkarahisar’a binleri toplayabiliriz. Bu vesile ile bütün hemşerilerimizi Afyonkarahisar'daki bu birleşmeye davet ediyorum" dedi.


Afyonkarahisar Giresun Şehitlik 2016

https://youtu.be/rBudhENCIMA



Ökkeş Bölükbaşı, Temmuz.2016 - http://www.medyagunebakis.com/

 

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>

Diğer Haberler

  • KEMERALTI'NIN SOSYAL YAŞANTISI
  • YAŞLI HAKLARI MÜCADELESİ İVME KAZANIYOR
  • *SIRA EMEKLİYE GELİNCE KAYNAK YOKMUŞ.!*
  • KADIN DOSTU MARKALAR FARKINDALIK ÖDÜLLERİ
  • SOHBET BAHANE, KAHVE ŞAHANE.!
  • EMEKLİLER GÜNÜ ve EMEKLİLER HAFTASI
  • DEPREM ŞEHİDİ AHMET HAKAN ŞENTÜRK ANILDI
  • İÇLİ KÖFTECİLİK ALİ BABA’DAN MİRAS
  • HELALLEŞME
  • İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP