RÜTBESİNİ GÜLEN'İN TAKTIĞI SUBAYLAR

İzmir'de Başlayan Casusluk Operasyonu Bugüne Kadar Karanlıkta Kalmış Bir Çok Noktayı Aydınlatmaya Başladı.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

RÜTBESİNİ GÜLEN'İN TAKTIĞI SUBAYLAR


İzmir'de Başlayan Casusluk Operasyonu Bugüne Kadar Karanlıkta Kalmış Bir Çok Noktayı Aydınlatmaya Başladı.

Devletin Kurumlarında Olduğu Gibi, TSK - Türk Silahlı Kuvvetleri İçine de Sızan 'Paralel Çete'nin Ne Tür Skandal İşler Gerçekleştirdiği Ortaya Çıkıyor.

Bu Yazı TSK İçindeki Fethullahçıların 15 Temmuz 2016 çakma darbe girişiminden 1 gün önce yayınlandı.

RÜTBESİNİ GÜLEN'İN TAKTIĞI SUBAYLAR
16.07.2016 18:17 "İzmir’de başlayan casusluk operasyonu bugüne kadar karanlıkta kalmış bir çok noktayı aydınlatmaya başladı. Devletin kurumlarında olduğu gibi, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içine de haince sızan ‘paralel çete’nin ne tür skandallara imza attığı yavaş yavaş ortaya çıkıyor." Bu ifadeler, Akşam'dan Murat Kelkitlioğlu'na ait. 14 Temmuz tarihli, yani TSK'daki Fetö'cülerin 15 Temmuz askeri darbe girişiminden 1 gün önce yayınlanan Kelkitlioğlu'nun yazısı şu şekilde devam ediyor:
"Herkesin şaşkınlıkla okuyacağı bilgilere geçmeden önce şu konunun altını özellikle çizmek istiyorum; Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar liderliğinde yürütülen terörle mücadelede görev alan, askerlik mesleğini hakkıyla yerine getiren erinden generaline kadar herkese çok şey borçluyuz.

Dert onlarla değil, dert onların bu eşsiz mücadelesini gölgelemeye çalışan içlerine sızmış hainlerle.
Her şeyden önce, TSK'nın içine çöreklenmiş 'paralel çete' ile ilgili başlatılan soruşturmada uygulanan yöntem, FETÖ'cü savcı ve polislerin yaptıklarından çok farklı. Genelkurmay'ın hassasiyetlerine dikkat ediliyor, doğru bilgiler veriliyor. Kapı kırıp gözaltı yapmak yerine subaylara öncesinde davetiye gönderiliyor.

LİSTEDE 600 FETÖ'CÜ SUBAY VAR
FETÖ'nün TSK'daki kumpasları; Pensilvanya'daki çete lideri kaçmadan önce TSK içine yerleştirdiği militanları ile toplantılarını üç ayrı yerde yapıyordu.

Altunizade'deki FEM Dershanesi, Hacettepe'deki ofis ve İzmir Yamanlar Koleji.

Toplantılara katılanların hepsi şu an firarda. Naci Tosun, İsmail Büyükçelebi, Kudret Ünal...
TSK'daki yapılanmanın başındaki isim; Aynı zamanda Çete liderinin doktorluğunu da yapan Kudret Ünal.

Ünal hakkında İzmir soruşturması kapsamında yakalama kararı verildi.


RÜTBELİLER IŞIK EVİ'NDE
'Paralel çete' TSK içindeki yapılanmasını ikiye ayırmış. Teğmenden albaya kadar olanlar Yıldız Grubu. Kurmay albay ve generaller ise Kılıç Grubu. Başarılı subaylar ABD'ye götürülerek, çete liderine takdim edilmiş.

Daha da önemlisi, çete lideri kılıçla bu subayları kutsamış, elini öptürmüş. Soruşturma ilerledikçe kılıçla kutsanan bu albay ve generalleri de görmüş olacağız.
Soruşturma kapsamında aranan amirallerin Işıkevleri'nde yetiştiği ortada. Geçmiş yıllarda paralel çetenin yürüttüğü Gölcük Donanma ve MİLGEM projesi soruşturması yeniden açılacak. Genelkurmay, bu bağlamda her türlü desteği savcı ve polislere verecektir.

Bu soruşturmalar doğru ve hukuka uygun yapıldıkça TSK'daki uyuyan hücreler de bir bir ortaya çıkacaktır.

Akşam - Murat Kelkitlioğlu, 16 Temmuz 2016, 18:17


Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul–Temmuz.2016 - okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ -okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb@telmar.net,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,-okkesb@gmail.com,

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul–Temmuz.2016 - okkesb61@gmail.com,

 

CEMAATÇİ ASKERLERDE BULUNAN DOLARLARIN SIRRI

Fethullah Gülen tarafından verildiği iddia edilen seri numaraları 'F', 'C' ve 'J' harfleri ile başlayan 1'er dolarlar bulundu.

Kocaeli'de, darbe girişiminde bulunan asker ve Cemaat operasyonunda gözaltına alınan bazı kişilerin üzerinden Fethullah Gülen tarafından verildiği iddia edilen seri numaraları 'F', 'C' ve 'J' harfleri ile başlayan 1'er dolar bulundu.

Yaklaşık 6 ay önce yapılan operasyonda gündeme gelen o paraların, Fethullah Gülen tarafından 'Bereket getirmesi' için cemaat üyesi kişilere gönderildiği ve paraların üstündeki harflerle cemaat üyelerinin sınıflandırıldığı iddia edildi.

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında darbe girişimine katılan askerler ile Cemaat soruşturması kapsamında çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, gözaltına alınanların üstünde ve işyerlerinde aramalar yaptı. Gözaltına alınan bazı asker ve iş adamlarının üstünden 1'er dolarlar çıkması dikkat çekti. Paraların seri numaralarının 'F', 'C' ve 'J' harfleri ile başladığı görüldü.

1'er dolarların Fethullah Gülen tarafından okunarak, cemaat üyelerine 'Bereket getirmesi' için verildiği, ayrıca seri numaralarındaki bu harflere göre cemaat üyelerinin sınıflandırıldığı iddia edildi.

1'er dolarların cemaat üyelerinin bazılarına ulaştırıldığı veya Pensilvanya'ya yaptıkları ziyaretler sırasında verildiği ifade edilirken, 'F' ile başlayan seri numaraların cemaatin üst düzeyindeki kişilere verildiği de iddia edildi.

Odatv.com 22.07.2016 16:46 

Diğer Haberler

  • BERAT’A BERAT.!,
  • TÜRKİYE'NİN MEDYA HALİ & BALKAN ÜLKELERİ
  • ÜÇ YILDIR DİRENEN BOĞAZİÇİLİLER VE NAZIM
  • İSKİ'YE HAK ARAMAYA GİTTİLER, KOVULDULAR
  • MEDYA DÜNYASINI ÜZEN ÜÇ KAYIP
  • YENİ “DOSTUMUZ” İNGİLTERE... HAYIRLI OLSUN.!
  • 100’ÜNCÜ YILINDA TÜRKİYE FOTOĞRAFI
  • TÜRKİYE’DE SOSYAL DEMOKRASİ
  • LGBT VE 250 BİN KİŞİLİK GÖSTERİ
  • FELAKETİN DEMOGRAFİK ETKİSİ
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP