ANÜSTE, REKTUMDA KANAMA. MAKATTA HIYAR.!

Kayserili İmamı Açığa Aldıran Ve Şaşkınlığa Yol Açan Olay, 22 Haziran’ı 23 Haziran’a Bağlayan Gece Saat 03.35 Sıralarında Gerçekleşti.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

ANÜSTE, REKTUMDA KANAMA. MAKATTA HIYAR.!

Kayserili İmamı Açığa Aldıran Ve Şaşkınlığa Yol Açan Olay, 22 Haziran’ı 23 Haziran’a Bağlayan Gece Saat 03.35 Sıralarında Gerçekleşti.

Kayseri’nin Hacılar İlçesi'nde bir camide imam olarak görev yapan 39 yaşındaki F.M., önceki gün sahurda rahatsızlanınca ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Burada yapılan cerrahi müdahale ile makatından salatalık parçası çıkarılan imam F.M.’yi açığa alan müftülük soruşturma başlattı.
 

22 Haziran’ı 23 Haziran’a bağlayan gece saat 03.35 sıralarında 112’yi arayan Hacılar İlçesi’nde görevli imam F.M.’nin, ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülmesiyle ortaya çıktı.

 

Şiddetli karın ağrısı ve makatında kanama şikayetiyle acil servise alınan imam F.M.’ye yapılan tetkikler sonucu cerrahi müdahalede bulunuldu. İddiaya göre imam F.M.’nin tedavisinde makatından salatalık parçası çıkarıldı.

Hastane kayıtlarına, ’Anüste ve rektumda kanama ile makatta yabancı cisim’ tanısıyla geçen cerrahi olay sonrası imam dün taburcu edildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI, AÇIĞA ALINDI

Konu yerel basında yer alınca Kayseri Müftülüğü hakkında soruşturma başlattığı imam F.M.’yi açığa aldı.

Müftülük yetkilileri soruşturmanın hem kendileri, hem de Kaymakamlık tarafından yürütüldüğünü belirtti.

Bu arada imam F.M.’nin devlet büyükleri, Diyanet İşleri Başkanlığı ve İmam Hatip okullarına ait paylaşım ve fotoğrafların yer aldığı sosyal medya hesabını, bu gelişmeler üzerine kapattığı görüldü.

 

SORU ŞUDUR;

Bu Olay Bir Sağlık Sorunu Ve Tıbbi Müdahale İse Müftülük Kaymakamlığı İlgilendiren Nedir Ve Neden İmamı Açığa Aldılar.?


MAKATINDAN SALATALIK ÇIKAN

KAYSERİLİ İMAM HAKKINDA AÇIKLAMA.!

Kayseri'de bir camide imam olarak görev yapan F.M., önceki gün sahurda rahatsızlanınca hastaneye getirildi. İddiaya göre burada yapılan cerrahi müdahale ile makatından salatalık parçası çıkarılan imam F.M.'yi açığa alan müftülük soruşturma başlattı. İstanbul Tabip Odası ise sert bir açıklama yayınlayarak, imamın özel bilgilerinin basına yansıtılmasının kabul edilemez olduğunu belirtti

 

İstanbul Tabip Odası'ndan Sert Açıklama: Kabul Edilemez.!

İstanbul Tabip Odası (İTO), bugün basına yansıyan "Makatından salatalık çıkan imam görevinden alındı" haberine sert tepki gösterdi: "İmamın mesleği üzerinden genel ahlak norm kabul edilerek çarpıtılmış haberler yapıldı."

 


Tabib Odası Makatından Salatalık Çıkan İmamla İlgili Açıklama Yaptı

İstanbul Tabip Odası İnsan Hakları Komisyonu Üyesi Dr. Ardıl Bayram Şahin, bugün basına yansıyan "Makatından salatalık çıkan imam görevden alındı" haberine tepki gösterdi.

Dr. Şahin, o imamla ilgili özel bilginin paylaşılmasının da, imamın görevden alınmasının da hak ihlali olduğunu belirterek, "Medya Suça Ortak Oluyor" dedi.

Kayseri’nin Hacılar İlçesi'nde bir camide imam olarak görev yapan 39 yaşındaki F.M., önceki gün sahurda rahatsızlanınca ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan İstanbul Tabip Odası (İTO) İnsan Hakları Komisyonu’ndan Dr.

İddiaya göre burada yapılan cerrahi müdahale ile makatından salatalık parçası çıkarılan imam F.M.’yi açığa alan müftülük soruşturma başlattı.

Ardıl Bayram Şahin, imamın tıbbi bir durumdan dolayı hastaneye başvurduğunu belirterek Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan Hasta Hakları Yönetmeliği’nde hastanın kişisel bilgisinin basına sızdırılmasının suç olduğunu belirtti.

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Haziran.2016 – okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ -okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb -----–------ E.mail: okkesb@telmar.net,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,-okkesb@gmail.com,

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Haziran.2016 - okkesb61@gmail.com,

Diğer Haberler

  • DARBE KİMDEN GELİRSE GELSİN KARŞIYIZ..
  • TRABZONLULAR BİRLEŞİNİZ
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI…
  • KUL VE MAHLÛKAT HAKKI..
  • ADAM OLMAK–OLAMAMAK VE GAZETECİLİK
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI..
  • DERNEKLER KANUNUNA MUHALEFET
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP