FASHİON TV’NİN 2016 GÜZELİ BREZİLYA’DAN

Miss Fashion TV 2016 Güzellik Yarışması Bu Yıl Da Girne Rocks Hotel Ana Sponsorluğunda Yapıldı.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

FASHİON TV’NİN 2016 GÜZELİ BREZİLYA’DAN

Miss Fashion TV 2016 Güzellik Yarışması Bu Yıl Da  Girne Rocks Hotel Ana Sponsorluğunda Yapıldı.

SERGEN YALÇIN TAÇ TAKTI 

Girne Rocks Hotel ana sponsorluğunda bu yıl 11. kez yapılan  “Miss Fashion TV 2016 Güzellik Yarışması”nı Brezilyalı güzel Dayane Hofer kazandı. 

Önceki  gece yapılan yarışmada jüri üyesi olan Sergen Yalçın internette en çok oy alan ve internet  güzeli seçilen Beyaz Rus, İlona Huzarevic’e tacını taktı. Güzeller Girne Rocks Hotel’de geçtiğimiz hafta başında bir araya gelerek kampa girmişlerdi…

On bir yıldır aralıksız olarak yapılan Miss Fashion TV 2016 Güzellik Yarışması bu yıl da  Girne Rocks Hotel ana sponsorluğunda yapıldı. 31 ülkeden güzellerin katılımı ile son yedi yıldır Kıbrıs’ta yapılan ve Kıbrıs’ın uluslararası alanda büyük  tanıtım yaptığı yarışma bu yıl da büyük ilgi gördü.

BÜYÜK FİNAL GECESİ…

Türkiye Fashion TV’nin sahibi Enis Onat’ın ev sahipliği yaptığı ve Vizyon Production Atilla Kaplakarslan’ın koreografisini, Ceren El Roman’ın sanat yönetmenliğini, Arif Işık ve Petek Makal’ın ise genel koordinatörlüğünü üstlendikleri yarışma için Fashion TV’nin sahibi Michel Adam’da kalabalık ekibi ile Kıbrıs’a geldi.

Fashion TV güzelleri bir süredir Girne Rocks Hotel’de oldukça yoğun geçen kamp çalışmaları arasında çeşitli aktivitelere de katıldılar.

BEŞ ÜLKENİN GÜZELİ TAÇ TAKTI…

Final gecesinde “Miss Fashion TV 2016 Güzellik Yarışması”da birinciliği Brezilyalı öğrenci güzel Dayane Hofer kazandı. Birinci Güzele tacını Fashion TV sahibi Michel Adam taktı.

İkinciliği Sırbistan güzeli ekonomi öğrencisi Marija Milenkoviç kazandı ve tacını Lüblanlı modacı Samar Hani taktı.

Üçüncülük tacını ise Afrikalı halkla ilişkiler uzmanı Angela Caspinola kazandı ve tacını gazeteci Gökhan kimsesizcan taktı.

İnternet üzerinden en çok oy alan Beyaz Rus, İlona Huzarevich İnternet oylaması birincisi oldu ve tacını Sergen Yalçın taktı.

Amerikalı güzel hemşirelik öğrencisi Noa Athena’da Rocks Hotel güzeli seçildi tacını Tuğba Özay taktı ve beşinci oldu.

Gecede Fashion TV güzelleri podyumda Badelina Mayo koleksiyonu, Fashion All  koleksiyonu kıyafetler ile Modacı Burcu Aynur’un kıyafet ve gelinliklerini giyerken, Fashion TV bünyesinde yer alan ve kanalın resmi ses sanatçısı özelliği olan şarkıcı ANIA J’da seslendirdiği şarkılar ile ilgi gördü.

Geceye çok sayıda konuk katılırken katılanlar arasında Çin’in Romanya büyükelçisi Wang Yan’da katılıdı…

JÜRİDE ÜNLÜ İSİMLER ...

Miss Fashion TV 2016 Güzellik Yarışması’nın final gecesini Mehmet Ali Erbil ile geçen yılın internet üzerinden en çok oy toplayarak birincilik derecesi alan  İman Talssi  birlikte sundular.

 

Yarışmanın jüri üyeliklerini ise  ünlü oyuncu  Cihan Ünal, Girne Rocks Hotel’in sahibi Darren Vudalı,  Fashion TV’nin sahibi Michel Adam, Türkiye Fashion TV’nin sahibi Enis Onat,  Tuğba Özay,  eksi ünlü futbolcu Sergen Yalçın,  gazeteci Gökhan Kimsesizcan,  Lüblanlı modacı Samar Hani,  Shai Vital, modacı Burcu Aynur ve Murat Cevahir yaptılar.

 

GEÇEN YILIN GÜZELİ SUNUCU OLDU…

Gecenin sunuculuğunu Mehmet Ali Erbil ile birlikte üstlenen ve İngilizce sunumları yapan geçen yılın intirnet birincisi İman Talssi şıklığı ile ilgi gördü. 

Güzelliği ve öğrendiği sempatik Türkçe’siyle de herkesin beğenisini kazanan Faslı güzel İstanbul’a yerleşti. Ülkesinde konservatuar eğitimi alan İman Talssi, şu sıralar Erdem Kınay’la ilk albümünü hazırlıyor. Albüm tamamlandığında ise ilk klibini Deniz Akel çekecek…

 


Ökkeş Bölükbaşı, İst. – Haziran.2016 - okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ --- okkesb@cagintek.com,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb@telmar.net,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,-okkesb@gmail.com,

Ökkeş Bölükbaşı, İst. – Haziran.2016 - okkesb61@gmail.com,

 

Diğer Haberler

  • DARBE KİMDEN GELİRSE GELSİN KARŞIYIZ..
  • TRABZONLULAR BİRLEŞİNİZ
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI…
  • KUL VE MAHLÛKAT HAKKI..
  • ADAM OLMAK–OLAMAMAK VE GAZETECİLİK
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI..
  • DERNEKLER KANUNUNA MUHALEFET
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP