ADALET GERÇEKTEN YERİNİ BULSUN

Trabzonspor'u Toplumun Önüne Atarak Terörist İlan Edenlere Sesleniyoruz.! Suçu Her Kim İşlerse İşlesin Cezalandırılmalı. Bizim Tepkimiz Çifte Standardadır.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

ADALET GERÇEKTEN YERİNİ BULSUN

Trabzonspor'u Toplumun Önüne Atarak Terörist İlan Edenlere Sesleniyoruz.! Suçu Her Kim İşlerse İşlesin Cezalandırılmalı. Bizim Tepkimiz Çifte Standardadır.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı ile ilgili Hatayoğlu, "Olayları kimse tahrif etmiyor.Trabzonspor taraftarını ve Trabzon şehrini acımasızca toplumun önüne atanlar şunu bilmeli ki 3 Temmuz şike sürecinden bu yana adaletin sağlanmadığı bu düzende Trabzonspor taraftarı hakkını alamamanın psikolojisiyle gergin olduğu açık ve net ortada.

Maçın gergin geçeceği bilinirken önlem alması gereken sorumlular bu olayların olmasına sebebiyet vermiştir. Ciddi bir güvenlik zafiyeti olduğu stat da olan herkes tarafından görülmüştür. Trabzon şehri ve Trabzonspor taraftarı terörist ilan edilirken Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş takımlarının taraftarlarınca işlenen cinayetleri haber dahi yapamamışlardır.

Ciddi anlamda Trabzon'a karşı büyük bir ön yargı ve linç kampanyası söz konusudur. İstanbul'da işlenen cinayetlere karşı ses çıkaramayanlar Trabzonspor'u toplumun önüne atarak terörist ilan edebiliyor. Suçu her kim işlerse işlesin cezalandırılmalı. Bizim tepkimiz çifte standardadır. Trabzon ve Trabzonspor söz konusu olunca cezalar acımasızca verilirken Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş çok daha büyük olaylara imza attığı halde camiayı bağlamaz ifadeleriyle geçiştirilmesini kabul edemiyoruz.Herkese eşit davranılmalı ve cezalar hakkaniyetli verilmeli" ifadelerini kullandı. 

 

"ADALET YERİNİ BULSUN"

Başkan Hatayoğlu, konuşmasının devamında "Çağrımız ülkeyi ve futbolu yönetenleredir. Adaletsizlikler devam ettiği sürece 3 İstanbul takımı üzerine kurulan düzen devam ettikçe onların yaptığı suçlar göz ardı edilip Trabzon ve Anadolu takımları acımasızca cezalandırılması bu olayların önünü alamayacak.

Daha vahim olaylarının olabileceğinin işaretidir.

Buradan tekrar uyarıyoruz. Adalet sağlansın her kulübe eşit mesafede cezalar verilsin. Futbol terörü ve futbolda şike yasası imtiyazlı takımlara farklı Trabzonspor ve Anadolu'ya farklı uygulanmasın" dedi..

Alaattin Hatayoğlu

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Nisan.2016 okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ –– okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb ––––––– E.mail: okkesb@telmar.net,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,- okkesb@gmail.com,

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Nisan.2016okkesb61@gmail.com,


 

BU KAVGA NESİLDEN NESİNE DEVAM EDER..

Adalet Sağlanmadıkça Bu Kavga Nesilden Nesine Devam Eder..

1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, Trabzonspor taraftarlarının 2010-2011 yılı şampiyonluk kupasının kendilerine verilmemiş olmasından dolayı provoke olduklarını söyledi.

Olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası yazılı bir açıklama yapan Hatayoğlu, Trabzonspor taraftarının 2010-2011 şampiyonluk kupasını alamamaktan dolayı provoke edilmiş durumda olduğunu belirterek, 'Bu maçın gergin geçeceği zaten belliydi.

Trabzonspor Camiası bence çok olgun tavırlarla ortamı yumuşatmak adına demeçler verdiler. Ortamı gerebilecek tek bir demeçleri yok.

Buna rağmen bu olaylar çıkmış ise birileri bunun hesabını vermeli. Hafta başından beri basında bir takım kalemşörler, Trabzonspor taraftarını toplumun önüne atıcı açıklamalarda bulundular' dedi.

 

'VALİ VE EMNİYET GÖREVİNİ YAPMAMIŞTIR'

Trabzon Valisi ve emniyetinin mücadele öncesinde yanlış önlemler aldığını vurgulayan Hatayoğlu, olayların geldiğini göremeyerek gerekli önlemler alınmamıştır.

Hatayoğlu, 'Belki çok keskin bir ifade olacak ama şunu açık yüreklilikle söylüyorum.

Trabzonspor'un hak ettiği şampiyonluk kupası verilmediği sürece, şike yapan takımlar hak ettikleri küme düşme cezasını almadığı sürece bu kavga en az 50 yıl daha sürer' Nesilden nesile Trabzonspor'a yapılan haksızlıklar aktarılacak ve sonraki nesillerde bu kavgayı devam ettirecektir..

Şenol Güneş Hocanın dediği gibi'' adalet olmadığı yerde  anarşi başlar''

Alaattin Hatayoğlu


Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Nisan.2016 okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ –– okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb ––––––– E.mail: okkesb@telmar.net,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,- okkesb@gmail.com,

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Nisan.2016okkesb61@gmail.com,

Diğer Haberler

  • TRABZON NASIL BU HALE DÜŞTÜ.?
  • Adnan Kahveci’den İki Federasyon Meselesine...
  • MAVİ ÇIĞLIK; BAKRAÇ SANAT GALERİSİNDE.!
  • BÜYÜK SORUNUMUZ*RİCANİA SİMULANS**VAMPİR KELEBEK*
  • FAROZ; MAHALLENİN ÖTESİNDE BİR KÜLTÜR.!
  • 3.KAHRAMANMARAŞ TANITIM GÜNLERİ ANKARA'DA
  • TDF'DA SAYGISIZLIK ve HUKUKSUZLUK DEVAM
  • HÜSEYİN AYAZ; TEHDİTLERE HODRİ MEYDAN DEDİ.!
  • TOLGADIRLILAR TÜRKMEN TOYU YAPILDI
  • TRABZON’UN FETİH TARİHİ 15.Ağustos.1461, PAZAR
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP