HANDE ATAİZİ; REKLAMI KAPTI.!

Hande Ataizi, Saç Ektirmedim Dedi, Reklamı Kaptı…

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

HANDE ATAİZİ; REKLAMI KAPTI.!

Hande Ataizi, Saç Ektirmedim Dedi, Reklamı Kaptı…

Geçtiğimiz haftalarda saç ektirdiği yönünde ki haberler ile gündeme gelen Hande Ataizi, son 6 aydır uyguladığı ve tanıtımını üstlendiği ünlü BİR Fransız markasının saç ürünlerinin Türkiye tanıtımını dün gerçekleştirdi.

Medyada çıkan haberlerin asılsız olduğunu, saç ektirme işinin ağrılı, zahmetli olduğunu söyleyen Hande Ataizi,  “Allah aşkına çocuklar, saç ektiren binlerce insan var kafaları günlerce sargı ile dolaşıyorlar, iğneler kanamalar vs. Siz beni hiç öyle gördünüz mü.?

Doğum sonrası saçlarım dökülürken bu ürünün setini bir arkadaşım bana Fransa’dan getirdi. İlk 6 ayda saçımda hiçbir sorun kalmadı. Kuaföre, seyahate her yere taşıyorum.”

HAYATIMDA İLK KEZ BİR MARKAYI BEN ARADIM..

Bu arada reklam ve tanıtım konusunda bir ilki yaşadığını söyleyen Hande Ataizi, “Bu markayı kendim aradım buldum vallahi. Amacım Türki’ye getirdikleri için teşekkür etmekti. Sürekli Fransa’dan getirtmek zor oluyor tabii.

Aradım dedim ki saçlarıma o kadar iyi geldi ki sizin için ne yapabilirim.? Onlarda bana bu teklifi yaptılar. Bu saç bakım ürünü ister şampuan isterse set olarak eczaneden alıyorsunuz. Eczane ürünü olması ayrıca güven veriyor. Tanıdığım tüm ünlü arkadaşlarıma tavsiye ettim. Çünkü Show dünyasında olmak saçın yıpranması için en büyük sebep. Herkese önerdim kullanan ünlü dostlarımda hep bana teşekkür ettiler. Fransızlar yapmış kardeşim” diyerek espri yapmayı da ihmal etmedi.

Yaz öncesi saçları ile sorunları olan kadın ve erkekler için önemli tüyolar veren Hande Ataizi, yıllardır sorun yaşadığı saçları ile artık çok daha özgür ve mutlu..

Saçlarınız Gücünü ve Canlılığını Yeniden Kazanır

Bu saç bakım ürünü, saçlarınıza güzellik ve güç kazandırmak için özel laboratuvarlarda eczacılar, biyokimyacılar ve saç uzmanları tarafından bitkilerin özel bileşenleri ile en etkili maddelerin bir araya getirilmesiyle oluşturulmuştur.

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Ekim.2015 – okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ –okkesb@turkfreezone.com,

Diğer Haberler

  • DARBE KİMDEN GELİRSE GELSİN KARŞIYIZ..
  • TRABZONLULAR BİRLEŞİNİZ
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI…
  • KUL VE MAHLÛKAT HAKKI..
  • ADAM OLMAK–OLAMAMAK VE GAZETECİLİK
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI..
  • DERNEKLER KANUNUNA MUHALEFET
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP