7. RADEV ARTI ÖDÜLLERİ VERİLDİ

'Bil Bakalım' Yılın Pozitif Müzik Yarışma Proğramı Ödülüne Layìk Görüldü.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

7. RADEV ARTI ÖDÜLLERİ VERİLDİ

'Bil  Bakalım' Yılın Pozitif Müzik Yarışma Proğramı Ödülüne Layìk Görüldü.
RADEV, Radyo Evi Derneği tarafından bu yıl 7'incisi düzenlenen 'Türkiye'de Negatifi Pozitife Çevirenler 7. RADEV Artı  Ödülleri' 7 Ocak  tarihinde Bakırköy Cem Karaca Kültür Merkezi'nde düzenlenen  törenle  sahiplerini buldu.
Yetenek, RADEV ahde vefa, Siyaset, Bürokrasi, Özel  Katagoriler: Radyo Dostu, Müzik, Sanat ve Basın  İletişim alanlarında çok  sayıda önemli  siyasetçi, işadamı, sanatçı, akademisyen, televizyoncu ve radyoculara ödül  verildi.
Çok sayıda Vali, Büyükelçi, Belediye Başkanı, Bürokrat, Sanatçı, Medya Mensubu, İş  Adamı ve Radyosever'in izlediği Ödül  töreni RADEV Başkanı Yusuf Erbaş'ın açılış  konuşması  ile başladı. Gazi Üniversitesi  İletişim  Fakültesi Dekanı ve RTÜK eski Başkan Vekili Prof. Dr. Zakir Avşar'ın ve Sakarya Valisi Hüseyin  Avni Coş'un yapmış oldukları konuşmalar sonrasında ödüller sahiplerine verildi.


MÜRŞİT ARSLAN ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ
TRT Genel Müdürü  Şenol Göka 'Radyoculuk Onur Ödülü'ne layık  görülürken ödülünü TRT Radyo Daire Başkanı  ve TRT  Müzik  Daire  Başkan Vekili  Amber Türkmen aldı. RADEV'in Basın-Iletisim Ödülleri ise TRT  Müzik 'Bil Bakalım' programı, TRT Okul,  TRT 1, TRT Türk, TRT FM, İHA ve A Haber arasında  paylaştırıldı. 'Bil Bakalım'ın ödülü, programın başarılı Yönetmeni ve hazırlayıcısı Mürşit Arslan'a verildi. Arslan, yaptığı konuşmada 'TRT'DE program yapmak zaten bir onur, programda sorduğumuz müzik sorularını hazırlarken radyolardan çok yararlanıyoruz bu yüzden onlara ve bize bu ödülü layık gören başta RADEV Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yusuf Erbaş ve tüm Radyo Evi üyelerine ben ve ekibim adına teşekkür ediyorum. Ödülün bize yüklediği sorumlulukla daha güzel programlara imza alacağımız inancım tam, sizlerin huzurunda bu ödülü almaktan onur duymaktayım, herkese sonsuz teşekkürler' dedi.


Biz de TRT Müzik  Kanalında yayınlanan 'Bil Bakalım' adlı proğramımızın 7. RADEV 'Yılın Pozitif Artı Müzik Yarışma Proğramı Ödülü'ne layık  görülmesinden dolayı çok gururluyuz. Teşekkürler RADEV...

Teşekkürler  arkadaşlar, bu Ödül ve gurur hepimizin. Zehra Doğu Arslan, İzzet Aral, Ferhan Tülmen, Yüksel Eser, Ahmet Yılmaz Arslan, Ayhan Işık, Bülent Şimşek,  Mustafa Yavuzer, Mustafa Demirtaş, İlker Özlü, Figen Soysal Zaim, Ali Iğdeli, Zafer Dündar, İbrahim Doğu, Sezai Pehlivan, Eylem Dersuneli, Stüdyo Celal, Emre  Sıddık  Kurt, Sercan Akkuzu, Serkan Deniz, TRT Müzik, Aral Müzik Film.

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Ocak.2016 okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ –– okkesb@turkfreezone.com,

Diğer Haberler

  • ANTALYA’DAN TOM JONES GEÇTİ
  • ŞEVVAL SAM'IN SİNGLE MÜJDESİ
  • MANSUR RAHBARİ, ZENOBİA MÜZİKALİ
  • BÜLENT SERTTAŞ’IN MELEKLERİ...
  • AŞKIN BEYAZ HALİ, AŞK BEYAZI'INDA
  • TAŞ PLAK SEVDİĞİ MÜZİĞİ ÇALAR.!
  • MURAT BOZ BAYRAM ÖNCESİ İSTANBUL'DA
  • GÖKSEL'DEN AÇIKHAVADA MÜZİK ZİYAFETİ
  • EMRE AYDIN BURALAR YALAN DEDİ
  • ARABESK.! KÜLTÜREL GECİKME...
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP