TS SEÇİMİNDE KİMİN DEDİĞİ OLUR.?

Ahmet Çubukçu; Geçtiğimiz Dönem Muharrem Usta İle Seçime Girdik. Taraftarımız, Delegemiz, Bizlere Daha Çok Çalışın Dedi. Biz de Çalıştık, Karnemiz Çok İyi.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

TS SEÇİMİNDE KİMİN DEDİĞİ OLUR.?

Ahmet Çubukçu; Geçtiğimiz Dönem Muharrem Usta İle Seçime Girdik. Taraftarımız, Delegemiz, Bizlere Daha Çok Çalışın Dedi. Biz de Çalıştık, Karnemiz Çok İyi.

Trabzonspor’da herkesin merak ettiği konular;

Öncelikle Muharrem Usta’nın resmen adaylığını ne zaman açıklayacağı merak ediliyordu, açıkladı.

Son gün Perşembe, Usta’nın özellikle açıklaması gereken 8 yönetim kurulu üyesi ile ilgili ağır isimlerle sahneye çıkmak adına büyük bir gayreti var.

Usta, Zorlu Grand Otel’de Trabzon’un önde gelen isimleri ile buluştu. Ardından Trabzon’daki yerel yöneticileri ziyaret ederek onlarla istişare etti. 

İbrahim Hacıosmanoğlu;

Aday Olacak Mı.? Olmayacak Mı.?

Hacıosmanoğlu’nun yakın çevresine ‘Herkes Usta ile Hekimoğlu yarışırsa ben aradan çıkarım’ diyerek yeniden aday olacağını ilan ettiği ifade ediliyordu.  Hacıosmanoğlu’da son gün resmen adayım dedi. 

Hacıosmanoğlu’nun yönetim oluşturma anlamında isim bazında sıkıntı yaşadığı bunun yanında seçim sonrası acil ödenmesi gereken 60 milyon TL için kara kara düşündüğü gelen son bilgiler arasında. 

Adaylar arasında en fazla yol alan isim ise Celil Hekimoğlu. Usta’nın resmen adaylığını açıklamaması, Hacıosmanoğlu’nun kararsızlığı en dirayetli ve avantajlı aday olarak Hekimoğlu’nu öne sürüyor.  Bakalım zaman ne gösterecek. 

AHMET ÇUBUKÇU ‘KARNEMİZ ÇOK İYİ’ 

Trabzon’da her mevkiye oturan paylaşılamayan bir isimdir Ahmet Çubukcu. Milletvekilliği adaylığında, belediye başkan adaylığında parti ayrımı gözetmeksiniz herkesin sevdiği. Sempati duyduğu, Ahmet Hoca bu işi hak ediyor dediği bir isim. 

Muharrem Usta ile yola devam eden Çubukçu, sahada, kamuoyunda ve camiada karnelerinin çok iyi olduğunu ifade ederek ‘Biz şehrimiz için nerede ihtiyaç duyulursa halkımızın teveccühüne hep mazhar olmuş bir isimiz. Bu öyle kolay bir iş değil, büyük bir sorumluluk. 

Sayın Muharrem Usta ile geçtiğimiz dönem bir seçime girdik. Taraftarımız, delegemiz kararını verdi, bizlere daha çok çalışın dedi. Ve şu anda bakıyorum karnemiz çok iyi. Her kesimden büyük destekler görüyoruz.  Herhangi bir siyasi veya STK oluşumun gölgesinde kalmayan bir tarafız. Tek taraf olduğumuz noktanın Trabzonspor olduğunu herkes biliyor.  Bu manada da en iyi kadro ile delegemizin, taraftarımızın karşısına çıkacağız. Trabzonspor’u profesyonel bir yönetim anlayışı ile bugün içine düştüğü buhrandan kurtaracak, camiada birlik beraberliği sağlayacak bir aile yapısı oluşturuyoruz.  Bugün yarın her şey netleşecek. Celil Hekimoğlu kardeşimiz ile tatlı bir yarış olacak. Tek gayemiz Trabzon’un Trabzonspor isminin bu seçimden zaferle kazançla çıkmasıdır. Başka bir düşüncemiz yoktur’ ifadelerini kullandı.  

SARAL İÇİN TRABZONSPOR 

Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden olan GESKON İnşaat Şirketler Grubu’nun yönetim kurulu başkanlığı görevini yürüten, GESKON bünyesinde Etken Gayrimenkul, Büyükliman İnşaat, Saral Endüstriyel A.Ş gibi önemli şirketleri barındıran Trabzonlu İşadamı Gökhan Saral, Trabzon’da da Saral Medya Grubu adı altında İlkhaber Gazetesi ile Karadeniz’in Sesi yayın organlarının sahibi. 

Türkiye’deki yatırımları ile büyümeye devam eden bu yükseliş esnasında doğduğu toprakları da hiç unutmayan Saral, Trabzon’daki yatırımlarını da çoğaltma gayretine gidiyor. 

Doyduğu yerlerden ziyade doğduğu topraklara olan vefasını hiç bir zaman unutmayan Saral bölgemiz için önemli bir yatırımcı.  Girişken, üretken, çalışkan ve projeci kimliği ile takdir toplayan Saral, Trabzonspor Basket Takımında da uzun süre önemli görevler üstlendi, önemli başarılara katkı sağladı. 

Trabzon ve Trabzonspor için sorumluluk almaktan hiç çekinmeyen, Trabzon’daki yoğun rekabet şartlarına rağmen yatırımlarına devam eden Saral’ın iş dünyasındaki bu yükselişi ve başarısının Trabzonspor’a da yansıması mümkün.

İsmi son günlerde Muharrem Usta’nın listesinde geçen Saral, Trabzonspor için hiçbir zaman sorumluluktan kaçmayacağını ifade ederken camianın birlik beraberlik içinde şehir için önemli bir üst kimlik olan Trabzonspor etrafından bütünleşmesini arzuluyor. Saral’ı hak vermemek elde değil, dileriz başarılı çalışmalarını Trabzonspor’a katkı sağlamak anlamında bir görevde bulunur ve bahsettiği beraberlik için aynı gayret ve azmi devam ettirir.  

AKP’DE TS İÇİN DURUMLAR KARIŞIK 

Trabzonspor şehrin en önemli markası ve lokomotif ismidir. 1 Kasım seçimlerinde de halkın yüzde 65’i AKP’ye destek verdi.  Peki, Trabzonspor seçimlerinde bu oy oranları, delege bazına indirgenebilir mi.? 

Trabzonspor’a aday olan isimlerin şimdiki listelerine baktığımızda AKP’nin yönetiminden aktif olarak sadece başarılı işadamı MOBİAD Başkanı, TTSO Meclis Üyesi Alper Bektaş ismi Celil Hekimoğlu’nun listesinde yer alıyor. 

İl Başkanı Haydar Revi bu durumdan rahatsız olmadığını her platformda dile getirse de yeni oluşacak listelerde il yönetiminden yeni isimlerin yer alması partide önemli bir krize dene olacaktır. 

Özellikle Muharrem Usta’nın AKP’li delegeler üzerinde ve tepedeki isimler ile koordinasyonu daha sıkı ve sağlam olacaktır.  İşte bu nedenle AKP’de Trabzonspor üzerinden bir bölünme, bir kriz kapıda diyebiliriz. 

 

ÖRS’ÜN ADAYLIĞINA BAŞKAN ONAY VERDİ Mİ.?

MHP’den Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak seçime giren Hüseyin Örs, Trabzon’da MHP’ye önemli ölçüde bir kazanım sağladı. Vekillik sıralamasındaki talihsizliği nedeniyle milletvekilliği seçimlerindeki azami gayret ve çalışması boşa giden Örs, bu kez şansını Trabzonspor’da denemek istedi. 

Celil Hekimoğlu’nun listesinde Trabzonspor’u yönetmeye talip olan Hüseyin Örs’ün bu hamlesine acaba MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli nasıl tepki verir dedik ve kendisini aradık. 

Demeli Hüseyin Örs’ün yönetime girmeden bu kararını kendisiyle paylaştığını belirterek ‘Trabzonspor bizim için çok önemli bir değer. Hüseyin Örs kardeşimizde öyledir. Kendisi yönetime girme yönündeki kararını önce bizimle paylaştı. Bizlerde memnuniyet duyacağımızı ifade ettik.

Ben Trabzonspor’u yönetmeye talip olan her arkadaşımızı tebrik, takdir ederim.  Kimin listesinde oldukları önemli de değildir. Çünkü Trabzonspor markasının siyaset ile yakınlaştırılması, özdeşleştirilmesi çok yanlıştır.  Genelde de futbol ile spor ile siyasetin birbirine karıştırılmaması gerekir. Sonuç itibariyle Örs gereğini yaparak yönetime talip olmuş bir arkadaşımızdır’ ifadelerini kullandı. 

USTA’YI, HEKİMOĞLU’NU VE

HACIOSMANOĞLU’NU TERCİH SEBEBİ 

Sadece Trabzon için değil Türkiye için önemli bir isim Muharrem Usta. Trabzonspor başkanlığı ile ilgili yapılan anketlerde adaylığını açıklamamasına rağmen önemli oranda teveccüh gören Usta’yı taraftarın ve delegenin tercih nedenleri başlıca şunlar. 

Bir önceki seçimde kaybetmesine rağmen, Trabzon’a yatırımlarını arttırarak devam ettirdi.  Trabzon’un evladı olarak Türkiye’de marka olmasına rağmen Trabzon’a pozitif ayrımcılık yapan bir isim. 

Türkiye’de marka bir ismin yönetim kurulu başkanı,   Yöneticilik anlamında profesyonel bir düşünce yapısına sahip, İdare kabiliyeti yüksektir. Bakış açısı geniş, dünya konjektorü ile entegreli bir yönetimsel zihne sahip,  Yönettiği makamların hakkını sonuna kadar savunan, siyasi konektörden ziyade temsil ettiği makamların çıkarlarını düşünen bir isim.  Peki diyeceksiniz diğer adayları tercih sebebi ne. 

Celil Hekimoğlu, Trabzon’un evladı, Trabzon ağırlıklı bir liste ile yola çıktı, en istekli, en önce yola çıkan isim. Artık sıra onda denilen nadir adaylardan biridir.  Trabzonspor Trabzon’dan yönetilmelidir kaidesine uyan en dirayetli aday.  Gerek ekonomik, gerekse manevi olarak en içten şekilde bu makamı arzulayan isim.  Yönetiminde Trabzon’un ruhunu yansıtacak isimleri listesinde barındırıyor. Sadece Trabzon değil, Türkiye ve Dünyayla entegreli bir yönetimsel kabiliyete sahip. 

Mevcut Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun kesinleşmeyen adaylığını açıklayacak mı.?  

Ölümüne Hacıosmanoğlu diyenlerde var. Sonuna kadar seninleyiz diyenlerde. Peki gerek ekonomi gerekse sportif olarak istenilen başarıyı sağlayamayan Hacıosmanoğlu’na bu destek neden kimden geliyor.

Özellikle hakemlerin rehin alındığı Gaziantepspor karşılaşması sonrası, Türk futbolundaki çirkefliğe inat hakemlerin stadyumdan çıkarılmayışı ile bağlantılı ‘Talimatı ben verdim’ diyen Hacıosmanoğlu belli bir kesimin gönlünde taht kurdu. 

Haksızlığa, hukuksuzluğa karşı kimseye boyun eğmeyecek bir isim olarak görülen Hacıosmanoğlu bu manada büyük destek görüyor.  Hacıosmanoğlu’nu destekleyenler için sportif başarı, şike, kupa ve ekonomik değerler pek önem arz etmiyor. 

Onlar için önemli olan Trabzonlu gibi dik duruşu, Diğer adayların aynı şekilde dik durabileceğinden şüphe duyanlarda Hacıosmanoğlu’nu destekliyor. 

Henüz sadece 1 aday yani Hekimoğlu resmen adaylığını ilan etmişken diğer aday olacakları tercih sebeplerini de sizler için bu şekilde derledik. Adaylar ve aday olacaklar bu değerlendirmelere göre seçim stratejilerini belirleyebilir. 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Kasım.2015 – okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ - okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb@telmar.net,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi, - okkesb@gmail.com,

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Kasım.2015 okkesb61@gmail.com,

Diğer Haberler

  • TRABZON NASIL BU HALE DÜŞTÜ.?
  • Adnan Kahveci’den İki Federasyon Meselesine...
  • MAVİ ÇIĞLIK; BAKRAÇ SANAT GALERİSİNDE.!
  • BÜYÜK SORUNUMUZ*RİCANİA SİMULANS**VAMPİR KELEBEK*
  • FAROZ; MAHALLENİN ÖTESİNDE BİR KÜLTÜR.!
  • 3.KAHRAMANMARAŞ TANITIM GÜNLERİ ANKARA'DA
  • TDF'DA SAYGISIZLIK ve HUKUKSUZLUK DEVAM
  • HÜSEYİN AYAZ; TEHDİTLERE HODRİ MEYDAN DEDİ.!
  • TOLGADIRLILAR TÜRKMEN TOYU YAPILDI
  • TRABZON’UN FETİH TARİHİ 15.Ağustos.1461, PAZAR
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP