EN UZUN BİYOLOJİK YÜZME GÖLETİ

Türkiye’nin en uzun biyolojik yüzme göleti Antalya’da…

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

EN UZUN BİYOLOJİK YÜZME GÖLETİ

Türkiye’nin en uzun biyolojik yüzme göleti Antalya’da…

Yapı sektöründe 35 yıllık tecrübesiyle Antalya’da faaliyet gösteren Ural İnşaat; Döşemealtı’nda başlattığı GÖL EVLERİ projesiyle bir ilke imza atıyor.

GÖL EVLERİ hem yazın hem de kışın yaşanılabilecek butik bir villa projesi olarak sunuluyor. 32 adet villadan oluşan projede; sosyal tesis, kapıcı dairesi, hobi bahçesi, bay-bayan soyunma odası, fitness salonu,  sauna, kafeterya,  yönetim ofisi, spor alanları çocuk parkı, dinlenme alanları, yürüyüş parkurları,  her villaya özel tahsisli hobi bahçesi, her villaya özel tahsisli 2 adet açık otopark bulunmaktadır.

Ancak GÖL EVLERİ projesini benzerlerinden ayıran en önemli özelliği Türkiye’nin en uzun biyolojik yüzme göletine sahip olmasıdır.

 

Biyolojik yüzme göletleri,  hiçbir kimyasal maddeye gerek duymadan kendi kendini temizleyebilen yüzme havuzlardır. Bitkilerin doğal filtreleme özelliklerinden yararlanan göletler, bu sayede sudaki zararlı organik maddeleri ve mikropları yok eder. Böylece hiçbir kimyasalın olmadığı, klor kokusu ve tadının bulunmadığı, berrak ve temiz bir suda, huzurlu ve rahatlatıcı bir şekilde yüzmenin keyfi yaşanır.

Suyun arıtma işlemi bir süs havuzu görünümünde olan rejenerasyon havuzu sayesinde yapılmaktadır.

Bu havuz sadece biyolojik arıtmayı gerçekleştirmez, görünümü ile bahçenize güzellik katar, sağlıklı bir yüzme ortamı sunar.

Avrupa’nın birçok ülkesinde örneklerini görebileceğimiz biyolojik göletler, doğaya ekolojik katkılarıyla ön plana çıkmaktadır.

Sahip olduğu ekolojik denge ve bütünlük sayesinde biyolojik yüzme göletleri dört mevsim kullanılabilmektedir. Havuzun suyunu kışın boşaltmaya gerek yoktur.

Bu ortamın sahip olduğu ekolojik denge için önemlidir. Biyolojik yüzme göletleri doğallığından kaynaklanan tüm avantajlarının yanında, kimyasal maliyetleri  ve  güçlü devir-daim motoru masraflarını da ortadan kaldırmaktadır.

2 bin 300 m2 ile Türkiye’nin en uzun doğal yüzme gölet sahip olan GÖL EVLERİ projesi, birinci sınıf işçiliğin yanı sıra yine birinci sınıf markaların özel ve seçkin tasarımları ile donatılmaktadır. Tüm ayrıntılar özenle düşünülmüştür ve sıra dışı bir zariflikle sunulmaktadır.

Antalya’da dört mevsim huzurla yaşamak isteyenler için tasarlanan GÖL EVLERİ aynı zamanda Antalya’nın geleceği parlak, en değerli bölgeleri arasında yer alan Döşemealtı’nda, en doğru gayrimenkul yatırımlarından biri olarak karşımıza çıkmaktadır.

 

 Fatih Bacak, Antalya– Ekim.2015 fb.antalya007@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ – mail: okkesb61@gmail.com,

https://twitter.com/okkesb – web: http://www.trabmarder.org,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,- okkesb@telmar.net

Fatih Bacak, Antalya– Ekim.2015 fb.antalya007@gmail.com,

Diğer Haberler

  • TURİZM ÇOK DAHA ÇOK BÜYÜYECEK
  • KAYAK SEVEN GAZETECİLER KAZAKİSTAN’DA
  • HOTELRUNNER & ROİBOS STRATEJİK İŞ BİRLİĞİ
  • BASTIR PARAYI, DİK UCUBEYİ.!
  • TİP, LİMAK’I AKBELEN İÇİN PROTESTO ETTİ
  • YIKILDIK EY HALKIM
  • TOZKOPARAN KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARIMIZ
  • PİYALEPAŞA BOSTANI.! TEHLİKE ALTINDA MI.?
  • TÜRKİYE'NİN GURURU ANKAPARK SOYGUNU
  • İBB İŞİNİ DÜRÜSTÇE YAPMAYA DEVAM EDECEKMİŞ.!
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP