CENGİZ ABAZOĞLU MESLEĞİNİN 25. YILINDA

Ünlü Akını Yaşayan Adl+Cengiz Abazoğlu Defilesinde Davetliler Mankenlerle Yarıştı.!

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

CENGİZ ABAZOĞLU MESLEĞİNİN 25. YILINDA 

SONSUZ ŞIKLIK GÖZ KAMAŞTIRDI.!.!.!

Ünlü Akını Yaşayan Adl+Cengiz Abazoğlu Defilesinde Davetliler Mankenlerle Yarıştı.!.!.!

Sıla, Ziynet Sali, Ebru Şallı, Deniz Akkaya, Pınar Tezcan, Gül Gölge Saygı, Başak Dizer, Feryal Gülman, Berrin Zorlu, Işıl Reçber Gibi Sanat Ve Cemiyet Dünyasından Birçok Ünlü Geceye Akın Etti.

Doğum sonrası ilk kez defileye çıkan Wilma Elles’i eşi Kerem Göğüş yalnız bırakmadı...

Ünlü müzisyen ve şarkıcı Sıla ‘‘Cengiz isterse podyuma çıkarım’’ dedi.

 

Çağla Şikel, Özge Ulusoy, Wilma Elles, Yüksel Ak ve Merve Büyüksaraç gibi Türkiye’nin en gözde top modelleri ve yerli-yabancı 41 modelin podyuma çıktığı adl+cengiz abazoğlu defilesinde, güzeller iddialı kıyafetleriyle nefes kesti. Merakla beklenen adL+Cengiz Abazoğlu defilesi muhteşem showu ile kış sezonunu açtı. Defile sonunda Cengiz Abazoğlu ve 41 model, siyah kıyafetleriyle sonsuz barış mesajı verdi.

Ünlü modacı Cengiz Abazoğlu ‘‘Bu güzel ülkemize bir an önce barış ve mutluluk gelsin istiyoruz ve umutluyuz. 

Normalde finalimiz rengarenk olacaktı ama ülkemizde yaşanan üzücü olaylardan dolayı kayıtsız kalmak istemedik. Ülkemiz ve dünya için sonsuz barış diliyorum’’ dedi.

30 Eylül Çarşamba günü Raffles Hotel Zorlu Center’da geçekleşen adl+Cengiz Abazoğlu  2015-16 Sonbahar-Kış ‘‘Sonsuz’’ koleksiyonu moda severleri büyüledi.

Derin yırtmaçlı elbiseler, renklerle buluşmuş dantel detayları ve pantolon-ceket tasarımları birbirinden güzel 41 modelin üzerinde can buldu.

 

Sonsuzluk konseptinin yaşatıldığı defilede sonu ve başı olmayan merdivenden inen ünlü modeller, Çağla Şikel, Özge Ulusoy, Wilma Elles ve Merve Büyüksaraç giydiği iddialı ve seksi mayolarla geceye damgasını vurdu.

 

adL+CENGİZ ABAZOĞLU  2015-16 SONBAHAR-KIŞ

‘‘SONSUZ’’ KOLEKSİYONU SINIR TANIMIYOR...

SEVGİ VE AŞK’IN SONSUZLUĞU MODAYLA BULUŞTU...

Modanın sonsuzluğunu ve zamansızlığını tasarımlarına yansıtan adL ve başarılı ünlü modacı Cengiz Abazoğlu, merakla beklenen ‘‘Sonsuz’’ koleksiyonunu moda severlerle buluşturuyor.

Sonsuz sevgi, sınırsız renkler ve zamansızlık kavramlarıyla hazırlanan adL+Cengiz Abazoğlu 2015-16 Sonbahar-Kış 210 parçayla, hayallerin ötesinde tasarım zenginliğini sizlere sunuyor...

 

Sonsuz sevginin gücünden ilham alan ünlü modacı Cengiz Abazoğlu, gündüzden geceye uyarlanabilen zamansız tasarımlarıyla, Sonbahar-Kış şıklığını gardırobunuza getiriyor.

2015-16 adL+Cengiz Abazoğlu Sonbahar-Kış; siyah, kemik, sax, lime, hardal, mor, vişne, kırmızı antrasit, empirme siyah başta olmak üzere sonsuz renk skalası ile yumuşak dokulu yünlüler ve kreplerle buluşuyor. Kabanlar, trikolar, maskülen pantolonlar, ceketler, dantel detaylı elbiseler, sonsuz sevginin sıcaklığıyla kışın içinizi ısıtacak.

adL+Cengiz Abazoğlu işbirliği 8. Sezonda da adL mağazalarında yerini alıyor.

 

Ünlü modacı Cengiz Abazoğlu “Giyimimiz hayata karşı duruşumuzdur ve doğal görünüm her zaman büyüleyicidir. Bu sezon tasarımlarımızda özellikle doğallık ve zamansızlık ön planda... Yaşamın incisi sevgi ile sınırsız olmanın renklerini birleştirerek gündüzden geceye her kadının kendini bulabileceği bir koleksiyon hazırladık. 

Neşeli bir kış geliyor, renklerle oldukça fazla haşır neşir olacağız. adL kadını ruhunu yansıtan tasarımlarla, Sonbahar-Kış’ı günün her saati şık olarak tamamlayabilecek.’’ dedi.

 

adL Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Tasarım Direktörü Zehra Işık “8 sezondur severek iş birliği içerisinde olduğumuz ve her yeni sezona heyecanla başladığımız Cengiz Abazoğlu koleksiyonu, her sezon olduğu gibi bu sezonda tüm moda tutkunları için göz kamaştırıcı alternatifler sunuyor.

Genç çizgisiyle ve farklı tasarım detaylarıyla zengin seçenekler sunan koleksiyonun en önemli özelliklerinden bir tanesi de bütün ürünlerin birbirleriyle uyumu ve rahatlıkla kombinlenebiliyor olması...

Tüm bayanları hayal ettikleri görünüme ulaştırarak, kusursuz bir şıklığa davet etmek istiyoruz.

Sonsuzluk ismini verdiğimiz bu koleksiyonda sonsuz işbirliklerimizle yer alarak herkesin beğenisini kazanan bir marka olacağımıza hiç şüphemiz yok. ” dedi.

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Ekim.2015 – okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ –okkesb@turkfreezone.com,

Diğer Haberler

  • DARBE KİMDEN GELİRSE GELSİN KARŞIYIZ..
  • TRABZONLULAR BİRLEŞİNİZ
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI…
  • KUL VE MAHLÛKAT HAKKI..
  • ADAM OLMAK–OLAMAMAK VE GAZETECİLİK
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI..
  • DERNEKLER KANUNUNA MUHALEFET
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP