YILIN TARKAN ZAMANINDA ÜÇÜNÜCÜ GÜN

Yılın "Tarkan Zamanı" Büyük Bir Coşkuyla Başladı ve Tarkan Esti Geçti..

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

YILIN TARKAN ZAMANINDA ÜÇÜNÜCÜ GÜN

Yılın "Tarkan Zamanı" Büyük Bir Coşkuyla Başladı ve Tarkan Esti Geçti..

Tarkan’ın heyecanla beklenen Açıkhava konser maratonu, 26 Ağustos Çarşamba akşamı coşkuyla başladı. Megastar, “Ölürüm Sana” ile başladığı konserinde sevenlerine bu yıl ilk defa repertuarına eklediği türkülerle sürpriz yaptı.

Yılın “Tarkan Zamanı” Harbiye Açıkhava’da yine binlerce müzikseveri ayağa kaldıran Tarkan, açılışı “Ölürüm Sana” şarkısıyla yaptı. İzleyicilerin ilk geceden büyük ilgi gösterdiği konserin birinci bölümünde Megastar Tarkan, Şıkıdım, Öp, Kış Güneşi gibi şarkıları seslendirdi. Uzun zamandır sevenlerinin canlı dinlemeyi özlediği Dedikodu ve orkestranın solo performanslarıyla eşlik ettiği Biz Nereye de büyük alkış aldı.

Yedi bin kişinin tek bir ağızdan şarkılara eşlik ettiği gecenin devamında ise Tarkan, “Ustalara saygı, öze dönüş” olarak adlandırdığı bölümde “Leylim Ley”, “Ne Ağlarsın”, “Allı Turnam”, “Uzun İnce Bir Yoldayım”, “Mihriban” ve “Yalan Dünya” türkülerini seslendirdi. “Türküler bizim özümüz. Biz son dönemde birbirimizden ayrı düştük. Ama aslında özümüz bir, hepimiz biriz” dediği bu özel bölümde Tarkan’a Erkan Oğur ve Türk Halk Müziği sazlarından oluşan ikinci bir orkestra eşlik etti.

 

Unutulmaz türkülerin ardından “Kuzu Kuzu” , “Dudu” ve “Şımarık” ile tüm Açıkhava’yı yeniden ayağa kaldıran Megastar, gecenin kapanışını “Aşk Gitti Bizden” ile yaptı.

Bu konser serisinin ilk gecesinde Tarkan, Hatice Gökçe imzalı iki kostüm giydi.

On konserlik Harbiye maratonunun ilk gecesinde Megastar’ı dinlemeye gelenler arasında Arzu Sabancı,  Derin Mermerci – Cem Aydın, Tuba Ünsal, Görgün Taner, İlhan Erşahin, Fulya Terim, Buse Terim -  Volkan Bahçekapılı gibi ünlü isimler de vardı.

 

 

TARKAN KONSERLERİNDE ESTİ GEÇTİ

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde sahne alan Megastar Tarkan, birbirinden hareketli şarkılarıyla binlerce hayranını coşturdu. Sahneye bir platformla inen Tarkan'ın dans şovları ise hayranlarını büyüledi

Her yıl heyecanla beklenen Tarkan Konserleri, 2015'in sonuna doğru Harbiye Açık Hava'da büyüsünü sürdürdü. Her biri birbirinden coşkuyla geçen Geleneksel Açıkhava Konseri kapsamında Megastar Tarkan, 26 Ağustos'da hayranlarıyla buluştu. Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde ilk olarak bu akşam sahneye çıkan Tarkan, kendisini dinlemeye gelen hayranlarıyla uzun sürenin ardından buluştu. Biletlerin tamamen tükendiği konserde alan tıklım tıklım dolarken, hayranları büyük bir heyecanla Tarkan'ı bekledi. Tarkan'ı bekleyen hayranları bu esnada "selfie" çekmeyi de ihmal etmedi. Konsere eski televizyoncu Cem Aydın ve eski manken Derin Mermerci Aydın, Milli Takım Antrenörü Fatih Terim'in kızı Buse Terim ve eşi Volkan Bahçekapılı ve çok sayıda davetli katıldı.

 MEGASTAR PLATFORM İLE SAHNEYE İNDİ

Nefesler tutulduğu esnada Tarkan hayranlarının çoğu cep telefonlarını veya tablet bilgisayarlarını çıkartarak kayda girdi. Ardından çığlıklar ve alkışlar eşliğinde sahnenin perdeleri açılmaya başlandı. Daha sonra Tarkan müzik eşliğinde sahnenin üst kısmından platform ile sahneye indi. "Ölürüm Sana" şarkısıyla konsere başlayan Tarkan, birbirinden güzel dans şovlarıyla da hayranlarını kendinden geçirdi. Tarkan ardından "Dedikodu, Kuzu Kuzu, Acımayacak, Çat Kapı, Ay, Kış Güneşi, Biz Nereye, Vay Anam Vay ve Pare Pare" şarkılarını hayranlarına seslendirdi. Tarkan şarkılarını seslendirdiği esnada hayranları da o anları cep telefonlarına kaydederek ölümsüzleştirdi.

Megastar Tarkan, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Konserleri'nde 26-28 Ağustos, 30 Ağustos-1 Eylül, 9-13 Eylül arasında hayranlarıyla buluşacak.

27 Ağustos 2015 Perşembe, 10:42:03

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul–Ağustos.2015 – okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ -okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb@telmar.net,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,- okkesb@gmail.com,

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul–Ağustos.2015 okkesb61@gmail.com,

Diğer Haberler

  • ALİ SİRMEN UĞURLANDI
  • TİP, ESENYURT ADAY TANITIM TOPLANTISI
  • ÖDEMİŞLİLER GELENEKSEL KAHVALTIDA BULUŞTU
  • *BELEDİYE HİZMETİ PARTİCİLİK DEĞİL, HALK HİZMETİDİR.!*
  • MUSTAFA AKGÜN ve KAÇAR SOKAK SAKİNLERİ RÖPORTAJI
  • AYSEL ÖYMEN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
  • KRİZİN FATURASINI ÖDEMEMEK İÇİN NE YAPMALI.?
  • TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ BEYLİKDÜZÜ İLÇE ÇALIŞTAYI YAPILDI
  • TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ ŞİŞLİ İLÇESİ ÇALIŞTAYI YAPILDI
  • TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİNDE GÖREV DEĞİŞİMİ
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP