ERDOĞAN'A KARŞI ÇIKAN DAYAK YER

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Karşı Çıkmaya Kimsenin Cesaret Edemeyeceğini, Edenlerin de Gerekirse Dayak Yiyebileceğini Öne Sürdü.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

ERDOĞAN'A KARŞI ÇIKAN DAYAK YER

HDP’li Dengir Mir Mehmet Fırat, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Karşı Çıkmaya Kimsenin Cesaret Edemeyeceğini, Edenlerin de Gerekirse Dayak Yiyebileceğini Öne Sürdü.

AK Parti’nin kurucu isimlerinden HDP Mersin milletvekili Dengir Mir Mehmet Fırat, AK Parti içinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, ülkenin gidişatını söyleyebilecek cesarette kimse olmadığını, söylemeye cesaret edenin de dayak yeme ihtimalinin bulunduğunu iddia etti.

Cumhuriyet’ten Selim Ongun'a konuşan Fırat, Erdoğan'ın AKP içinde hala çok büyük bir gücü olduğunu, CHP-AKP koalisyon görüşmelerinin olumsuz geçmesinin gerisinde de Erdoğan etkisinin olduğunu ve Erdoğan’ın AK Parti’nin tek başına iktidar olamamasının sorumlusu olarak da Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu gördüğünü ifade etti.

MİLLETVEKİLLERİ

ERDOĞAN'IN GÖZÜNE Mİ GİRMEYE ÇALIŞIYOR.?
Fırat, 6 yıl boyunca bulunduğu parti merkez yürütme kurulunda, milletvekillerinin sonraki seçimleri garanti altına almak için Erdoğan’ın gözüne girmeyi amaçladığını vurgulayarak “Ama bugün uzaktan yakından böyle bir şey söyleme gücüne sahip kimse yok. Tek bir şey var, göze girip bundan sonraki seçimi garanti edebilmek. Günde 6 şehit gelmiş, insanlar ölmüş, Türkiye Ortadoğu bataklığına hızla sürüklenmiş. Şu anda her türlü organizasyon bu işin içindedir. Amerikan Konsolosluğu saldırısı örnektir.

Ve Türkiye maalesef hızla toplumsal yırtılmaya doğru gidiyor. Artık bu düşük profilli savaş değil. Ülke bir savaşa gidiyor. Çünkü Türkiye artık sadece bir iç mesele ile uğraşmıyor. Türkiye kendi dışındaki ateşin içine hızla sürükleniyor. Bunu kaldırabilecek hiçbir ülke yok. Bazen iktidar insanları köreltir. Şu andaki kararların hareket saiki kin, nefret ve kaybetme kızgınlığı” dedi.

"ŞUANDA ÜZÜLMESİN DİYE CUMHURBAŞKANI^NA ROCKEFELLER GAZETESİ ÇIKARILIYOR"

Bunları Erdoğan’a söyleyebilecek kimsenin olmadığını öne süren Fırat, “Kimse cesaret edemez, icap ederse dayak bile yer. Şu anda üzülmesin diye Cumhurbaşkanı’na bir Rockefeller gazetesi çıkarılıyor. Her şey sütliman gösteriliyor. Devlet ve siyasi deneyimi olan hiç kimse de Sayın Cumhurbaşkanı’na bu yapılanlar hatadır, bunların yapılmaması lazımdır, demiyor” diye konuştu.k usulü bir başkanlık sistemi ortaya atıldı.?” diye devam etti.

HDP'li Dengir Fırat:

 

 Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul –Ağustos.2015 – okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ -okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb@telmar.net,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,- okkesb@gmail.com,

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul –Ağustos.2015 – okkesb61@gmail.com,

 

 

PKK'NIN YENİ DÖNEM TALİMATLARI ŞOKE ETTİ

PKK-KCK Yeni Dönem İçin Teröristlere; Güçlü Olduğunuz Alanı Koruyun, Halkı Kapatın, Ayaklanma Girişimi Başlatın Gibi 5 Ana Talimat Verdi.

Suruç saldırısından sonra başlayan olaylarda, güvenlik güçlerini hedef alan ve hain saldırılarla ülkenin yüreğini yakan PKK'nın yeni dönem için teröristlere 5 talimat verdiği ortaya çıktı.

Milliyet gazetesi yazarı Tolga Şardan, köşesinde Emniyet genel Müdürlüğü'nün 24 Temmuz'da tüm birimlere gönderdiği özel genelgenin ayrıntılarına yer verdi.

Raporda bölgede düzenlenen operasyonlardaki en önemli hedefin, Çözüm Süreci’ni kadrolarını takviye ve güçlendirme süreci” olarak değerlendiren PKK’nın, özellikle Doğu ve Güneyoğu’daki kırsal kadrolarının şehirlere inmesini engellemek olduğu belirtiliyor. 
Hakkâri, Şırnak, Van, Bingöl gibi kentler ile Cizre, Silopi, Nusaybin, Yüksekova, Şemdinli, Varto gibi ilçelerde neredeyse her gün göğüs göğüse çatışmalar yaşanmaya başladığına dikkat çeken Şardan, 
PKK’nın mümkün olduğunda çatışmaya girmeden, pusu ve feda tipi bombalı saldırılara ağırlık verdiğini yazdı.

TONLARCA PATLAYICI

Örgütün, kamuoyuna yansıyan Oslo görüşmelerinde konuşulduğu biçimiyle tonlarca patlayıcıyı yurtiçinde depoladığı anlaşıldığını aktaran yazar, örgütün “Çözüm Süreci’nin sonlandığı ve 24 Temmuz 2015 günü itibariyle yeni bir sürecin başladığını” duyurduğunu belirtti.

5 TALİMAT

Tolga Şardan daha sonra PKK üst yönetiminin kadrolarına verdiği talimatları köşesinde duyurdu:
1. Sorumlu seviyede faaliyet gösteren örgüt mensuplarının bölgelerinden bilgili olarak faaliyetlerinde inisiyatif kullanmaları,
2. PKK’yla bağlantılı kitlelerin, örgütle birlikte disiplinli hareket ederek tüm alanların tutulması ve gençlik birimlerinin güvenliği sağlamasının gerektiği,
3. Olası örgüt mensubu ölümlerinde; her bir örgüt mensubu için 10 güvenlik görevlisinin şehit edilmesi gerektiği,
4. Belirtilen esaslara uyularak halk ayaklanmasının başlaması gerektiği,
5. Vatandaşları kepenk kapatmaya ve iş bırakma eylemlerine zorlayarak bölgenin hakimiyetinin kendilerinde olduğu izlenimini yaratmaya çalışacakları.


PKK’nın Çözüm Süreci’nin ardından yürüttüğü silahlı ve siyasi hareketin ipuçlarını bu talimatlarda görüyoruz.
Batman, Silvan ve Yükseova’da önceki gün gerçekleştirilen “özerklik” hamlesi de bu sürecin daha ilk aşamasıdır.

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul –Ağustos.2015 – okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ -okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb@telmar.net,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,- okkesb@gmail.com,

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul –Ağustos.2015 okkesb61@gmail.com,

Diğer Haberler

  • SEÇİMLER, GAZETECİLER VE *HAVALA*
  • BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KADIN
  • ÜSKÜDAR’DA DEĞİŞİM DAHA HIZLI OLACAK
  • Hırsıza hırsız olduğunu unutturursan sana ahlak dersi verir.
  • HASAN H. GÜNER RAKİPLERİNE FARK ATIYOR.!
  • SEÇİMLERİN DÜŞÜNDÜRDÜKLERİ
  • HANÇER; HANÇERLENDİ.!
  • Saadet Partisi İBB Başkan adayı Birol Aydın
  • SİVİL TOPLUMUN AFET SINAVI
  • İKTİDAR MUTLAKA YOZLAŞTIRIR
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP