PRWA GENEL KURULU

PRWA - Dünya Halkla ilişkiler Birliği genel Kurulu Naklen Yayınlandı

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

PRWA GENEL KURULU

PRWA - Dünya Halkla ilişkiler Birliği genel Kurulu Naklen Yayınlandı

 

PRWA - PR World Alliance Genel Kurulu 21-23 Mayıs 2015 tarihleri arasında Kanada’nın Quebec Eyaleti’nin başkenti Monrealde gerçekleştirildi.

PRWA Genel Kurulu, Dünya Başkanı Perran Ersu Özçaldıranın girişimi ile ilk defa 40 ülkede tüm üye şirket ve  çalışanlarına Türkiye saati ile 16.00’da (Kanada saati ile 09.00) 22 Mayıs 2015’te (bugün), Google Hangouts üzerinden naklen yayınladır.

PRWA Dünya Başkanı Perran Ersu Özçaldıran, “Dünya üzerinde  hızlı ve yaygın bir iletişim ağı oluşturan PR World Alliance olarak, müşterilerimize sunduğumuz zeki ve ekonomik çözümlerle  çokuluslu halkla ilişkiler firmalarının avantajına sahip olabiliyoruz” Dedi.

PRWA Genel Kurulunda Dünya Başkanı Perran Ersu Özçaldıran’ın ardından The Holmes Report’un yayıncısı  Paul Holmes, çokuluslu olmayan halka ilişkiler şirketlerinin dünyadaki konumu” üzerine bir konuşma yapıyor.  Quebec Eyaleti Eski Başkanı Ekselans Pierre-Marc Johnson da Kanada – Avrupa Birliği Ekonomik İşbirliği anlaşması hakkında bilgi verdi. 

PRWA Genel Kurulunda, Dünya Başkanı Ersu Özçaldıran özetle şunları söyledi:

“Dünyada ekonomik geleceğin KOBi’ler üzerinden şekilleneceği yaygın görüşüne ben de inanıyorum.  Birçok sektörde küçük veya orta boy işletme olmalarına karşın, çok önemli uluslararası oyuncular var artık. PRWA için de bir tür halkla ilişkiler KOBI’leri demek yanlış olmaz. Dünyanın dört bir yanından çalışan sayısı 5 ile 35 arasında değişen şirketleriz.  Her birimiz yerel şirketimizde gereken konularda eleman istihdam ettiği için de maliyetlerimizi düşük tutabiliyoruz. Ama hepimiz gerektiğinde, gereken ülkedeki partnerimize destek verebildiğimiz için de çokuluslularla aynı avantajlara sahibiz.”

PRWA EĞİTİMİ: PRWA Dünya Başkanlığından bağımsız olarak, kurum içinde bilgi alışverişi ve eğitimlerden de sorumlu olan Perran Ersu Özçaldıran, bu yıl internet üzerinden başlattıkları eğitimlerin Google Hungouts ve GoToMeeting üzerinden tüm üye ve ortakların çalışanlarına açılmasını sağladı.  Her şirketten her isteyenin interaktif biçimde eğitim almasının sağlandığını, maliyet ve zamandan tasarruf ettiklerini vurgulayan Ersu Özçaldıran, “Biz orta yaş grubunun deneyimi ile genç kuşağın güncel bilgisini bir araya  getirmek de şart diye düşünüyorum. Bir sonraki aşamada hedefim, bu eğitimleri müşterilerimizin çalışanlarına da açmak” Dedi.

PRWA: PR World Alliance, A.B.D., Almanya, Avusturya, Brezilya, Danimarka, Fransa, Hırvatistan, İngiltere, İsveç, İsviçre, İtalya, Kanada, Nijerya, Polonya, Türkiye ve Yunanistan’da üyeleri olan, üyelerin, ortaklıkları ve şirketleri ile 40 ülkeye yayılan bir halka ilişkiler birliği. PR World Alliance, 1988’de kurulmuş olan ECP Global Communications (ECP) ile 1991’de kurulmuş olan IPAN (International Public Relations Agency Network)’ün resmen birleşmesiyle 2012’de hayata geçti. 

Merkezi Kanada’da Quebec Eyaleti’nin başkenti Montreal. PRWA aynı zamanda kar amacı gütmeyen bir şirkettir. www.prworldalliance.com

 

 

PERRAN ERSU: Persona İletişim’in kurucusu. Robert Kolej ve Bryn Mawr College ekonomi mezunu. ITTCI (Washington, ABD)'de Turizm ve Institute Pasteur (Lyon, Fransa)'da enfeksiyon hastalıkları eğitimi aldı. İngilizce, Fransızca ve Almanca biliyor. Y&R/Reklamevi, Cenajans/Grey'de çalıştı. GCI Türkiye'yi kurdu. PRWA – PR  World Alliance partneri ve Dünya Başkanı.

Haber Bilgisi için; Emel Kutluca – 0532 433 75 36

kutluca.emel@gmail.com

 

Hüseyin IRMAK, İstanbul – Haziran.2015 - hsyirmak@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ -okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb61@gmail.com,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi

Hüseyin IRMAK, İstanbul – Haziran.2015 - hsyirmak@gmail.com,

 

 

Mezun Arkadaşlarımızdan Perran Ersu Özçaldıran'ın Uluslararası Çalışmasına Ait Bilgiler Ektedir. 

Medya Mensubu Arkadaşlarımızın Özellikle Dikkatine Sunulur.

Saygılarımızla Yönetim Kurulu

22 Mayıs 2015 14:03 tarihinde Emel Kutluca <emel.kutluca@personapr.com>

Diğer Haberler

  • QUA, METAVERSE DÜNYASINA DA GÜZELLİK KATACAK
  • DİLHAN ERYURT GOOGLE’DA DOODLE OLDU.!
  • MUŞ ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİNDEN TASARRUF
  • RoboAKUT BOĞAZİÇİ ÜNİ. WORLD.3
  • SOSYOLOJİDE YANSITMA; PSİKOLOJİDE SAVUNMA.!
  • ASELSAN’A ABD ŞANTAJI
  • NÜKLEER AKKUYU GBT'Sİ
  • DİJİTALDE GÜVENLİ REKLAM PLATFORMU KURULDU
  • 2018’İN DİJİTAL TRENDLERİ
  • KOCAELİ, TÜRKİYE’NİN ANA BELLEĞİ OLACAK
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP