Turkcell Platinum Bosphorus Cup 2015 Başlıyor

Türkiye’nin Önemli Spor Etkinlikleri Arasında Yer Alan “Turkcell Platinum Bosphorus Cup 2015” Hafta Sonu Başlıyor.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

Turkcell Platinum

Bosphorus Cup 2015 Başlıyor

Türkiye’nin Önemli Spor Etkinlikleri Arasında Yer Alan “Turkcell Platinum Bosphorus Cup 2015” Hafta Sonu Başlıyor.

 

Bu yıl 28-31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek Doğu Akdeniz’in en büyük yelken yarışına 6 ülkeden 50’ye yakın tekne katılıyor.  Yarış şehrin belirli noktalarından İstanbullular tarafından izlenirken, özel yayınlarla tüm dünyadan yelken meraklısı izleyicilere de ulaşacak. Kentin tanıtımına da büyük katkı sağlayan yarışın büyük ilgi gören İstanbul Boğazı parkuru ise, 30 Mayıs Cumartesi koşulacak.

Türkiye’nin en önemli spor etkinlikleri arasında yer alan Turkcell Platinum Bosphorus Cup 2015 yelken yarışlarının basın toplantısı The Grand Tarabya’da gerçekleşti. Toplantıya, ORG Sports Management kurucusu Orhan Gorbon, Turkcell Pazarlama Direktörü Dilara Demir Kısakürek ve Bosphorus Cup 2014 galibi Oğuz Ayan konuşmacı olarak katıldı. Ayrıca, yarış için Fransa’dan gelen VOR 70 /SFS II teknesini yöneten, Dünya turu şampiyonu ünlü yelkenci Lionel Pean da toplantıda hazır bulundu.

Turkcell Platinum Bosphorus Cup 2015’in basın toplantısında bu yıl 14.’sü gerçekleşen organizasyonun sporda bir dünya markası olarak gelişimi aktarıldı. Kurumsal desteklerle gerçekleşen ve şehrin içinde görkemli bir spor etkinliği olarak hem İstanbullulara özel bir deneyim yaşatan, hem de tüm dünyadan yelken meraklılarını İstanbul’la tanıştıran organizasyona bu yıl 6 ülkeden önemli yelkenciler katılıyor.

14 sene önce bir rüya ile yola çıkan Orhan Gorbon, bu yıl, başta Turkcell olmak üzere tüm sponsorların gerçek anlamda organizasyonu sahiplenmesinin spor adına heyecan verici olduğunu söyledi. Bu yıl organizasyona ismini veren Turkcell adına Pazarlama Direktörü Dilara Demir Kısakürek “Turkcell Platinum’la 10 yıldır müşterilerimizin tüm iletişim ihtiyaçlarını karşılarken, birçok alanda hayatlarını zenginleştirecek ayrıcalık ve fırsatlar dünyası sunuyoruz.

Biz bu yoğun iş ve günlük yaşamlarına, sevdikleriyle birlikte yaşayabilecekleri unutulmayacak anlar katmaya çalışıyoruz. Bosphorus Cup ile de bu noktada bir araya geldik. Boğaz’ın eşsiz manzarasında böyle harika bir görsel şölen sunan yelken yarışını müşterilerimize Turkcell Platinum desteği ile sunmak istedik.

Yıllardır uluslararası boyutta takip edilen prestijli bir organizasyon olan Bosphorus Cup’a ismimizi vermekten ve destek olmaktan mutluluk duyuyoruz. Müşterilerimiz, Turkcell Platinum Bosphorus Cup ile ilgili tüm merak ettiklerine ve sürpriz tekliflerimize Twitter hesabımızdan ve Platinum uygulamamızdan ulaşabilir.

Ayrıca yarışı canlı izlemek isteyen müşterilerimiz Platinum uygulamamızdan veya turkcell.com.tr’den takip edebilirler.” dedi.

Şampiyonun en sevdiği parkur Boğaz

Yarış için Fransa’dan gelen VOR 70 /SFS II teknesini yöneten, VOR dünya şampiyonu ünlü yelkenci Lionel Pean, toplantıda yaptığı konuşmada, Bosphorus Cup için duyduğu heyecanı paylaştı. Boğazın akıntılarını Güney İngiltere’nin Solent bölgesine benzeten Pean, İstanbul’un tarihi değere sahip mimari yapılarının önünde yelken yapacak olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Bugüne dek 20’den fazla Atlantik geçişi gerçekleştiren Pean, İstanbul Boğazı’nın kendisinin favori parkuru olduğunu ifade etti.

Turkcell Platinum Bosphorus Cup 2015 sonucunda, kazanan tekne Can Yalman'ın tasarladığı Bosphorus Cup Döner Trofe Kupası’nın sahibi olacak.

Boğazı yelkenler süsleyecek

Turkcell Platinum Bosphorus Cup 2015, 28 Mayıs’ta Caddebostan açıklarında start alacak. Yarışın en heyecanlı parkuru ise İstanbul Boğazı’nda 30 Mayıs günü gerçekleşecek. Her zamanki gibi görsel ve adrenalin yüklü bu spor karşılaşması, kentin birçok noktasından İstanbullular tarafından izlenebilecek. Yarış ayrıca www.bosphoruscup.org internet adresinden, BC Live uygulamasından ve çeşitli yayınlardan izlenebilecek. Bosphorus Cup Döner Trofe Kupası, 2 Haziran günü İstinye Park Alışveriş Merkezi’ndeki törende yeni sahibine devredilecek.

Türkiye’de futboldan sonra en çok izlenen spor etkinlikleri arasında yer alan Turkcell Platinum Bosphorus Cup 2015; Zekeriyaköy KÖY projesi,  TAV Havalimanları, Nespresso ve The Grand Tarabya tarafından da destekleniyor. Etkinliğin ana medya partnerliğini NTV

Spor, ev sahipliğini İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Yelken Federasyonu  üstleniyor. Diğer medya sponsorları arasında ise GQ ile MotorBoat & Yachting bulunuyor. 

Turkcell Platinum müşterileri yarışmayı, akıllı telefonlara indirilen Turkcell Platinum uygulamasından, Caddebostan sahilde ve Tarabya’da kurulacak Platinum Seyir Noktalarından canlı izleyebilecek. Ayrıca yarışı canlı takip etmek isteyen herkes turkcell.com.tr’den ve sahilden de takip edebilecek.

 

Program:

28 Mayıs Perşembe             Antrenman Yarışı - Caddebostan Sahili

29 Mayıs Cuma                     2 yarış - Caddebostan Sahili 

30 Mayıs Cumartesi             Boğaz Yarışı - Beşiktaş - Tarabya 

31 Mayıs Pazar                     2 yarış - Caddebostan Sahili 

 

Boğaz Yarışı’nı izleme parkuru: 

Ortaköy Meydanı, Akıntıburnu-Arnavutköy, Aşiyan, Tarabya Koyu yarışın en iyi takip edilebileceği alanlar.

 

AppStore Mobile Uygulama: BC Live

Canlı Yayın ve neticeler: www.bosphoruscup.org  https://www.facebook.com/BosphorusCup?fref=ts

 

Turkcell Platinum hakkında…

Turkcell’in Platinum tarifelerini tercih eden müşterileri, hayatı kolaylaştıran ve konforu artıran bir ayrıcalıklar dünyasına adım atıyor. Turkcell Platinum, bir yandan kişinin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda tüm iletişim ihtiyacını karşılarken diğer yandan; sıra beklemeden ve istediğinizde kapınıza kadar gelen hizmet, en yeni cihazlarda özel teklifler, ücretsiz vale, ücretsiz havalimanı transferi, sinemada ve birçok etkinlikte ayrıcalıklar sunuyor.

 

 

Turkcell Platinum Ayrıcalıklar Dünyası

·         Tüm iletişim ihtiyaçlarını karşılayan tarifeler

·         Yurtiçi paketlerini yurtdışında da kullanma imkânı

·         50 GB Akıllı Depo saklama alanı

·         Ücretsiz SMS Plus Servisi

·         Sınırsız Turkcell Müzik

·        7/24, özel Platinum Müşteri Hizmetleri

·        Kapıya kadar hizmet getiren Platinum Hizmet Ekibi

·        En yeni akıllı telefonlarda ve tabletlerde ayrıcalıklar

o      Ön rezervasyonla adrese teslimat

o      Aksesuar indirimleri ve hediyeler

o      Yedek cihaz ve cihaz tamir desteği

o      Cihazla ilgili kurulum ve satış sonrası destek

·         Yaban Akademi ile yapılan iş birliği çerçevesinde; Okçuluk, Off-road, Amatör Balıkçılık, Doğa Fotoğrafçılığı, Köpek ve İnsan Psikolojisi, Oryantiring ve Olimpik Atıcılık eğitimlerinden birine bir arkadaşı ya da ailesinden biri ile birlikte ücretsiz katılım

·         Emirates Havayolu’ndan alacakları uçak biletlerinde %15 indirim

·         Kanyon, Cevahir, Metrocity, Sapphire, Buyaka, Özdilek ve İstanbul Optimum Outlet alışveriş merkezlerinde ücretsiz vale

·         Alfred Concierge Hizmetleri’nden özel şoför hizmetinden %10 indirim

·         Tüm Cinemaximum Sinemaları'nda Pazartesi, Perşembe, Cuma ve Pazar günleri bir bilete 2.bilet hediye

·         Deniz Taksi'den %50 indirim

·         İzmir, Çeşme, Bodrum, Dalaman, Antalya, Adana-Mersin, Konya, Gaziantep, Samsun Havaş’ta ücretsiz havalimanı transferi

·         Zorlu Performans Sanatları Merkezi'ndeki çeşitli gösteri ve etkinliklerde %15 indirim

·         S.Ü. Sakıp Sabancı Müzesi’nde  ücretsiz “Pusetli Anneler Günü” etkinlikleri

 

Haber; SEZEN Aydoğansezenaydogan86@gmail.com

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Mayıs.2015 – okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ -okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb@telmar.net,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,- okkesb@gmail.com,

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Mayıs.2015 – okkesb61@gmail.com,

 

 

Diğer Haberler

  • DARBE KİMDEN GELİRSE GELSİN KARŞIYIZ..
  • TRABZONLULAR BİRLEŞİNİZ
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI…
  • KUL VE MAHLÛKAT HAKKI..
  • ADAM OLMAK–OLAMAMAK VE GAZETECİLİK
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI..
  • DERNEKLER KANUNUNA MUHALEFET
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP