OKTAY SARAL, İLGİ VE SEVGİ İLE KARŞILANIYOR.

Geçtiğimiz Hafta Sonu Ziyaretinde Hemşerileriyle Of-Hayrat Cemiyetinde Buluştu.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

OKTAY SARAL, İLGİ VE SEVGİ İLE KARŞILANIYOR.

Geçtiğimiz Hafta Sonu Ziyaretinde Hemşerileriyle Of-Hayrat Cemiyetinde Buluştu.

Ak Parti İstanbul 2.Bölge Adayı Oktay Saral seçim çalışmaları çerçevesinde Şişli,  Kuştepe, Esenler, Gaziosmanpaşa’da vatandaşlarla görüştü.

Geçtiğimiz hafta sonu da ziyaretinde hemşerileriyle Of-Hayrat Cemiyetinde Buluştu.

Of-Hayrat Cemiyetindeki hemşeri buluşmasında adeta soru yağmuruna tutulan Oktay Saral Terler dökerek tüm soruları cevapladı ve özllikle bazı soruları yazıp not tutarak ve bütün bunların gereğini yapacağım diyerek cebine koydu.

Öğretmenlik yapan bir hemşerisi Oktay Saral’a “Her işimiz için gelip partiden yazılı referans almak zorunda mıyız, ben akpartiden yazılı referans getirmedim diye en iyi puanı kazanan kızımın okul kaydını yaptıramadım, mağsurum, bizim bu mağdriyetimizi nasıl çözeceksiniz.? Partimiz artık bize de zarar vermeye başladı. Dedi.

Bunun üzrine Oktay Saral Paralel’den ve rakip partilerden örnekler vererek, “sütten ağzımız yandı, yoğurdu üfleyerek yiyoruz, böyle de olmak zorunda kusura bakmayın” dedi.

Akit gazetei editörü genç bir gazetecinin hapisanelerdeki Müslüman yazar ve gazetecilerin akıbetinden endişeliyiz, çok önemli üstatlarımız da içeride, sadece yazı ve fikirleri nedeniyle tutuklular, bu konuda akparti ne yapacak siz ne düşünürsunuz.? Deyince. Oktay Saral “özellikle bu işi takip edeceğim ve nerede hangi makamda ne yapmak gerekiyorsa yapacağım” diye söz verdi.  

Of-Hayrat Cemiyeti Başkanı Mustafa Saral katılımcılara ve Oktay Saral’a seslenerek; “Arkadaşlar vekilimiz, adayımız buraya bizim dertlerimizi dinleyerek, seçilirse yerine getirmek üzere sorunlarımızın neler olduğunu öğrenmeye gelmiş. O halde biz de gençlerimizin ve derneğimizin organizasyonları için neler istememiz gerekiyorsa isteyelim. Avrupa fonlarından proje karşılığ kredi, burs, isteyelim, gençlerimizin önünü açacak memlketimize yarar sağlayacak projelerimize destek isteyelim ve burada kendisinden bu konuda bize söz vermesini isteyelim.” Dedi.     

AK PARTİ ADAYI SARAL, ŞİŞLİ VE KUŞTEPEDE

Vatandaşların büyük ölçüde sevgi ve saygısını kazanan Oktay Saral, burada vatandaşlara yaptığı konuşmada : “Selam olsun Şişli’ye, selam olsun Kuştepe’ye. Ayağınızın tozu olmaya geldik. Şevk ile aşk ile hizmetkârınız olmaya geldik…” dedi.

Ak Parti Adayı Saral, Şişli ve Kuştepe nin sorunlarını çok iyi bildiğini de belirterek :” Bu bölge ve diğer bölgelerde işsiz vatandaşlarımızı tespit edip işe yerleştirmek için çalışmalarımızı şimdiden başlattık. Vekil seçildiğimizde kendime en önemli görev olarak işsiz kardeşlerimizi işe yerleştirmeyi en önemli görev olarak görüyorum” şeklinde konuştu.

Oktay Saral, boyacıdan sandık ve fırçasını alarak ayakkabılarını vatandaşların şaşkın ama beğenen bakışları arasında boyadı.

AK Parti Milletvekili adayı Oktay Saral, Esenler'de esnaf ve dernek ziyaretinde bulundu. Saral, esnaf ziyareti sırasında muhalefeti eleştirerek, "Büyük Türkiye'yi, eski bitik Türkiye haline getirmek için, palavra ve yalanlarla suret-i haktan görünüp milleti kandırmaya çalışıyorlar" dedi.

AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Oktay Saral, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ve partililer Esenler'de esnaf ve dernekleri ziyaret etti. Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette, vatandaşlar AK Parti Milletvekili Oktay Saral'a yoğun ilgi gösterdi. Ziyarette yaşlıların elini öpen Saral, çocuklara da özel ilgi gösterdi.

ESNAF ZİYARETLERİ VE ÇOCUKLARA ÖZEL İLGİ

Esnaf ziyareti sırasında basın mensuplarının sorularını cevaplayan AK Parti Milletvekili adayı Oktay Saral, vatandaşın gönlünde ve kalbinde kararını verdiğini söyleyerek, "Vatandaşlarımız, bu kutlu yolculukta yeniden büyük Türkiye'yi oluşturmaya bu yolda yürümeye devam diyor. Çocuğundan yaşlısına herkesin gözündeki ışıltıyı görüyoruz. Halk, devletinden, hükümetinden, iktidarından memnun. Macera aramıyor. Geçmiş koalisyon döneminin o kaotik ortamını aramıyor. 13 yıllık istikrarın, bu millete yakışır bir şekilde devam etmesini istiyor. Kalbimiz, vatandaşın kalbine değiyor" dedi.

AK Parti Milletvekili ve Milletvekili Adayı Oktay Saral muhalefeti de eleştirerek, "Sırtında yumurta küfesi taşımayanlar, milletten uzak kendi hayal dünyalarında vaktiyle bu ülkeleri tahrip etmiş neleri yıkmışlarsa, şu yapılan ihya edilen Türkiye'yi, büyük Türkiye'yi, eski bitik Türkiye haline getirmek için bu palavralarla, yalanlarla sözüm ona suret-i haktan görünerek milleti kandırmaya çalışıyorlar. Ama beyhude. Milletimiz kararlı. Kendi iktidarını kendi bağrından çıkan liderini asla yarı yolda bırakmaz. 7 Haziran'da büyük ülke Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Ak Parti İstanbul 2.Bölge Milletvekili adayı Oktay Saral, yoksulun hamisi olmayı yeni Hükumetleri dönemlerinde de sürdüreceklerini söyledi.

Vekil adayı Saral, Büyük Osmanlı Kültür Derneğinin düzenlediği Kutlu Doğum Haftası etkinliğine katılarak bir konuşma yaptı.

Aday Saral konuşması hakkında; “Yeni bir basül badel mevt olacak ve dünya Muhammedi bir şefkatle yeniden kurulacak.! Büyük Osmanlı Kültür Derneğinde Kutlu Doğum Haftası vesilesi ile gönlümüzdekini dilimize yansıtmaya çalıştık. Dernek Bakanımızın zatında bütün katılımcılara saygı ve selamlar sunuyorum” dedi.

HEP YANINIZDA OLACAĞIZ

Seçim çalışmaları çerçevesinde Gaziosmanpaşa da özel bir fabrikada çalışanlarla sohbet eden Aday Saral: “Çalışanın Hakkının alınteri kurumadan verilmesini emreden bir dinin, bu dinin emirlerini baş tacı yapmış bir partinin mensubu olarak hep yanınızda olduk. Yeni dönemde de yanınızda olmaya devam edeceğiz”dedi.

EV ZİYARETLERİNDE SEVGİ İLE KUCAKLANDI

Vekil adayı Oktay Saral, daha sonra Gaziosmanpaşa Şemsipaşa semtinde ev ziyaretlerinde bulunarak, yediden yetmişe vatandaşları dinledi. Vatandaşların büyük ilgi ve sevgi gösterdiği Saral: “Oylarınızla vekil seçtiğinizde sizleri pişman etmeyiz. Çünkü biz halka hizmeti, Hakk-a hizmet sayan bir camianın mensubuyuz” diyerek görüşlerini anlattı.

VALİDESUYU KONUTLARI SAKİNLERİNİ DİNLEDİ

Seçim çalışmalarını geceli-gündüzlü yaptığı ziyaretlerle sürdüren doğru, dürüst, alçak gönüllü, güler yüzlü, halk adamı Vekil adayı Saral’ı, Gaziosmanpaşa Validesuyu konutlarında, konut sakinlerini ziyaret etti. Diğer yerlerde olduğu gibi burada da halk onu bağırlarına bastı.

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Mayıs.2015 – okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ -okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb@telmar.net,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,- okkesb@gmail.com,

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Mayıs.2015 – okkesb61@gmail.com,

Metni

Diğer Haberler

  • ALİ SİRMEN UĞURLANDI
  • TİP, ESENYURT ADAY TANITIM TOPLANTISI
  • ÖDEMİŞLİLER GELENEKSEL KAHVALTIDA BULUŞTU
  • *BELEDİYE HİZMETİ PARTİCİLİK DEĞİL, HALK HİZMETİDİR.!*
  • MUSTAFA AKGÜN ve KAÇAR SOKAK SAKİNLERİ RÖPORTAJI
  • AYSEL ÖYMEN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
  • KRİZİN FATURASINI ÖDEMEMEK İÇİN NE YAPMALI.?
  • TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ BEYLİKDÜZÜ İLÇE ÇALIŞTAYI YAPILDI
  • TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ ŞİŞLİ İLÇESİ ÇALIŞTAYI YAPILDI
  • TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİNDE GÖREV DEĞİŞİMİ
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP