MÜZİK MAGAZİN VE SOSYAL YAŞAM

Sosyal Yaşam İçerisinde Müzik ve Magazin Dünyasında Yaşananlar

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

 

YALIN YİNE REKOR KIRDI

Yazın Aşk Şarkısı Benimki Şimdiden Milyonlara Ulaştı

Yalının, Cornetto için yazıp söylediği şarkı 30 milyon kez dinlendi.!

Bu yıl aşkta cesur olan kazanır diyen Cornetto, Yalın ile işbirliğine devam ediyor. Proje kapsamında Yalın'ın yazıp seslendirdiği yeni hiti Benimki şarkısını gençler çok sevdi. Yayınlandığı tüm sosyal medya platformlarında büyük ilgi gören şarkı ilk 2 günde 6.5 milyon, ilk 3 günde 10 milyon, toplamda 30 milyon kez izlendi.

Gençlerin favori markası Cornetto ve ünlü şarkıcı Yalın işbirliği, büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Yalın tarafından yazılıp seslendirilen bu yazın hiti Benimki adlı şarkıya yayınlanmaya başladığı andan itibaren tüm sosyal medya platformlarında gösterilen ilgi giderek büyüyor. Şarkının video klibi ilk 2 günde 6.5 milyon, ilk 3 günde 10 milyon, toplamda 30 milyon kez izlendi.

Cornettonun aşkta cesur olan kazanır temalı iletişim çalışmalarına aşk şarkısı Benimki ile eşlik eden Yalın, sosyal medya sitelerinde her gün daha fazla takipçi toplamaya devam ediyor.

Şarkıyla birlikte yayınlanan #aşktacesurolan başlığı 15 bin tweet alırken, Facebook'ta da 9.5 milyon kişiye erişim sağlandı. Şarkı, Mashable'da da en çok paylaşılan viral videolar arasında birinci oldu.

Bu yazın aşk şarkısı Benimki, mevcut durumda bugüne kadar yayınlananlar arasında en çok izlenen klip olma özelliği taşıyor. Benimkinin şu ana kadarki performansı ile tüm zamanların en hızlı yükselen şarkı olduğu tahmin ediliyor. 

 

 

 

 

BABAM İÇİN GÜÇLÜ OLMAYA ÇALIŞIYORUM

Abisinin Ani Ölümü İle Sarsılan Güzel Model Ebru Güzel, Uzun Aradan Sonra İlk Kez Basın İle Bir Araya Geldi, 

Ebru Güzel, Abimin yasını tutarken, babam için güçlü olmaya çalışıyorum… 

Dr. Semih Süreyya Yazıcı’nın yeni kitabı Fototerapi’nin  imza gününe katılan Güzel, yaşadığı sıkıntılı günleri atlatmaya çalıştığını belirtti. 5 ay önce abimin ani ölümü ile zor bir sürece girdim.  Abimin ölümünün arkasından babamın hastalığı hızla ilerledi.

Babam Spino serebellar ataksi hastası, abimin ani ölümü babamı çok sarstı hastalığı hızla belirginleşti. Son bir aya kadar bastonla yürümeye başlayan babam şimdi neredeyse bastonsuz hareket edemiyor. Aileden biri olmadığı  sürece evden dışarı çıkamıyor. Evden bizimle çıktığı zamanlarda bile çok güçlük yaşıyoruz. 

Kaldırımlar, binalar, altyapı çalışmaları ne yazık ki yetersiz ama sosyal sorumluluk projeleri ile daha çok bilinçleniyoruz. Neden biz diye asla sorgulamıyorum  ve üzülmüyorum.

 

Aksine  sosyal sorumluluk projeleriyle kendimi güçlü kılmaya çalışıyorum.

Dr. Semih Süreyya Yazıcı’nın bakış açısı bu yönde olduğu için onun babamla aynı grupta bir hastalık çeşidi olan serebral palsi hastası çocuklarla ilgilenmesi ve SERÇEV (Serebral Palsili Çocuklar Vakfı)  için verdiği çabaya destek olmak istedim.

Yazarlarımızın sosyal sorumluluk projelerinde yer almaları beni çok heyecanlandırıyor. Semih ile beraber SERÇEV için elimden geleni yapacağım şekilde konuştu.

 

 

 

MERVE BÜYÜKSARAÇ

Evleniyorum ama Podyuma veda etmiyorum.

Önceki gün Okan Üniversitesi, Meslek Yüksek Okulu tarafından hazırlanan defilede manken Merve Büyüksaraç  podyuma çıktı.

Öğrencilerin özel tasarımlarını giyen güzel manken, 6 farklı kombin ile defilede yer aldı.

Düzgün fiziği ile dikkat çeken Büyüksaraç adeta nefes kesti. 

Önümüzde ki yıl evlenmeyi planladığını belirten Büyüksaraç, Podyuma veda etmeyeceğim, hem evimin kadını hemde  iş kadını olarak hayatıma devam edeceğim dedi. Öğrencilerin tasarımlarını çok beğendiğinin altını çizen model, öğrencileri desteklemekten oldukça mutluyum. Diye konuştu.

 

Diğer Haberler

  • DARBE KİMDEN GELİRSE GELSİN KARŞIYIZ..
  • TRABZONLULAR BİRLEŞİNİZ
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI…
  • KUL VE MAHLÛKAT HAKKI..
  • ADAM OLMAK–OLAMAMAK VE GAZETECİLİK
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI..
  • DERNEKLER KANUNUNA MUHALEFET
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP