GALADA KAHKAHA DÖRTNALA BAŞLADI.!

Sinema sezonunu Mayıs'a uzatan “Niyazi Gül Dörtnala”nın galası gerçekleşti.!

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

GALADA KAHKAHA DÖRTNALA BAŞLADI.!

Sinema sezonunu Mayıs'a uzatan “Niyazi Gül Dörtnala”nın galası gerçekleşti.!

BKM'nin sezonun son iddialı filmi, Ata Demirer ve Demet Akbağ'lı "Niyazi Gül Dörtnala" nın galası önceki akşam Kanyon Cinemaximum sinemalarında gerçekleşti.

NİYAZİ “GÜL”DÜRDÜ

Hakan Algül'ün yönettiği filmde Ata Demirer ve Demet Akbağ ile Şebnem Bozoklu ve Levent Ülgen'in başrolü paylaştığı ekibe; Kevork Malikyan, Ayşenil Şamlıoğlu, Ferit Kaya, Tolga Coşkun, Şevket Çapkınoğlu, Kıvanç Baran Arslan, Erol Aksoy, Server Mutlu eşlik ediyor! 

Filmin öngörünüm oyuncu, manken, cemiyet, iş ve televizyon dünyasının ünlü isimleri adeta akın etti. Sinemanın tüm salonları doldu, kimi seyirci filmi basamaklarda izledi. 

“Niyazi Gül Dörtnala”nın kırmızı halı seramonisinden Ayten Kaçar, Yılmaz Erdoğan, Belçim Bilgin,

Nevra Serezli, Şebnem&Celal&Ceylan Çapa,

Halil Sezai, Betül Demir, Ezgi Mola, Oğulcan Kırca&Ayça Erturan, Çiğdem Tunç, Salih Kalyon, Mahir İpek, Metin Keçeci, Şencan Güleryüz&Seda Akman, Yosi Mizrahi, Metin Uca, Pelin Çini, Hakan Peker, Murat Serezli, Sibel Tüzün, Sedef İybar, Begüm Birgören, Aslı Ekşioğlu, Çağlar Ertuğrul, Alper Saldıran, Murat Başoğlu & Hande Bermek, Sermiyan Midyat, Tuğba Ünsal, Yonca Evcimik, Sinem Güven, Hayko Cepkin Gupse Özay, Barış Arduç, Naz Elmas, Bora Gencer, Tarık Ünlüoğlu&Gülenay Kalkan, İsmail İncekara, Pakize Suda, Nadir Sarıbacak, Ayberk Atilla, Yüksel Aytuğ, Caner Özyurtlu, Neşe Sayles, Burak Kut, Berk Oktay, Gökçe Yanardağ, Şebnem Burcuoğlu, Gökçe Bahadır, Enis Arıkan gibi birçok ünlü isim geçti.

Film gösteriminden önce basının karşısına çıkan oyuncular, Niyazi Gül’ün komik hikâyesini, çok keyifli bir ekiple beyazperdeye aktardıklarını söyledi. Filmin yazarları Vedat Özdemiroğlu, Öğünç Ersöz, Cihan Ceylan ve Ata Demirer, yönetmen Hakan Algül böyle bir ekiple bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdiler.

2015 YAZI NEŞELİ BAŞLAYACAK.!

Gala izleyicisi, gösterim boyunca filmin komedisine kahkahalarla yetinmeyip alkışlarla da eşlik etti. Finalde, tüm salonlardaki seyirciler dakikalarca ayakta alkışlayarak tempo tuttu. Filmin hayvan sevgisi teması da seyircilerden ayrıca tebrik aldı. Gala seyircisi ailecek izlenecek bir film yorumunu yaptı. Ortak görüş, geç gelen yazın, filmle neşe içinde karşılanacağı oldu. 

Bkm Film yapımı “Niyazi Gül DörtNala” 8 Mayıs’da seyirci ile buluşuyor.

Filmin Konusu:

Veteriner Hekim Profesör Niyazi Gül kendince sakin bir hayat sürmektedir. Bir yandan üniversitede veterinerlik dersleri verirken, bir yandan da yardımcısı Hediye’nin desteğiyle dededen kalma mucizevî formülün eksik maddesini arar.

Belalı âşıklar Sultan ve Rıza atlarını yarıştırmaya karar verip bir de Niyazi'nin hayvanlara güç veren formülünü duyunca işler karışır.

Bir anda heyecan dolu olayların ortasına düşen Niyazi, formülün eksik maddesini ararken sürpriz maceralarla karşılaşacaktır.

Künye:

Tür: Komedi

Yapımcı: BKM FİLM

Yönetmen: Hakan Algül

Senaryo:  Vedat Özdemiroğlu, Öğünç Ersöz, Cihan Ceylan, Ata Demirer

Oyuncular: Ata Demirer, Demet Akbağ,  Şebnem Bozoklu, Levent Ülgen, Kevork Malikyan, Ayşenil Şamlıoğlu, Ferit Kaya, Tolga Coşkun, Şevket Çapkınoğlu, Kıvanç Baran Arslan, Erol Aksoy, Server Mutlu.

 

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Nisan.2015 – okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ -okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb@telmar.net,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,- okkesb@gmail.com,

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Nisan.2015 – okkesb61@gmail.com,

 

Diğer Haberler

  • CEM YILMAZ ÇIKARDI, HABERİN YOK TERBİYESİZ.!
  • TİYATRO, MİYATRO, YASSAH HEMŞERİM.!
  • KRİSTAL KAYISI”LAR SAHİPLERİNİ BULDU
  • ŞOFÖR NEBAHAT HAK'KIN RAHMETİNE KAVUŞTU
  • KOMEDİ KRALİÇESİ SERRA YILMAZ
  • VEZİR PARMAĞI FİLMİNE YASAK.!
  • MURAT CÜREKLİBATUR, NİHATIN AĞZININ PAYINI VERDİ
  • HOLLYWOOD'DA BİR TÜRK.!
  • HOLLYWOOD, BOLLYWOOD, MİDWOOD...
  • DE BABAM RIFAT TİYATROSU
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP