TRABZONSPOR KAHVALTIDA KONUŞULDU

1967 Trabzonsporlular Derneği 18 Ocak 2015 Pazar Günü Güngören Sosyal Tesisleri’nde Bir Kahvaltı Organizasyonu Tertip Etti.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

TRABZONSPOR KAHVALTIDA KONUŞULDU

1967 Trabzonsporlular Derneği 18 Ocak 2015 Pazar Günü Güngören Sosyal Tesisleri’nde Bir Kahvaltı Organizasyonu Tertip Etti.


Yaklaşık beş saat süren toplantıya;

1967 Trabzonsporlular Derneği Genel Başkanı Alaattin Hatayoğlu, Trabzonspor Eski Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, Trabzonspor eski yöneticisi ve gazeteci yazar Musa ALİOĞLU,

Efsane futbolculardan Hüseyin TOK, İHO Spor Müdürü Mustafa KARAGÖL, Kocaeli İlan Basım Kurumu Müdürü Hayri BEŞER, gazeteci yazarlardan Aksal YAVUZ, Bülent GüRKAN, Behram KILIÇ, Özden AYVAZ, Erdal HOŞ, Tek Rumeli Spor Müdürü Mehmet ÇELİK, Spor Meydan Genel Müdürü Muzaffer BATUMLU, Petrolofisi Perakende Satışlar Müdürü Mustafa Cem ÂŞIK,

İşadamlarından Ali GÜNAYDIN, Ömer BULUT, Ahmet ŞENTÜRK, Ömer DOĞANAY, Akif ÇAĞILCI ve

1967 Trabzonsporlular Derneği Yönetim Kurulu Üyelerinin Katılım Sağladığı Toplantıda Trabzonspor'un Dünü Bugünü Tartışıldı.
1967 Trabzonsporlular Derneği Genel Başkanı Alaattin Hatayoğlu Trabzonspor’un Hacıosmanoğlu tarafından tek adam algısı ile yönetildiğini, bilinçsizce transferler yapılarak Trabzonspor'un futbolcu enkazına dönüştürüldüğünü, ekonomik olarak kulübün iflas noktasına getirildiğini ve bu yanlış yoldan derhal dönülmesi gerektiğini dile getirdi.

Yönetimin, iş başına geldiği günden bu yana Trabzonspor'u temsil noktasında yetersiz kaldığını ve siyasetin oyuncağı haline getirdiğini söyledi.

Şike konusunda kulübün samimiyetle mücadele etmediğini sadece söylemlerle mücadele edildiğini ve bu anlamda Hacıosmanoğlu ve yönetimin yanlış yolda olduğunu söyleyerek siyasetin güdümündeki şike yargılamasından adaletli bir sonuç çıkmasından umutlarının olmadığını dile getirdi.
Sebahattin ÇAKIROĞLU ise kısa zaman diliminde yapılan büyük yanlışları görerek Hacıosmanoğlu'nu uyardığını, bu konuda sert tartışmalar yaşanmasına rağmen yanlışlardan dönülmediğini ve büyük hatalara daha fazla tahammül edemeyerek görevden ayrıldığını söyledi.

Çakıroğlu Trabzonspor'un idaresine bilgi birikimi yüksek ve temsil etmeye ehil olan insanların gelmesi gerektiğini dile getirdi.
Hüseyin Tok ise Trabzonspor'un transfer bir transfer politikasının olmadığını ve transferlerin futbolcu takibinden anlayan bir heyet tarafından rapor edilerek yapılması gerektiğini söyledi.
Yer yer hararetli tartışmaların yaşandığı programda diğer konuklar da görüşlerini bildirerek Trabzonspor’un önde gelen isimleri ile fikir alışverişinde bulundular.

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Ocak.2015 - okkesb@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ -okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb61@gmail.com,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Ocak.2015 - okkesb@gmail.com,

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP