BENGÜ & İREM YENİ KLİPLERİ

Bengü, Yeni Albümünün 2. Klibini Albümüne İsmini Veren İkinci Hal Şarkısına Çekti. Nabza Göre Şerbet Şarkısı İrem Derici İle Kliplendi

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

BENGÜ & İREM YENİ KLİPLERİ

Bengü, Yeni Albümünün 2. Klibini  Albümüne İsmini Veren İkinci Hal Şarkısına Çekti. Nabza Göre Şerbet Şarkısı İrem Derici İle Kliplendi
 

 

İREM DERİCİDEN YENİ KLİP


Nabza Göre Şerbet Şarkısı İrem Derici ile Kliplendi
Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı, Zorun Ne Sevgilim, Kalbimin Tek Sahibine gibi rekorları altüst eden şarkılarıyla milyonların beğenisini kazanmış İrem Derici, yaz başı çıkardığı Maxi Singleı ÜÇün ikinci klibini sözleri Gökhan Şahin müziği ise Emrah Karaduman'a ait olan Nabza Göre Şerbet şarkısına çekti.

 
Hakan Yonat yönetmenliğinde Film Sokağı stüdyolarında çekilen klipte İrem Dericiye dansçılar ve Ukraynalı  model  Nazar Grabar  eşlik etti. Klip'in tüm stylingini Umut Eker yaptı. İrem Derici ayrıca sevenlerine bu klipten sonra yeni maxi singleın çıkacağı müjdesini verdi.

 

 

BENGÜ, YATIRIMIM KENDİME


Bengü, Yeni Albümünün 2. Klibini  Albüme De İsmini Veren İkinci Hal Şarkısına Çekti.

Müzik listelerinde zirveden inmeyen Bengü, Sahneden kazandığımı yine işime yatırıyorum, iyi şarkılar söyleyip iyi klipler çekerek kendi işime yatırım yapıyorum dedi.

2013 yılında Saygımdan ve Yaralı şarkılarıyla radyoların en çok çalan şarkısı ödülünü alan, geçtiğimiz ay çıkarttığı yeni albümü İkinci Hal ve çıkış şarkısı Sahici ile müzik listelerinde haftalardır  bir numarada kalan Bengü, ikinci klibini albümüne adını veren İkinci Hal şarkısına çekti. Sözleri Zeki Güner e müziği Ebru Elvere ait olan şarkının klibinin yönetmenliğini Gülşen Aybaba üstlendi.  
İki Günde Çekilen Klip İçin İki Ayrı Mekan Kullanıldı. Özel tasarlanmış dekorun yer aldığı stüdyo ve Belgrad Ormanında gerçekleştirilen klip çekimlerinde Bengü yakın dostu Hakan Akkayanın tasarladığı kostümleri giydi. İki ayrı kadını canlandıran ana teması yalnızlık olan klipte biri güçlü diğeri güçsüz iki kadını oynayan Bengü oyunculuğunu da konuşturdu.

 

Bengü, klipte canlandırdığı kadınlar arasında hangisine kendini yakın görüldüğü sorulduğunda; Ben yıllardır tek başına ayakta duran, çalışan, güçlü bir kadınım. İyi şarkılar alarak, iyi klipler çekerek kendi işime yatırım yapıyorum. Sahneden kazandığımı yine işime yatırıyorum, gücüm de buradan geliyor. Benim yatırımım kendime cümleleriyle yanıt verdi. Bengü, İkinci Hal şarkısının klibi için 70 bin lirayı gözden çıkarmış oldu.

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul –Aralık.2014 - okkesb@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ -okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb61@gmail.com,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Aralık.2014 - okkesb@gmail.com,

Diğer Haberler

  • ANTALYA’DAN TOM JONES GEÇTİ
  • ŞEVVAL SAM'IN SİNGLE MÜJDESİ
  • MANSUR RAHBARİ, ZENOBİA MÜZİKALİ
  • BÜLENT SERTTAŞ’IN MELEKLERİ...
  • AŞKIN BEYAZ HALİ, AŞK BEYAZI'INDA
  • TAŞ PLAK SEVDİĞİ MÜZİĞİ ÇALAR.!
  • MURAT BOZ BAYRAM ÖNCESİ İSTANBUL'DA
  • GÖKSEL'DEN AÇIKHAVADA MÜZİK ZİYAFETİ
  • EMRE AYDIN BURALAR YALAN DEDİ
  • ARABESK.! KÜLTÜREL GECİKME...
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP