TÜRKÜ BABA GÖNÜLLERDE YAŞATILIYOR

Türkü Baba Erkan OCAKLI Trabzon Dernekleri Federasyonu Gençlik Kolları Tarafından Ölümünün 6. Yılında Mezarı Başında Ve Canlı Yayında Anıldı

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

TÜRKÜ BABA GÖNÜLLERDE YAŞATILIYOR

Türkü Baba Erkan OCAKLI Trabzon Dernekleri Federasyonu Gençlik Kolları Tarafından Ölümünün 6. Yılında Mezarı Başında Ve Canlı Yayında Anıldı.

TDF Gençlik Kolları geleneksel olarak her yıl düzenlediği anma programını bu yıl biraz daha farklı bir içerikle ve Mavi Karadeniz TV de gerçekleştirilen canlı yayın programında, Erkan OCAKLI türküleri ile dinleyicilerin karşısına çıkan TDF Gençlik Korosunun canlı performansı ile gerçekleştirdi.

 

14 Kasım 2014 Cuma akşamı, Sunuculuğunu TDF Gençlik kolları Başkanı İbrahim Akın’ın yaptığı, TDF Başkan vekillerinden İsmail Şatıroğlu, Başkan yardımcısı İdris Türk, Yönetim kurulu üyesi bölge sanatçımız Abdurrahman Yazıcı’nın konuk oldular.

Mavi Karadeniz TV de gerçekleştirilen canlı yayında; yaklaşık 3 ay önce kurulan ve ilk kez Feshane’de yapılan Trabzon’un Fethinin 553.yılı ve Trabzon tanıtım günlerinde sahne alan TDF Gençlik Korosu bu sefer Erkan OCAKLI türküleri TDF Gençlik Korosu ile yeniden hayat buldu.


Pazar günü Üsküdar Karacaahmet mezarlığında Türkü Baba Erkan OCAKLI'nın kabristanında gerçekleştirilen programda ise mezarı başında Yöresel sanatçımız Abdurrahman YAZICI ve TDF Gençlik Kolları üyesi Ali cihan AKGÜL tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti ve okundu ve hatmi şerifin duası yapıldı.

 

Programa katılanlar arasında TDF Genel Başkanı Mustafa DEMİR, Başkan Vekili Hüseyin AYAZ, Genel Sekreter Ali Turan GÜR, Yönetim Kurulu Üyesi Kani SAKA, TDF Gençlik Kolları üyeleri Erkan OCAKLI sevenleri vardı.  Erkan OCAKLI' nın sanatçı dostları ve onun türküleri ile yetişen yöremizin sanatçıları da anma programına katılarak yapılan dualara eşlik ettiler,  TÜRKÜ BABA’yı unutmama, unutturmama yolunda vefa örneği sergilediler.

Sanat camiasından anma programına katılanlar arasında, Adnan YILMAZ, İslam YILDIZ, Abdurrahman YAZICI, Ali SARITAŞ, Onay ŞAHİN, Mehmet ÇOLAK, Eyüp NAZLI, Ali BAKANAY, Taner EYÜBOĞLU, Erdal GÜVENDİ, Uğur ALBAYRAK vardı.

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Kasım.2014 - okkesb@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ -okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb61@gmail.com,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Kasım.2014 - okkesb@gmail.com,

Diğer Haberler

  • TRABZON NASIL BU HALE DÜŞTÜ.?
  • Adnan Kahveci’den İki Federasyon Meselesine...
  • MAVİ ÇIĞLIK; BAKRAÇ SANAT GALERİSİNDE.!
  • BÜYÜK SORUNUMUZ*RİCANİA SİMULANS**VAMPİR KELEBEK*
  • FAROZ; MAHALLENİN ÖTESİNDE BİR KÜLTÜR.!
  • 3.KAHRAMANMARAŞ TANITIM GÜNLERİ ANKARA'DA
  • TDF'DA SAYGISIZLIK ve HUKUKSUZLUK DEVAM
  • HÜSEYİN AYAZ; TEHDİTLERE HODRİ MEYDAN DEDİ.!
  • TOLGADIRLILAR TÜRKMEN TOYU YAPILDI
  • TRABZON’UN FETİH TARİHİ 15.Ağustos.1461, PAZAR
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP