SİEMENS & MAKTEK FUARI

Siemens, Makine ve Metal İşleme Sektörüne Özel Çözümlerini MAKTEK Fuarı’nda Tanıttı

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

SİEMENS & MAKTEK FUARI

Siemens, Makine ve Metal İşleme Sektörüne Özel Çözümlerini MAKTEK Fuarı’nda Tanıttı

Siemens, Türk makine ve metal sektörü temsilcilerini bir araya getiren Uluslararası Avrasya Takım Tezgahları Metal-Sac İşleme Makineleri, Tutucular- Kesici Takımlar Kalite Kontrol Ölçüm Sistemleri, CAD-CAM, PLM Yazılımları ve Üretim Teknolojileri Fuarı MAKTEK’te, sektör temsilcilerine yenilikçi çözümlerini tanıttı. 


Makine sanayisi ile imalat sanayisinin temel üretim aracı olan takım tezgâhlarının Avrasya bölgesindeki en önemli üreticileri, MAKTEK Avrasya 2014 Fuarı’nda bir araya geldi. 14-19 Ekim 2014 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen MAKTEK’te takım tezgâhları, metal-sac işleme makineleri, tutucular-kesici takımlar, kalite kontrol-ölçüm sistemleri, CAD/CAM, PLM yazılımları ve üretim teknolojileri alanlarında faaliyet gösteren katılımcılar yer aldı. 

Sektörün Avrasya bölgesindeki en büyük buluşması kabul edilen MAKTEK’teki CNC alanında sahip olduğu küresel birikimini paylaşan Siemens, 105 metrekarelik 3 ayrı stantta çözüm ortakları ile başta OEM ve son kullanıcılara sunduğu çözüm & servis hizmetleri olmak üzere sektöre yenilikçi yaklaşımını yansıtan çözümleri ile SINUMERIK ve SINAMICS ürün ailelerini tanıttı. 

SINUMERIK ailesinin farklı ihtiyaçları karşılayan kapsamlı ürün portföyünün tanıtımını gerçekleştiren Siemens, ayrıca 808D, 828D ve 840D sl için de demo setleriyle ziyaretçileri tamamlayıcı ürün ve çözümler hakkında bilgi verdi. 

Siemens, stantlarında sektör temsilcilerinin verimlilik oranlarını yükselten detaylı hizmetlerini de tanıttı.

OEM’lere yönelik sunulan özel çözümleri kapsayan stand içinde ayrıca servis hizmetleri de yer aldı.  Yoğun ve çok sayıda sürecin bir arada yürüdüğü endüstrinin ihtiyaçlarını karşılayan Siemens Müşteri Hizmetleri, sektör şirketlerinin bakım, yedek parça temini, teknik servis gibi konularda sorun yaşamadan asıl işine, yani üretime odaklanmasına yardımcı oluyor.

Ürün Yaşam Döngüsü Hizmetleri’nden Önleyici Bakım Hizmetleri’ne, Servis Noktaları ile yerinde hizmetten Katma Değerli Hizmetler’e kadar farklı ölçekteki kurumlar için zengin bir portföyle destek olan Siemens Müşteri Hizmetleri, ayrıca Entegre Tesis Yönetimi ile adeta küçük bir şehir kadar hareketli olan tesislerin otomasyon kontrol sistemleri, aydınlatma, güvenlik, kapalı devre kamera sistemi gibi yardımcı tesis yapılarının Siemens tarafından gerçekleştirilmesini kapsıyor. 

Bugüne kadar sunduğu çözümlerle sektörün ihtiyaçlarını karşılayıp gelişimlerine katkıda bulunan Siemens, bu fuarda tanıtacağı ürün ve çözümlerle sektör oyuncularını bir adım daha ileriye taşıyacak.


 

Siemens AG Hakkında:

Siemens AG (Berlin ve Münih), 165 yılı aşkın süredir mühendislikte mükemmellik, inovasyon, kalite ve güvenilirlik yönleriyle öne çıkan uluslararası bir teknoloji şirketidir. 200'den fazla ülkede faaliyet gösteren şirket elektrifikasyon, otomasyon ve dijitalleşme alanlarına odaklanmaktadır. 

Enerji ve kaynak verimli teknolojilerde dünyanın en büyük üreticilerinden biri olan Siemens aynı zamanda, off-shore rüzgar türbini inşasında, enerji üretimi amaçlı kombine çevrim türbini tedariğinde ve enerji iletimi çözümlerinde lider konumda bulunmaktadır. Siemens ayrıca, altyapı çözümleri ile endüstri için otomasyon ve yazılım çözümlerinde de öncülük yapmaktadır. Şirket, bunun yanında önemli  medikal görüntüleme sistemleri (bilgisayarlı tomografi, manyetik rezonans vb.) tedarikçilerindendir ve laboratuvar diagnostiği ile birlikte klinik IT alanlarında da lider konumdadır. 30 Eylül 2013'te sona eren 2013 mali yılında şirketin devam eden faaliyetlerden elde ettiği toplam satış geliri 75,9 milyar euroya, devam eden faaliyetlerden net kârı ise 4,2 milyar euroya ulaşmıştır. Eylül 2013 sonu itibariyle Siemens'in dünya genelindeki toplam çalışan sayısı yaklaşık 362.000'dir. Ayrıntılı bilgi için www.siemens.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Ekim.2014 - okkesb@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ -okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb61@gmail.com,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Ekim.2014 - okkesb@gmail.com

Diğer Haberler

  • DARBE KİMDEN GELİRSE GELSİN KARŞIYIZ..
  • TRABZONLULAR BİRLEŞİNİZ
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI…
  • KUL VE MAHLÛKAT HAKKI..
  • ADAM OLMAK–OLAMAMAK VE GAZETECİLİK
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI..
  • DERNEKLER KANUNUNA MUHALEFET
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP