YAĞMUR BOMBASI

İstanbul’da İklim Manipülasyonu Ve Şirk Tehlikesi

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

YAĞMUR BOMBASI

İstanbul’da İklim Manipülasyonu Ve Şirk Tehlikesi

Arkadaşlar bir defa bizim yazdıklarımızı KOMPLO TEORİSİ dir mantığından kurtarmak için bu bilgiyi veriyorum.

Yani kısmi olarak İKLİM MANİPÜLASYONUNUN YAPILABİLDİĞİNİ bilmemiz gerekiyor.

Ama diğer yandan şunu unutmamak lazım ki Allah c.c. ü izin vermezse yaprak dahi kıpırdamaz. Malum DECCAL ALLAH c.c. ün bir sınamasıdır ve bu müsaadenin dışında DECCALİYET sisteminin bir şey gerçekleştirmesi mümkün de değildir.

Arkadaşlar asla Deccaliyet sistemini ve onların temsilcilerini gözümüzde büyütmeyelim, Allah c.c. den korkan başka hiçbir şeyden korkmaz, Allah c.c. den korkmayan her şeyden korkar. Biz Allah celle celalühünün ihlâslı kulları olarak imanla bu canı vakti geldiğinde terk etmek arzusundayız, şüphe ve korkuya hayatımızda yer yok şükür. DÜnya ile alakalı tek korkumuz şirke düşmek ve günah işleme tehlikesidir. İnşaAllah Rahman Ve RAhim olan yüce Rabbimiz bizleri şirkten vesveselerden şaşırtmalardan muhafaza eylesin her iki cihanda da rızık ve afiyet verdiği kullarından eylesin cümle Muhammet Ümmeti içi süre.

 

Yağmur Bombası (Cloud Seeding) Yöntemi

Yağmur bombası (Cloud Seeding) yöntemini ülkemizde ilk olarak 1990 yılında İstanbul'da İSKİ tarafından uygulandı. O dönemde İSKİ Genel Müdürü görevini yürütmekteydim. İTÜ Meteoroloji Bölümünün başında bulunan Prof. Eren Omay, öğretim görevlileri Prof. Orhan Şen ve Prof. Selahattin İncecik nezaretinde ve danışmanlığında bu yöntem 1994 yılı Mart ayına kadar uygulandı. Aynı zaman diliminde Ankara ve İzmir'de de kısa süreli olarak aynı yöntemden faydalanıldı. Bu konuyla ilgili olarak, yöntemi incelemiş ve uygulamasında yardımcı olmuş gerçek bilim adamlarınca Sayın Kadıoğlu'na bilimsel cevapların verileceğine ve yayınlanacağına inanıyorum. Burada yalnızca ilgili yazı konusunda birkaç satır yazmak istiyorum.

'Cloud Seeding' yöntemi 1960’lı yıllardan itibaren ABD'de geliştirilmiş ve günümüze kadar uygulanmasına devam edilmiştir.

Günümüzde ABD'nin 11 batı eyaletinde (Idaho, Utah, Nevada, Kaliforniya, Kolorado, New Mexico, Teksas, Oklahoma, Kansas, Wyoming, Kuzey Dakota) ve Kanada'nın Alberta bölgesinde daha fazla yağmur yağdırmak için 'yağmur bombası' kullanılmaktadır. Günümüzde Çin, dünyanın en gelişmiş iklim düzenleme sistemlerine sahip olan bir ülke olarak, yılda yaklaşık 100 milyon dolar harcamakta ve 1.500 civarında teknisyen tarım için gerekli yağmurun sağlanması amacıyla uygulanan projelerde çalışmaktadır. Her ne kadar ABD, 'yağmur bombası'nın ilk geliştirildiği ve uygulandığı ülkeyse de günümüzde Çin bu konuda en ileri tekniklere sahip ülke olarak kabul görmektedir.

Çin'de yağmur bombası1995-2003 yılları arasında Çin’in 23 Kuzey eyaletine daha fazla yağmur yağdırmak amacıyla 'yağmur bombası' kullanımında 266 milyon dolar harcanmış ve 35.000 kişi bu projede çalıştırılmıştır. Halen Avustralya ve Suudi Arabistan dâhil olmak üzere dünyada 24 ülke 'Cloud Seeding' yöntemini daha fazla yağış sağlamak için kullanmaktadır. Sayın Prof. Kadıoğlu’nun iddialarının aksine, bu yöntem dünyada kapsamlı olarak ve de özellikle gelişmiş ülkelerde kuraklığa karşı bir çare olarak kullanılmaktadır.

http://www.arkitera.com/h16978-ergun-goknel-yagmur-bombasi-abd-ve-cinde-atiliyor.html

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, ABD'den kiraladığı uçakla ilk yağmur bombası denemesini çarşamba günü gerçekleştirdi. 

Yetkililer, yağmur bombasının tohumladığı bulutlardan baraj havzalarına yağış indiğini ve bunun olumlu sonuçlarının alındığını açıkladı. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, 14 yıl aradan sonra yeniden uygulamaya koyduğu tohumlama çalışmasıyla ilgili şu bilgiyi verdi: "Olumlu sonuçları barajlardaki su miktarının az da olsa artmasından görebiliyoruz. Doluluk oranındaki artış çok az gibi gözükebilir ancak, kente verilen suyu da hesaba kattığımızda denemenin başarılı olduğunu söyleyebiliriz."

TURQ OTTOMAN-24 Aralık 2010, -00.11

http://www.internethaber.com/istanbula-yagmur-bombasi--125193h.htm

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Ağustos.2014 - okkesb@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ - okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb61@gmail.com,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Ağustos.2014 - okkesb@gmail.com,

 

Diğer Haberler

  • TURİZM ÇOK DAHA ÇOK BÜYÜYECEK
  • KAYAK SEVEN GAZETECİLER KAZAKİSTAN’DA
  • HOTELRUNNER & ROİBOS STRATEJİK İŞ BİRLİĞİ
  • BASTIR PARAYI, DİK UCUBEYİ.!
  • TİP, LİMAK’I AKBELEN İÇİN PROTESTO ETTİ
  • YIKILDIK EY HALKIM
  • TOZKOPARAN KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARIMIZ
  • PİYALEPAŞA BOSTANI.! TEHLİKE ALTINDA MI.?
  • TÜRKİYE'NİN GURURU ANKAPARK SOYGUNU
  • İBB İŞİNİ DÜRÜSTÇE YAPMAYA DEVAM EDECEKMİŞ.!
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP