TERS KÖŞE

ABD’nin Ortadoğu BopEşbaşkanı Nasıl Ters Köşe Edilir.?

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

TERS KÖŞE

ABD’nin Ortadoğu BopEşbaşkanı Nasıl Ters Köşe Edilir.?

Türk Halkı; Sandığa Gidip Oy Vermeyerek Hesabını Sormalı Ve Bop Eşbaşkanına “One Minute” Demelidir.

Türk halkı; İktidarın yaptığı iyi şeylerin 5 katı on katı kötü işler yaptığını, bu işlerden tek zararlı çıkanın ve bundan sonra da çıkacak olanın halkın kendisi olduğunu ve gelecek iktidarların da bu zararları önlemede çok çok zorlanacaklarını bilerek, aldatılmanın, kandırılmanın hesabını sandığa gidip oy vermeyerek sormalıdır.

Bu iktidar; başlangıçta birlikte, iç içe olduğu kendi paraleli - Fethullah gurubunun da destek ve yardımlarıyla Türkiye Cumhuriyeti Devletini ele geçirdi.

Asker de dâhil tüm kurumları dağıttı ve hala da dağıtmaya devam ediyor. Uluslar arası teröre destek vererek komşu Müslüman Libya, Mısır, Irak, ülkelerde karışıklık yaratılmasına sebep oldu.

Hatta bitişik komşu Suriye halkına CİA, MİT Mossad işbirliği ile Saringazı saldırısında bulundu.

Beşar Esad; Amerika’nın ve İsrail’in elinden Irak gibi işgal edilip yerlerde sürüklenerek öldürülmekten nasıl kurtuldu zannediyorsunuz. Beşar Esad sârin gazı bombalarının Türkiye’den getirilerek MİT-Mossad işbirliği ile Suriye halkına atıldığını iddia ederek elindeki kanıtlarla Uluslar arası Adalet divanına BOP Eşbaşkanınız aleyhine dava açtı.

Burada son 12 yılda yapılanları yazmaya sayfalar yetmez, özetle geçerek böyle bir kişinin Türkiye Cumhuriyetinin başına açtığı belalara devam edememesi ve Türkiye’nin uluslar arası itibarının daha fazla ayağa düşürülmemesi için Ters Köşe edilmesi gerekmektedir.

ABD’nin Ortadoğu BopEşbaşkanını Ters Köşe Etmenin bir yolu var, başka yolu yok. 

Türk Halkı; Sandığa Gidip Oy Vermeyerek Hesabını Sormalı Ve Bop Eşbaşkanına “One Minute” Demelidir.

 

ORGANİZE İŞLER DEVAM EDİYOR

Bu organizasyon içinde kimler var kimler..!

ABD, Fethullah, CİA, Fuller, Abromowitz, Grossman, Mossad, MI5, Organizasyonu…

Ey Millet, Eyy Ahali, Eyyy Türk Halkı; Uyanın Uyanın, atın üstünüze serilen ölü toprağını.

Altınızdan yatağınız -vatan toprakları-  Üstünüzden yorganınız alındı, satıldı.

Bütün parlamenter, laik, sosyal, hukuk sistemi bozuldu, parçalandı. Uyanmanız için daha ne gerekiyor.?

Ama uyanamazsınız.! Adam gözünüzü boyadı, kafanızı karıştırdı, algılarınızı değiştirdi. Bir sağdan, bir soldan çaktı, abandone oldunuz.

Gezi mezi hikâye oldu, insancıklar öldükleriyle kaldılar. Adam ölünüzü de dirinizi de adam yerine, insan yerine koymuyor siz hala ondan medet bekliyorsunuz.

Meydanlara çıkıp demogojiyle karışık lafazanlık ederek bir takım süslü sözlerle kendisini kabullendirmeye çalışıyor, siz de kanıyor aldanıyorsunuz. 

İçeride ve dışarıda üst üste, üst üste o kadar çok olay oluyor ve anayasal suç işleniyor ki; Bopeşbaşkanı daha siz farkına varmadan torba torba kanunlarla hesap sorulamayacak garantilere kavuşturdu çevresini ve kendisini.

Fakat ne muhalefetten ne de halktan ve halkın temsilcisi sivil toplumda kıpırdanma yok.

Sizi birinin silkelemesi ya da sizin şoka girmeniz lazım.

Bu seçim hayat memat meselsi oldu ya siz bir daha doğrulamayacak biçimde ters köşe olacaksınız. Ya da siz onu ters köşe edip belayı başınızdan savacaksınız.

“Olabilir. Bakarsınız Ters Köşe Yapabiliriz” Ama nasıl.?

ABD’nin Ortadoğu BopEşbaşkanını Ters Köşe Etmenin bir yolu var, başka yolu yok. 

Çünkü.? Ele geçirdiği devletin ve kurumlarının bütün imkânları elinde ve elinde olmayanı da korkutarak, yıldırarak, tehdit ve şantajla kullanıyor.

 

 

Mal Beyanı...

Mal Varlığı Beyanını Okuyunca Mal Mal Baka Kaldım....!
Hani Didim, Villa'ları Didim, 
Dolar'ları Didim, Euro'ları Didim,
Amaniiinn Didim, Adamın Günahını Almışız Didim...
İçim Acıdı, Yüreğim Parçalandı Didim, 
Gözyaşlarım Sel Oldu Didim.
Senin Mal Beyanında Bulunurken
Terlemenden Dolayı Ankara'yı Su Bastı Didim...
At Recep At, Meydan Geniş Didim...!
Yine Millete Kol Gibi Geçirdi Didiiiimmm... .( -Biri-)
Mal Beyanını Açıklayıp Bizi Mal Yerine Koydu Didim...
Malın Beyanı...
16 Haziran 2011 tarihi itibariyle

Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın mal beyanı aşağıda sunulmuştur.
A – Taşınmaz Mal Bilgileri
Güneysu-Dumankaya Köyü 2.000 metrekare arsa (Maliyeti 10 bin TL)
B – Banka Ve Menkul Değerler
Banka hesaplarında toplam 3.390.384 TL, 25.000 £, 199.867 $
C- Alacaklar; 500.000 TL

Bekir Birincioğlu

 

 

Alman yazar Heinrich Heine “kitapların yakıldığı bir yerde, er geç insan da yakılacaktır.!” der…

Hiene’in öngörüsü ülkesi Almanya için doğrulandığı gibi, ne yazık ki Türkiye için de doğrulandı: 12 Eylül kitaplarımızı yaktı, yasakladı; 12 Eylül’ün semirttiği gericilik ise 2 Temmuz 1993’de insan yaktı.!

Elma çiçeklerine övgü dolu mısralar yazan bir şairi, arkadaşları arasında “kitap kurdu” diye nitelendirilen bir kız çocuğunu sırf inancını anlamadıkları için, hem de “Tanrı” adına yaktılar.!

Üstelik bizce bu karanlık zihniyet daha da büyüdü, güçlendi. Sadece, artık insan yakmak yerine, gaz fişekleri ile öldürüyor! Türkiye, Cumhuriyet tarihinde hiç görülmediği kadar çağdaş fikirlerden, evrensel değerlerden uzaklaştı. Hukuk, devlet gücünü elinde bulunduran mevcut hükümetin inanılmaz boyutlara ulaşan skandallarını ört bas etmek için hiç olmadığı kadar dramatik bir şekilde etki altında.

Ülkemizin, her gün oluk oluk kanın din ve mezhep adına akıtıldığı Ortadoğu’ya iyiden iyiye itildiği/çekildiği bir dönemde, din ve mezhep üzerinden çirkin üsluplarla yapılan tehlikeli söylemler, en etkin ağızlardan aymazca dökülüyor.

Cinsiyetçi, mezhepçi, bilimsel düşünceden uzak ve ona düşman, sanattan yoksun ve ona hor bakan, zorbalık derecesinde dayatmacı bir anlayışla bizi aydınlık günlerin beklediğini sanmıyoruz.

Ancak bir şeyin de apaçık bilinmesini isteriz: Gericilik oradaysa, biz de buradayız.!

ODTÜ tarihinde bu hep böyleydi, bundan sonra da böyle olacaktır!

Onca yıl sonra artık çok net bir şekilde anlaşılmıştır ki, 2 Temmuz Madımak Katliamı’nın radikal İslamcı boyutunu “ak” lamak için yapılan bütün girişimler, bütün hedef şaşırmacalar acınası bir şekilde havada kalmıştır. 2 Temmuz, bugün siyasi kalıntıları güçlenen gerici zihniyetin kanlı tarihinden bir sayfa ve sonsuza kadar da orada olacak.

Katliamda yaşamlarını yitiren bütün aydınları bir kez daha anıyoruz.

Saygılarımızla, ODTÜ Mezunları Derneği

Himmet Şahin, 2 Temmuz - 00.43

 

ORGANİZE İŞLER DEVAM EDİYOR

Ey millet, Eyy ahali; Uyanın Uyanın, atın üstünüze serilen ölü toprağını. Altınızdan yatağınız -vatan toprakları-  Üstünüzden yorganınız alındı farkında mısınız,

 

 

ORGANİZE İŞLER BUNLAR;

Sayın Arapkirli.. Olur olur. Bal gibi olur. Daha da neler olacak gör bak şaşırıp kalacak, şaşkınlıktan dilini yutacaksın. Sehven diye bir şey yok. Adam evdeki % deleri zor tutuyorum, tutamıyorum deyip deyip, kadın, kız, çocuk, hamile, yaşlı demeden, ellerinde palalarla milletin üzerine salıyor.

Hatta hızını alamayıp Mecliste gözünün üstüne yumruğu koyduruyor. Sen de pattadanak çağrılır mı diyorsun. Bırak çağırmayı fırsatını bulsa alıp Silivri’ye bile tıkar, merak etme.

Cılk'ı mı kaldı.!.? Memleketin çivisi çıktı. Ekseni kaydı. Topraklarının yarısı elden çıkarıldı. Sürekli gelir getiren önemli sektörlerdeki hizmet ve mal üreten işletmeleri özelleştirilerek satıldı.

Yabancı ülke yetkilileri üst düzeyde -Alman C.başkanı gibi- Türkiye'deki basın özgürlüğü ve insan haklarını sorguluyorlar. Neredeyse terör örgütlerine her türlü -silah, insan, malzeme, cephane, sarin gazı- desteği vermekten, yardım ve yataklıktan yargılanacağız. Siz cılkı mı çıktı.? Diyorsunuz...!

 

ORGANİZE İŞLER BUNLAR;

Beyler, Efendiler, Siz  neredesiniz, aklınız nerede, kendinizde misiniz.? Aynanın karşısına geçip kendinize bir sorar mısınız.? Beynim ne düşünüyor, ağzım neler söylüyor.? Diye..

Bir Cheak-Up yapın hafızanıza... Bütün bu olan biten, bundan böyle olacak her şey, çoooook büyük planın, gerçek fotografın parçalarıdır.

Esas yanlışımız şuradadır. Bakın bütün bu kafanızdan geçen ve söze dökülenlerin sonucunda görüyorum ki..

Sizler, bizler, onlar, yani genel çoğunluk;

Elma ağacından Üzüm, Armut ağacından Karpuz, İncir ağacından Ceviz, Tütün fidanından Gül, Maydanozdan Karanfil bekliyor... Olmaz. Olamaz. Bu işin fıtratında yok böyle bir şey. Doğaya aykırı.

Her ağacın kurdu da kendinden, meyvesi de kendinden olur. Allah'ın kanunu budur.!

Adam evdekileri zor tutuyorum, tutamıyorum dedi ve artık yanındakileri de, evdekileri de tutmuyor kadın, kız, çocuk demeden herkesin üstüne salıyor. Savaş hali dışında normal zamanda Gavur yapmaz bu yapılanları.... Yazı yazdım, yaz idi. kalemim beyaz idi, daha yazacaktım ama, mürekkebim az idi......... 


SUÇ VE GNAH İŞLEME ÖZGÜRLÜĞÜ

Dinimizde Bizim Günah İşleme Özgürlüğümüz Yok Mu.? Diyerek, Yüce Dinimizi Çıkarları İçin Felç Eden Zihniyet..

Mit Yasasında, Mit Mensuplarının Eylemleri Nedeniyle, Mit’in İzni Olmadan, Sorgulanamayacağı Ve Yargılanamayacağı Yolunda Yaptıkları Değişiklerle, Bizim Suç İşleme Özgürlüğümüz Var Diyerek, Bu Defa Hukukun Üstünlüyü İlkesini, Öyle Görülmektedir ki, Bunların İleri Demokrasisi Hep Bana Rab Bana Anlayışıdır.

Onlar Gibi Düşünmeyenlerin Yâda Onlara Muhalif Olanların Durumu İse... Yandı Gülüm Keten Helva Noktasındadır.....

Genel Olarak Halkımızın Anlayışı da Bana Dokunmayan Yılan Bin Yaşasın Modundadır.....

Ama O Yılan Gün Gelecek En Olmaz Yere Dokunacaktır.

Ne Diyelim.... İyi Seyirler Ve İyi Uykular Türkiye.

 

EN AZ 50 KERE SÖYLEDİM ODUN KAFALILARA
Kendine has dili olanlara MİLLET denir.
Sonu ''...Li, ....Lı '' ile bitenler soyu belirsizdir;
Amerikalı, Kanadalı, Perulu, Pakistanlı, Avustralyalı, Arjantinli, Şilili, Yeni Zelandalı, İsviçreli.... Diyebilirsiniz çünkü bunların kendine has dilleri yoktur.
Alman'a Almanyalı, Fransız'a Fransalı, İtalyan'a İtalyalı, İngiliz'e İngiltereli, Rus'a Rusyalı, Japon'a Japonyalı....... Diyemezsiniz.
Aynı Türk'e Türkiyeli diyemediğiniz gibi Allah'ın öküzleri......

İlber Ortayli

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Temmuz.2014 - okkesb@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ - okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb61@gmail.com,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Temmuz.2014 - okkesb@gmail.com,

Diğer Haberler

  • DARBE KİMDEN GELİRSE GELSİN KARŞIYIZ..
  • TRABZONLULAR BİRLEŞİNİZ
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI…
  • KUL VE MAHLÛKAT HAKKI..
  • ADAM OLMAK–OLAMAMAK VE GAZETECİLİK
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI..
  • DERNEKLER KANUNUNA MUHALEFET
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP