AYAKLARIN KIRILSIN YUSUF.!.

Yandaş Gazeteci Hasan Karakaya, Başbakan'ın Müşaviri Yusuf Yerkel'in Tekmemeleme Olayı İçin “Tekmelerine Sağlık” Demiş.!

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

AYAKLARIN KIRILSIN YUSUF

Yandaş Gazeteci Hasan Karakaya Başbakan'ın Müşaviri Yusuf Yerkel'in Tekmeleme olayı İçin “Tekmelerine Sağlık” Demiş.!

 

İNŞALLAH BİRGÜN HASAN KARAKAYA’YI DA TEKMELERSİN YUSUF.!.

 

Başbakanlık Müşaviri Yusuf Yerkel Madenci Yakınını Tekmeledi..

Erdoğan'la beraber Soma'ya giden Başbakanlık Müşaviri Yusuf Yerkel'in hayatını kaybeden madencilerin yakınlarını döverken çekilen görüntüleri sosyal medyada büyük tepki topladı.

Soma'daki madende meydana gelen facia sonrası Soma Belediyesi önünde açıklama yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a vatandaşlar tepki gösterdi. 

Başbakanlık Müşaviri Yusuf Yerkel'in madencilerin yakınlarını döverken görüntülenmesi sosyal medyada  büyük tepki yarattı.

Başbakan’ı Soma’da protesto eden göstericiye tekme attığı belirtilen Başbakanlık müşaviri Yusuf Yerkel’e BBC Türkçe telefonla ulaştı ve görüntüleri sordu.

Sosyal medyada dolaşan görüntülerdeki kişinin kendisi olup olmadığı iddiasına dair “Siz misiniz.?” sorusuna “Evet” diyen Yerkel, “Gereken açıklamayı yapacağım. Oradan ayrıntıları takip edebilirsiniz” dedi.

Açıklamayı ne zaman yapacağına dair soruya Yerkel, “En kısa zamanda” diye yanıt verdi.
Söylediklerini tekrar doğrulatmak adına sorulan sorunun ardından ise Yerkel, bir yorumda bulunmadığını, ayrıntıların yarın yapacağı açıklamada bulunabileceğini söyledi.

Soma'daki madende meydana gelen facia sonrası Soma Belediyesi önünde açıklama yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a vatandaşlar tepki gösterdi.

AYAKLARIN KIRILSIN YUSUF

Akit Yazarı Hasan Karakaya Başbakan'ın Müşaviri Yusuf Yerkel'in Tekme Fotoğrafı İçin "Tekmelerine Sağlık" Demiş.!

ALLAH DA SENİ TEKMELESİN YUSUF.!

Başbakan müşaviri Yusuf Yerkel'in yerde yatan bir vatandaşı tekmelediği fotoğraf gündeme oturmuştu. Bu davranışa tepkiler geldi ama destek çıkanlar da oldu.

Akit Gazetesi yazarı Hasan Karakaya bugün köşesinden o tekmelere destek verenlerdendi. Yerde yatan kişinin bir vatandaş değil provokatör olduğunu iddia eden Karakaya: “Yusuf”un “tekme''lerine sağlık.!” dedi.

KÖTÜRÜM OLASIN, YÜRÜYEMİYESİN YUSUF.!

 

İşte Karakaya'nın o yazısından ilgili bölüm: İşte o “ölü sevici provokatörler”den birinin fotoğrafı dünkü gazete, televizyon ve internet sitelerindeydi...

“Yerde yatıyor”du ve Başbakanlık Müşaviri Yusuf Yerkel de, güya onu “tekmeliyor”du.! “Parael Yapı”nın sözcülerinden Samanyolu Haber, bu fotoğrafı verirken, aynen şu ifadeyi kullanmış: “Başbakanlık Müşaviri Yusuf Yerkel, işçi yakınını tekmeledi.!”

ALLAH'TAN KORKMAZ, KULDAN UTANMAZ YUSUF.!

 

Yuh.! Bu kadarına da yuh.! “Hükümet'e çakacaklar” ya, Fırsat, bu fırsat.! Ulan Allah'tan korkmaz, kuldan utanmazlar.! “Yusuf Yerkel'in tekmelediği” kişinin ''işçi yakını'' olduğunu nereden çıkardınız.?

O adam, “işçi yakını” filan değil, İstanbul'danSoma'ya “eylem” için gelen “TGB'li bir provokatör”den başkası değil.! Haaa, ''TGB'li bir provokatör'' olunca “tekmelenmesi” mi gerekir.! Bazen gerekir.!

KORUDUĞUN BAŞBAKAN ÇARPSIN SENİ YUSUF.!

 

Ziya Paşa öyle der ya; “Nush ile uslanmayanı Etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın Hakkı kötektir.!” Bir “provokatör” ki; “ortalığı karıştırmak” için Soma'ya gittiyse, gitmekle kalmayıp, konvoydaki ''resmi araçlar''ın camlarını ''tuz-buz'' ettiyse, bununla da yetinmeyip; önce Yusuf Yerkel'e, daha sonra da Başbakan Erdoğan'a ''küfür ve hakaret''lerde bulunduysa, Yusuf Yerkel'in ''tepkisiz'' kalması üzerine ''kravatından tutup darp etmeye'' kalktıysa, kusura bakmayın ama, bu ''sokak kabadayısı''na haddini bildirmek, her ''delikanlı''nın boynuna borçtur.!

ALLAH DA SENİ YERLERDE SÜRÜNDÜRSÜN YUSUF.!

 

Son derece ''sakin'' ve son derece ''beyefendi'' bir delikanlı olan Yusuf da, eğer iddia edildiği gibi, bu provokatörü ''tekmeledi'' ise, gerekeni yapmıştır.! Tekmelerine sağlık.! Dedim ya; ''Nush'' ve ''tekdir'' uslanmayan bu tür ''provokatör''lere, bazen böyle ''kötek'' gerekir.!

Tekrar söylüyorum;Yusuf'un ''tekme''lerine sağlık.!.

Biliyorum; ''Sabotaj ihtimali gözardı edilmesin'' dediğim için bana kızanlar, ''Yusuf'un tekmesini savunduğum'' için de bana kızacak ama umurumda değil...

HASAN KARAKAYA KADAR TAŞ DÜŞSÜN BAŞINA YUSUF.!

 

Hasan Karakaya’nın Başına da Yusuf Kadar Taş Düşsün.!

Üstüne basa basa söylüyorum; ''Resmi araçların camları''nı tuz-buz eden, Başbakan'a ve Müşavir'ine ''hakaretler ve küfürler'' savuran, ''kravatından tutup darp etmeye'' çalışan bir ''provokatör''ün hakkı ''kötek''tir.! ''Tekmelerine sağlık Yusuf.!'' Çünkü o provokatör; ''o tekmeyi yemek'' için ''her şeyi'' yapmış, ''kendini yere atarak'' da ''harika bir prodüksiyon''a imza atmıştır.!

 

KÖMÜR MADENİNDE GAZLA BOĞULASIN YUSUF.!

Yusuf mu.? Yasef mi.? O da belli değil ya.!

 

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Mayıs.2014 - okkesb@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ - okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb61@gmail.com,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Mayıs.2014 - okkesb@gmail.com,

Diğer Haberler

  • DARBE KİMDEN GELİRSE GELSİN KARŞIYIZ..
  • TRABZONLULAR BİRLEŞİNİZ
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI…
  • KUL VE MAHLÛKAT HAKKI..
  • ADAM OLMAK–OLAMAMAK VE GAZETECİLİK
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI..
  • DERNEKLER KANUNUNA MUHALEFET
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP