İBB’NİN BÜYÜKADA ETKİNLİĞİ FİYASKOSU

Büyükada’da Körler, Sağırlar Birbirlerini Ağırladılar.! 21 Haziran 2022, Salı Günü İBB- İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Yetkilileri ve Basın Mensupları, Yenikapı ve Kabataş’ tan ayrı ayrı Gemilerle Büyükada’ya Ulaştırıldı.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

İBB’NİN BÜYÜKADA ETKİNLİĞİ FİYASKOSU

Büyükada’da Körler, Sağırlar Birbirlerini Ağırladılar.!

21 Haziran 2022, Salı Günü İBB- İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Yetkilileri ve Basın Mensupları, Yenikapı ve Kabataş’ tan ayrı ayrı Gemilerle Büyükada’ya Ulaştırıldı.

Büyükada Belediyesi, Adaya getirilen konuklara bir hoş geldiniz çayı bile veremedi. Karşılama ve Uğurlama Yetersiz Kalan Ada Belediyesi ile İBB Yetkilileri, 1 Saatlik Konuşma ve Görsel Malzeme Destek Dağıtım Töreni Sonrasında Öğle Yemeğinde Birbirlerini Ağırladılar.!

İBB “ÖLÇEĞİ KÜÇÜK, DEĞERİ BÜYÜK” DESTEK İLE UNUTULMUŞ ALANA ELİNİ UZATTI

Sloganı “Ölçeği Küçük, Değeri Büyük” olan desteğin Adalara çok benzediğini vurgulayan Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül ise konuşmasında “Deniz üretimi yıllardır kaderine terk edilmiş. Bu bakımdan İBB’nin bu kaderine terk edilmiş alana güçlü bir biçimde el attığı için ayrıca teşekkür ediyorum. Bize yakışan bu” diye konuştu.

Kadın Balıkçılar Derneği Başkanı Sevinç Konkuş, balıkçılara desteğin kapsayıcı ve birleştirici bir çalışma olduğunu belirterek, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na teşekkürlerini iletti. Büyükada Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Ali Coşkuner de destek paketlerinin çok kıymetli olduğunu ifade etti.

*ÖLÇEĞİ KÜÇÜK, DEĞERİ BÜYÜK* MALZEME DESTEĞİ

Sloganı “Ölçeği Küçük, Değeri Büyük” olan desteğin Adalara çok benzediğini vurgulayan Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül ise konuşmasında “Deniz üretimi yıllardır kaderine terk edilmiş. Bu bakımdan İBB’nin bu kaderine terk edilmiş alana güçlü bir biçimde el attığı için ayrıca teşekkür ediyorum. Bize yakışan bu” diye konuştu.

*Kadın Balıkçılar Derneği Başkanı Sevinç Konkuş*, balıkçılara desteğin kapsayıcı ve birleştirici bir çalışma olduğunu belirterek, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na teşekkürlerini iletti. Büyükada Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Ali Coşkuner de destek paketlerinin çok kıymetli olduğunu ifade etti.

İBB’nin  “Tekne Bakım Malzemesi Desteği” kapsamında balıkçılara tekne bakımında kullanılan Epoksi Macun, Antifauling Boya, Beyaz Yağlı Boya ve Balıkçı Tulumu verildi. 2021 yılında toplam 1.200 balıkçı teknesine yapılan destek, 2022 yılında 1.297’ye yükseldi.

Türkiye genelinde küçük ölçekli balıkçı teknesi sayısı toplam sayının yüzde 91’ini oluşturmasına rağmen toplam üretimin ancak yüzde 10’unu gerçekleştirmesi sebebiyle küçük ölçekli balıkçıların desteklenmesi büyük önem taşıyor.

Geçen Yıl İstanbul’da ilk defa “Tekne bakım Malzemesi Desteği” veren İBB, küçük ölçekli balıkçıları desteklemeyi bu yıl da sürdürüyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımıyla  Büyükada’da düzenlenecek olan "Küçük Ölçekli Balıkçılara Tekne Bakım ve Koruyucu Malzeme Desteği" programını ilginize sunarız.

İBB- İstanbul Büyükşehir Belediyesinin; Balıkçılar için başlattığı malzeme desteği bu yıl da sürdürüldü. 12 metre altı balıkçı teknesi sahibi 1.297 kişiye malzemeleri Adalar Belediyesinin organizasyonu ile teslim edilmeye başlandı.

Büyükada'da gerçekleştirilen programda küçük ölçekli balıkçılara destek paketlerini teslim eden İBB Başkan Vekili Selçuk Sarıyar, “Daha çok insanın evine balık girsin, daha çok çocuk balıkla beslenebilsin diye bu destekleri vermeye devam edeceğiz” dedi.


DAHA ÇOK İNSANIN EVİNE BALIK NASIL GİRECEK.?

İBB, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Küçük Ölçekli Balıkçı olarak tabir edilen 1.297 balıkçıya, ekmek teknesinin bakım onarımına katkıda bulunmak için malzeme desteği gerçekleştirdi. Büyükada Su Ürünleri Kooperatifi’nde gerçekleşen törende balıkçılar, kolilerini İBB Başkan Vekili Selçuk Sarıyar’ dan teslim aldı.

 

Tags: #adalar, #belediyesi#balıkçılar#Büyükada, #destek

#İBB, #Sevinc, #Konkus, #Ekrem, #AliCoskuner, #ErdemGul,

  

BÜYÜKADA’YA GİDİŞ BİLGİLERİ
Tarih: 21 Haziran 2022, Salı
Kalkış Yeri: Kabataş İskelesi
Kalkış Saati: 10.00

BÜYÜKADA PROGRAM BİLGİSİ
Başlama saati: 12.00
Yer: Büyükada Su Ürünleri Kooperatifi – Büyükada / Adalar

 

Diğer Haberler

  • DARBE KİMDEN GELİRSE GELSİN KARŞIYIZ..
  • TRABZONLULAR BİRLEŞİNİZ
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI…
  • KUL VE MAHLÛKAT HAKKI..
  • ADAM OLMAK–OLAMAMAK VE GAZETECİLİK
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI..
  • DERNEKLER KANUNUNA MUHALEFET
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP