BU GİDİŞE RIZAMIZ DEĞİL, İTİRAZIMIZ VAR.!

Sizler; Halkı Sindirmek, Özgürlükleri Yok Etmek İçin Değil, Biz Yurttaşları Barış, Güven, Huzur İçinde Yaşatmak İçin Seçildiniz.!

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

BU GİDİŞE RIZAMIZ DEĞİL, İTİRAZIMIZ VAR.!

AZITMAYALIM, OKUYALIM, YAZALIM, PAYLAŞALIM.!.

Alak-96 IKRA;OKU..

Oku O, Yaratan Rabbinin Adıyla.! İnsanı Bir Kan Pıhtısından Yarattı.! Oku, O, Cömertliğinin Sonu Olmayan Rabbindir.! Kalem İle (Yazmayı) Öğreten De O. İnsana Bilmediği Şeyleri Öğretti. Sakın Okumazlık Etme.! Çünkü İnsan, Muhakkak Azıtır.!

YURTTAŞTAN YURTTAŞA BİR ÇAĞRIMIZ VAR.!

Vatandaş Olarak,Yurttaş Olarak, Halk Olarak, Millet Olarak, Ümmet Olarak, Çalışan Olarak, Emekli Olarak, Çocuk Olarak, Genç Olarak, Yaşlı Olarak, Erkek Olarak, Kadın Olarak, Türkiyeli Olarak; Bizim Gerçek Politikamız Ve Siyasetimiz İşimiz, Ekmeğimiz, Aş'ımız Olmalıdır.

Türkiye'nin Alanında En Ünlü İsimleri, Sanatçılar, İş Dünyasının Önemli İsimleri, Akademisyenler Altına İsimlerini de Koyarak Whatsapp, Twitter, Facebook Gibi Sosyal Medya Üzerinden Bu “BİZİ DUYUN. BİZİ DUYUN” Mesajını Birbirlerine Gönderiyorlar. İşte Vatandaş Olarak Bizim Gerçek Politikamız Ve Siyasetimiz Tamamen Kendi Lehimize Olarak Bu Olmalıdır.

* * * * *

YURTTAŞTAN YURTTAŞA BİR ÇAĞRIMIZ VAR...

Bilin Ki; Bizim Bu Gidişe Rızamız Değil, İtirazımız Var.!

Bu Toplumun Büyük Çoğunluğu Gelişmelerden Memnun Değiliz, Huzursuzuz, Güvensiziz, Geleceği Göremiyoruz, Böyle Yaşamak İstemiyoruz.

Milyonlarca Yurttaşın Olup Bitenlere Rızası Değil İtirazı Var. Ama Tek Tek Sesimiz Duyulmuyor. Gücümüzü Gücümüze, Seslerimizi Birbirimize Katarsak Suskunluğu Aşarız. Sessizliği Deleriz, Duyulur Görülür Hale Geliriz. Nerede Kaldı Bizim İmece Kültürümüz.?

Aşağıdaki Mesajımızı, Duyurumuzu Elinizdeki Bütün Olanak Ve Yollarla Gönderebileceğiniz, Ulaşabileceğiniz Herkese, Her Partiye, Her Kuruluşa, Üyesi Olduğunuz Örgütlere, Arkadaşlarınıza, Eşinize Dostunuza, İzlediğiniz Kanalların Haber Ve Tartışma Programlarına, Kendi Sosyal Medya Ağınıza, Her Yere Gönderiniz Lütfen...

Yurttaş Olarak Hepimizin Ortak Sorunu Olan Bu İtirazımızı, Ortak Sesimiz Olan Bu Mesajımızı, Milyonların Bilgisine Ulaşabilmesi İçin Paylaşınız.!.

* * * * *

........ BİZİ DUYUN ... .. BİZİ DUYUN .. .. BİZİ DUYUN .......

"Bu Toprakların Ortak Sahibi Olan Bizler; AKP, CHP, HDP, MHP ya da Başka Partilere Oy Veren Türk, Kürt, Ermeni, Rum, Laz, Süryani, Müslüman, Hıristiyan, Sünni, Alevi, İnançlı, İnançsız Bütün Yurttaşlar, Barış Ve Huzur İçinde Yaşayabileceğimiz Bir Ülke İstiyoruz.!.

Savaş İstemiyoruz, Şehit İstemiyoruz, Çocuklarımızın Ölmesini, Öldürmesini, Birbirlerine Silah Çekmesini İstemiyoruz..

Düşman Cephelere Bölünmek, Kardeşliğimizi, Ortaklığımızı Yitirmek İstemiyoruz.!

Ne Darbe, Ne Vesayet, Ne Diktatör, Ne Terör, Sadece Eşitlik Özgürlük İstiyoruz.!

İşimizde Gücümüzde, Huzur İçinde, Hür Ve Müreffeh Yaşamak İstiyoruz.

Kadın Olduğumuz İçin Hırpalanmak, Tecavüze Uğramak, Öldürülmek, Örtülüyüz Diye Aşağılanmak, Şort Giydik Diye Saldırıya Hedef Olmak, Korku İçinde Yaşamak İstemiyoruz.!

Kadın Erkek Hepimiz; İnançlarımızı, Dinimizi, Kültürümüzü Özgürce, Eşitçe Yaşamak İstiyoruz.

Hangi Suçla Suçlandığımızı Bilmeden, Kimin Adına, Hangi Hukuka Göre Karar Verdiklerini Bilmediğimiz Mahkemelerce Tutuklanmak, Hapse Atılmak; Darbeyle, Terörle Hiçbir İlgimiz Yokken Yalan İhbarlarla, Sahte Delillerle Sorgusuz Sualsiz İşimizden Olmak, Meslekten Uzaklaştırılmak, Çoluk Çocuğumuzla Açlığa Mahkûm Edilmek; Barış Deyince Terörist, Mağduriyet Deyince Hain İlan Edilmek İstemiyoruz.

Keyfi Kararlarla, Emeğimizin Hakkının, Ücretimizin, Maaşımızın Elimizden Alınmasını, Evlerin, Köylerin Yakılıp Yıkılmasını, Çocuklarımızın Eğitimlerinin Aksamasını, Gençlerimizin Sokaklarda Heba Olmasını İstemiyoruz..

Biz Halkız, Vicdanlı, İyi İnsanlarız; Bizi Tahriklerle Kötücülleştirmeyin, Kin Ve Nefret Sözleriyle Ayrıştırmayın, Kana, Ölüme Alıştırmayın.

Savaş, Ölüm, İdam, Çatışma, Kavga İstemiyoruz..

Bu Ülkeyi Yönetenler, Kaderimize Hükmedenler.!

Sizler; Halkı Sindirmek, Özgürlükleri Yok Etmek İçin Değil, Biz Yurttaşları Barış, Güven, Huzur İçinde Yaşatmak İçin Seçildiniz.

Bilin Ki Bu Gidişe Rızamız Değil İtirazımız Var.

Bizi Duyun.!

Sizler; Halkı Sindirmek, Özgürlükleri Yok Etmek İçin Değil, Biz Yurttaşları Barış, Güven, Huzur İçinde Yaşatmak İçin Seçildiniz.!

İmza; Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşları

 

@#ÖkkeşBölükbaşı ©#MedyaGünebakış

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul –Mayıs.2019- okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ - okkesb@turkfreezone.com,

Diğer Haberler

  • DEPREM VE GELECEK KAYGISI
  • MAORİLER KADAR OLAMADIK.!
  • *KRONOMETRE SIFIRLANDI* ‘MI.?
  • AKTİVİST GAZETECİDEN SAMİMİ İTİRAFLAR.!
  • SEVAP KAZANMANIN YOLLARI
  • SEVGİ GÜNÜNDE BİR VEDA…
  • PAHA BİÇİLEMEZ SİHİRLİ TOHUMU KİM EKECEK
  • NEDİR BU 3.DALGA İLİŞKİLER.?
  • BU GİDİŞE RIZAMIZ DEĞİL, İTİRAZIMIZ VAR.!
  • TÜRK SOLU BUGÜNKÜ KADAR DÖNEK ÇIKARMADI.!
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP