ONLAR BÖLÜNEREK KÜÇÜLÜYORLAR

Trabzon Fikir Kulübü bir açıklama yaparak bu duruma tepki gösterdi. “Saygınlığınızı ve Tarafsızlığınızı Kaybettiniz

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

ONLAR BÖLÜNEREK KÜÇÜLÜYORLAR

Trabzon Dernekler Federasyonu tarafından Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan'ın katılımıyla Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen "Büyük Trabzonlular Buluşması" Trabzonlular arasında tartışma yarattı...

Trabzon Fikir Kulübü bir açıklama yaparak bu duruma tepki gösterdi. “Saygınlığınızı ve Tarafsızlığınızı Kaybettiniz” denilen açıklamada, “İstanbul’da Trabzon’u temsil ettiğini iddia eden Trabzon Dernekleri Federasyonu, geçmişte olduğu gibi tarafını siyasetten yana kullanmıştır” ifadeleri kullanıldı.


https://odatv.com/bir-onlar-bolunmemisti-28031922.html

http://www.gunebakis.com.tr/gundem/fikir-kulubu-kinadi-h26007.html


 

ONLAR ZATEN BÖLÜNMÜŞTÜ

Trabzon Dernekler Federasyonu tarafından Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan'ın katılımıyla Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen "Büyük Trabzonlular Buluşması" Trabzonlular arasında tartışma yarattı.

Trabzon Fikir Kulübü bir açıklama yaparak bu duruma tepki gösterdi. “Saygınlığınızı ve Tarafsızlığınızı Kaybettiniz” denilen açıklamada, “İstanbul’da Trabzon’u temsil ettiğini iddia eden Trabzon Dernekleri Federasyonu, geçmişte olduğu gibi tarafını siyasetten yana kullanmıştır” ifadeleri kullanıldı.

3 HARFLİ STK

SİYASET MERKEZİNİN ARKA BAHÇESİ OLDU

Trabzon Fikir Kulübünün açıklamasında; “STK yani sivil toplum kuruluşu olduğunu unutan, Trabzon ismini siyasetin üzerinde konumlandırması gereken bu yapı, siyasetin merkezi haline gelmiştir.

Güçlü olan iktidardan yana tavır alan bu yapı bir kez daha Trabzonluların başını öne eğmiştir. Geçmişte, dernek merkezlerini parti bayraklarıyla süsleyenlerden daha fazla ne beklenebilirdi ki.!

İstanbul’da Trabzonluluğunu ve Trabzonsporluğunu her ortamda dile getiren, kadim bir medeniyet şehrinin necip bir ferdi olan  İBB Başkanına karşı, devlet ricalini şaşalı karşılamak ve bunu da herkesin gözünün içine sokarak yapmak, tam da bu 3 harften oluşan dernekçilere yakışan davranış olmuş.

3 harfli bu yapının derdi ne Trabzon, ne de başka bir şeydir; kişisel ikballeri peşindedirler. İkbal duyguları o kadar gelişmiş ki sözde Trabzonluları toplamış gibi çoğu kamu kuruluşlarında işçi ve memur olarak çalışan farklı memleketlere mensup insanları mecbur tutarak salona getirmişlerdir. 

İşte bu utanç tablosuna imza atan, kurumsal hiç bir kimliği ve saygınlığı olmayan, üç harften oluşan dernekçiler; oralara atamayla gelmişlerdir. 

Bir yerlerde meclis üyeliği, ihale, büfe, çay bahçesi gibi ulufeler verilince görevleri bitecek ve onlar da bir gün Allah affetsin ‘Trabzon’a değil kendimize çalıştık’ itirafında bulunacaklardır. 

Zaman her şeyi daha net gösterecektir.

Ama hep Trabzon ismine ihanet ettikleri şekilde hatırlanacaklardır.

Güçlüden yana olan bu yöneticiler yarın iktidar değişince hemen değişebilecek kadar da duruşu olan kişilerdir!

Onlar sözde sivil toplum kuruluşu yönettiklerini sanırlar. Oysa ne olduğunu bile bilmezler.!

STK dediniz mi; siyasi iktidarın otoriter eğilimlerine demokratik yoldan karşı durmaktır. Bırakın siyasi iktidarı, siz üç harfli dernekçiler olarak otoriterin kendisi olmuşsunuz.  

Demokrasinin korunması ve güçlenmesi sivil toplumla olur. Siz bu halinizle Trabzon toplumunu yerle yeksan ettiniz. Trabzonlu asla biat ETMEZ’di. Siz, biat kültürüne tabi oldunuz ve KAYBETTİNİZ.

Güdümlüsünüz, taraflısınız ve de BAĞIMLISINIZ ve SAYGIN DEĞİLSİNİZ

STK anlayışınız rant amaçlıdır; ikbal peşindesiniz. Siz Trabzonluysanız BİZ DEĞİLİZ…”

Odatv.com

Diğer Haberler

  • DARBE KİMDEN GELİRSE GELSİN KARŞIYIZ..
  • TRABZONLULAR BİRLEŞİNİZ
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI…
  • KUL VE MAHLÛKAT HAKKI..
  • ADAM OLMAK–OLAMAMAK VE GAZETECİLİK
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI..
  • DERNEKLER KANUNUNA MUHALEFET
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP