TRABZONLULAR SÜREYELİ MÜLTECİLER GİBİ TAŞINDI

TDF nin Yakışır Olmak Düşüncesi Bu Değildir Sanırım.! Trabzon'dan İstanbul'a Trabzon Günleri, Tereyağı Peynir Festivaline Giden Kafile Ölümden Döndü

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

TRABZONLULAR SÜREYELİ MÜLTECİLER GİBİ TAŞINDI

TDF nin Yakışır Olmak Düşüncesi Bu Değildir Sanırım.!  Trabzon'dan İstanbul'a Trabzon Günleri, Tereyağı Peynir Festivaline Giden Kafile Ölümden Döndü.

 

GELDKLERİNE GELECEKLERİNE PİŞMAN OLDULAR.!

Trabzon Dernekleri Federasyonunun 20-23 Eylül Tarihlerinde İstanbul Da Gerçekleştireceği Trabzon Günlerine Trabzon'dan Davet Edilen Sanatçılar, Öğretmenler, Gazeteci ve Yazarlar Boğulma ve Büyük

Ölüm Tehlikesi Atlattılar.

@#MedyaGünebakış ©#MedyaGünebakış #Ökkeş Bölükbaşı,



http://www.manset61.com/yasam/trabzon-dan-giden-kafile-olumden-dondu-h6318.html

TRABZON'UN ADINA YAKIŞIR OLMAK BU MU.?

Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkanı Basın Mensupları ile yaptığı Toplantıda; Trabzon Günleri Trabzon'un Adına Yakışır Olmalı Demişti.. Bu sözü erdikten sonra Trabzon'dan İstanbul'a Gelecek ve getirilecek olan insanlara memleketin garajda yatan en bozuk otobüsünü tutmak yakıştı mı.?

Söz konusu otobüs İstanbul Yavuz Selim köprüsünden geçerken yanmaya başlıyor, arka motor bölümünden otobüsün içine duman doluyor, otobüste bulunan Trabzonlu yazarlar basın mensupları ve diğer yolcular boğulma ve ölüm tehlikesiyle kendilerini dışarı atmak istiyorlar, bir süre otobüsün kapıları açılmıyor. Bu arada otobüsün tekerlekleri yanıyor ve otobüs jantların üzerinde yere çöküyor, lastik bulunamıyor, saatler sonra otobüsün camları kırılarak dışarı çıkanlar yerlere seriliyor, kendilerine gelen ve gelemeyen yolcular bulunan bir servis aracıyla Yenikapı etkinlik alanına ve sağlık kontrolüne gidiyorlar. Trabzon'a ve Trabzonlulara yakışan bu mu.?

TRABZONLULAR SÜREYELİ MÜLTECİLER GİBİ TAŞINDI

TDF nin Yakışır Olmak Düşüncesi Bu Değildir Sanırım.!  Ancak; 2013 yılından bu yana yapılan 10 etkinlikten elde edilen yüksek miktarda paralar ile Kültür bakanlığı fonundan defalarca alınan paraların sahibi TDF yöneticileri başkanı, çalışanları, kol başkanları her gittikleri yere uçakla gidip gelirken Trabzon eğitimci, basın, sanat, camiasının insanlarını Süreyeli Mülteciler Gibi Taşımayı kendilerine nasıl yakıştırıyorlar.?

bunlara bir uçak veya iyi bir firmadan otobüs bileti neden almadı.?

Trabzon'a ve Trabzonlulara yakışan bu mu.?, TDF nin Yakışır olmak düşüncesi bu değildir sanırım.!

TRABZON'UN ADINA YAKIŞIR OLMAK BU MU.?

Trabzon'dan İstanbul'a Gelecek ve getirilecek olan katılımcıların malzeme ve ekipmanlarını alacak olan TIR 17.Eylül.2018 Pazartesi günü yükleme yapmadı, salı günü yapmadı, Çarşamba günü alınan Yenikapı Etkinlik malzemelerini taşıyan TIR hala İstanbul'a ulaşmadı. Herkes etkinlik alanında TIR'ın gelmesini bekliyor.. Yakışan bu mu.?

 

http://www.manset61.com/m/yasam/trabzon-dan-giden-kafile-olumden-dondu-h6318.html

 

AZ KALSIN CAYIR CAYIR YANACAKLARMIŞ.!

TDF -Trabzon Dernekleri Federasyonu'nun Tahsis Ettiği Süzer Firmasına Ait Bakımsız Ve Eski Bir Otobüsüyle  Yola Çıktılar.

Otobüs TDF'nun Trabzon da Görevli Kıldığı Kişi ve Biletli Yolcularla Birlikte yola çıktı.

Çok Berbat Bozuk Bir Organizasyon Yapan Trabzon Dernekler Federasyonu  Yetkililerine Ateş Püsküren Arabada Bulunan Gazeteciler Bize Söyledikleri Gibi Bize Sahip Çıkmadılar, Trabzon'dan 18.09.2018 Tarihinde Saat 14,00 Yola Cıktık Halen İstanbul'a Varamadık.

Varmak Bir Tarafa  Az Kalsın Cayır Cayır Yanacaktık.! Diye İsyan Ettiler
Daha Sonra Temin Edilen Başka Bir Küçük Otobüsle Yola Devam Eden Trabzon Büyükşehir Tiyatrosu Oyuncuları Ve Halk Eğitim Merkezi Öğretmenleri,

Trabzon Getirdikleri Malzemelerini Otobüsten Otobüse Tahliye Etmede Büyük Sıkıntı Çektiler Ve Ayakta Yolculuk Yaparak Yola Devam Ettiler. 

Otobüste Ayakta Yoluna Devam Eden Gazeteci Arkadaşlarla  İrtibata Geçtiğimizde  Hiç Bir Yetkiliye Halen Daha Ulaşamadık Bu Nasıl Bir Organizasyon Dediler. 

Biz de #Emiroğlu Medya Reklam Ve Yayıncılık, #Haberim Hamsi, #Hamsi TV ve #Manset61 Sitesi ile TV Olarak  Büyükşehir Tiyatrosu Oyuncularına, Halk Eğitim Merkezi Öğretmenlerine Ve Gazeteci Arkadaşlarımıza Geçmiş Olsun Diyor, Organizasyon Komitesinde Bulunan Yetkililerine Arkadaşlarımız Aracılığıyla Çağrıda Bulunup Organizasyona Sahip Çıkın Diyoruz.!

19 Eylül 2018 - 10:51 - 19 Eylül 2018

 

@#MedyaGünebakış ©#MedyaGünebakış                                            Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul --- Eylül.2018-- okkesb61@gmail.com, http://www.medyagunebakis.com/ --- okkesb@turkfreezone.com,

Diğer Haberler

  • DARBE KİMDEN GELİRSE GELSİN KARŞIYIZ..
  • TRABZONLULAR BİRLEŞİNİZ
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI…
  • KUL VE MAHLÛKAT HAKKI..
  • ADAM OLMAK–OLAMAMAK VE GAZETECİLİK
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI..
  • DERNEKLER KANUNUNA MUHALEFET
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP