ALİ KOÇ'A HAYAL KIRIKLIĞI.!

Ali Koç; Fenerbahçe'nin Projeleri ve ekonomik durumuyla ilgili büyük hayal kırıklığına uğradı.!

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

ALİ KOÇ'A HAYAL KIRIKLIĞI.!

Ali Koç; Fenerbahçe'nin Projeleri ve ekonomik durumuyla ilgili büyük hayal kırıklığına uğradı.!

Fenerbahçe'de 20 yıllık Aziz Yıldırım döneminin tarihi bir seçimle sona ermesinin ardından göreve gelen yeni başkan Ali Koç, ayağının tozuyla işe koyuldu.

Fenerbahçe başkanı Ali Koç, geçtiğimiz gün kulüp personeliyle gerçekleştirdiği toplantıda gerçek tabloyu gördü  ve “Durum düşündüğümüzden de kötü” ifadesini kullandı.

 

BU KADARINI BEKLEMİYORDU.

Ali Koç 14 Milyon Euroluk Enkaz Devralmış.

Eski yönetimden, Başkan Ali Koç'a ciddi bir enkaz kaldı. Mevcut ve eski oyunculara ödenmeyen 14 milyon euroluk borç olduğu öğrenildi. Koç, transferden önce mali yapıyı düzeltmeyi planlıyor.

Eski yönetimden, Başkan Ali Koç'a ciddi bir enkaz kaldı. Mevcut ve eski oyunculara ödenmeyen 14 milyon euroluk borç olduğu öğrenildi. Koç, transferden önce mali yapıyı düzeltmeyi planlıyor.

3 Haziran'da Başkan seçilen Ali Koç'un bahsettiği kötü tablonun sebebi ortaya çıktı. Eski Başkan Aziz Yıldırım'ın, 'Oyuncuların 1 kuruş alacağı yoktur. Tüm ödemeleri yaptık' ifadelerinin tam olarak öyle olmadığı öğrenildi. Kadrodaki oyuncuların ve yolların ayrıldığı bazı futbolcuların kulüpten alacağı var. Ali Koç, seçimi kazanır kazanmaz muhasebecisiyle yaptığı detaylı incelemede acı gerçekle karşılaştı.

Önce kulüp personelleriyle görüşmeler gerçekleştirmeye başlayan başkan Koç, geçtiğimiz sabah önce Dereağzı'na gitti ve altyapı personelleriyle görüştü. Burada özellikle Müjdat Yetkiner'e kongre esnasında ve sonrasında söylediği hakarete varan sözler için oldukça sert çıkışan Koç, ardından kulüp binasına geçerek kulübün diğer departmanlarıyla bir araya geldi.

Çoğu departmana durumu öğrenmek için sorular soran çiçeği burnunda başkan, kulübün mali durumu için, "Durum beklediğimizden çok kötü" ifadelerini kullandı.

 

400 MİLYON EURONUN DAHASI VAR

Eski Başkan Aziz Yıldırım, kulübün toplam borcunun 400 milyon euro olduğunu, bunun kur farkı ve basketbola harcanan 60 milyon euro olduğunu belirtmişti. Başkan Koç ise bilet gelirlerinin bile kulübe gelmeden bankalara gittiğini belirterek ortadaki sıkıntılı tabloyu gözler önüne sermişti. Koç, başkan seçildikten sonra yaptığı incelemede, bu borcun daha fazla olduğunu, ekstra oyuncuların alacaklarının, rakamı daha da yükselttiğini gördü.

 

1 MİLYON ÜYE REVİZE EDİLİYOR

Toplantıya katılan tüm departmanlardan devam eden projelerin durumu hakkında da bilgi alan Ali Koç, özellikle

1 milyon Üye projesinin mevcut durumu karşısında da büyük hayal kırıklığına uğradı.

Projenin mevcut rakamlarını çok ama çok yetersiz bulan Koç, bu projenin revize edilmesi ve yeniden hareketlendirilmesi için de talimatlar verdi. Kulüp personeline mazbata töreni esnasında yaptığı konuşmanın bir benzerini yapan Koç, işlerini kaybetme korkusu yaşamamaları gerektiğini de söyledi.

Fenerbahçe'de tarihi bir seçim sonrasında göreve başlayan yönetimi bugün ilk toplantısını gerçekleştirecek. Ali Koç başkanlığında ilk kez toplanacak olan Sarı-Lacivertli yönetim, birçok önemli konuyu görüşecek. Ayrıca yönetim kurulundaki görev dağılımının da yapılacağı bu toplantı da futbol takımıyla ilgili de kararların alınması bekleniyor.

 

SERMAYE ARTIRIMI NEFES ALDIRACAK

Koç'un, Haziran ayı başında kulübe mali destek vereceğini açıklamasının ardından, önceki günlerde sermaye artırımı yapılmıştı. Yatırımcıdan toplanan para yaklaşık olarak 120 milyon lira olurken, kulüp de sermaye artırımına 223.5 milyon lira koyacak. Yani kulübün yatıracağı bu parayı da Başkan Koç ödeyecek. Oyunculara olan 14 milyon euro borç (76 milyon 220 bin TL), bu girdiyle çözüme kavuşacak.

 

@#MedyaGünebakış ©#MedyaGünebakış

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul –Temmuz.2018- okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ --- okkesb@turkfreezone.com,

Diğer Haberler

  • DARBE KİMDEN GELİRSE GELSİN KARŞIYIZ..
  • TRABZONLULAR BİRLEŞİNİZ
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI…
  • KUL VE MAHLÛKAT HAKKI..
  • ADAM OLMAK–OLAMAMAK VE GAZETECİLİK
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI..
  • DERNEKLER KANUNUNA MUHALEFET
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP