ADNAN HOCA SUÇ ÖRGÜTÜ GÖZALTINDA

Adnan Oktar ve Yüzlerce Müridi Nihayet; Siyasi ve Askeri Casusluk Suç Örgütü Olarak Gözaltında

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

ADNAN HOCA SUÇ ÖRGÜTÜ GÖZALTINDA

Adnan Oktar ve Yüzlerce Müridi Nihayet; Siyasi ve Askeri Casusluk Suç Örgütü Olarak Gözaltında.!

İstanbul merkezli 5 ilde, Adnan Oktar suç örgütü üyesi oldukları iddia edilen 235 kişinin yakalanması için operasyon başlatıldı. Adnan Oktar'ın da İstanbul'da gözaltına alındığı belirtiliyor.

Emniyet Müdürlüğü, Adnan Oktar suç örgütüne yönelik operasyon başlatıldığını açıkladı.

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen operasyon kapsamında, 235 şüpheli hakkında gözaltı kararı var.

NİHAYET;

Operasyon kapsamında Adnan Oktar, İstanbul Çengelköy'deki evinde gözaltına alındı. Oktar ve korumalarının polise direndikleri de gelen bilgiler arasında. Ayrıca, Oktar'ın canlı yayınlarını yapan A9 TV de operasyon düzenlenen yerler arasında.

Adnan Oktar hakkındaki suçlamalar oldukça geniş. Bunlar arasında suç işlemek amacıyla örgüt kurma, çocukların cinsel istismarı, cinsel saldırı, çocuğun kaçırılması ve alıkonulması, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, dini inanç ve duyguların istismar edilmesi, dolandırıcılık, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama, özel hayatın gizliliğini ihlal, resmi belgede sahtecilik, terörle mücadele kanununa muhalefet, tehdit, cebir, iftira, halkı askerlikten soğutma...

En dikkat çeken suçlama ise siyasi ve askeri casusluk.

Polis, Daha Önce De Adnan Oktar Ve Müritleri Denen Kişilere Yönelik Operasyonlar Gerçekleştirmişti. Bunlardan en yenisi, Avusturyalı bir babanın bu yılın ocak ayında İstanbul'a gelerek 19 ve 17 yaşındaki kızlarını Oktar'ın televizyon programında gördüğünü belirtmesiyle savcılığa başvurması ve yürütülen operasyondu.

1999 yılında da, Devlet Güvenlik Mahkemeleri döneminde, 2 bin polis Adnan Oktar'ın İstanbul Silivri'deki çiftliğini basmış ve Oktar ile birlikte 75 müridi gözaltına alınmıştı.

 

ADNAN OKTAR.?

2 Şubat 1956 tarihinde Ankara'da doğan Adnan Oktar, babasını küçük yaşta kaybetti.

İlk ve orta öğrenimini Ankara’da, ortaokulu İstanbul Cebeci’de, liseyi de yine İstanbul Kurtuluş’ta okuyan Oktar, lise öğreniminden sonra 1979 yılında İstanbul’daki Devlet Güzel Sanatlar Akademisi İç Mimari bölümüne girdi. Bir süre sonra okuldan ayrılan Adnan Oktar, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe ve Tarih Bölümü’ne devam etti. Oktar bu okulu da yarım bıraktı.

Harun ve Yahya peygamberlerin adlarından türettiği Harun Yahya takma adıyla birçok kitap yazan Oktar, ateizm, Darwinizm ve siyonizm karşıtı görüşleriyle biliniyor. Oktar, “kedicikler” olarak bilinen kadınlarla sık sık gündeme geliyor. 11.7.2018

 

@#MedyaGünebakış ©#MedyaGünebakış

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul –Temmuz.2018- okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ --- okkesb@turkfreezone.com,

İsrail gazetesine göre; Adnan Oktar ve Kedicikleri "seks örgütü"

Terör devleti İsrail'de yayınlanan Haertz gazetesinde Adnan Oktar'ı konu alan bir yazı kaleme alındı. Gazetede Adnan Oktar örgütü için "seks tarikatı" ifadesi kullanıldı ve örgütün yapısıyla ilgili itiraflar yazıldı.

Terör devleti İsrail'de çıkan Haaretz Gazetesi, Adnan Oktar'ı ve örgütünü yazdı. Haberde, "Adnan Oktarın lideri olduğu seks tarikatı" nitelemesi yapıldı.  Haberde örgütün işleyişi ve yapısı da anlatıldı.

Haaretz haberinin o bölümünün Türkçe çevirisi şöyle:

Fulya, 36 yaşında Türk bir kadın. Uzun boylu, zayıf, kısa ve platin sarı saçları, ela gözleri, kalemle çizilmiş kaşları ve dolgun dudakları var. İstanbul’un Avrupa yakasındaki gözde semtlerden Bebek’te şık bir restorana girdiğinde neredeyse tüm gözler onu izliyor.

İsrail gazetesinde şok itiraf: Adnan Oktar'ı temize çeken hakimler hapse atıldı

Fulya (gerçek adı değil), önemli bir Türk firmasının CEO’sunun kızı, geçtiği yerlerde etrafa yıldız tozu saçsa da mesleği aslında pek gösterişli değil.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın altında diplomatik çalışmalar yapan, kâr amacı gütmeyen kurumların filizlenen bir parçası olarak, Türkiye’yi ziyarete gelen mevki sahibi yabancı delegeleri organize ediyor.

Daha önce Fulya, hem yazılı basın için hem de televizyonda, Türkiye ve Ortadoğu konularında muhabirlik yapıyormuş. Bu sırada ayrıca, on yıldan fazla, Adnan Oktar’ın lideri olduğu seks tarikatının da üyesiydi.

Fulya’nın iddiasına göre, başarısızlıkla sonuçlanan ilk kaçış denemesinden sonra, geçtiğimiz dört yıl boyunca, kendine özgü bu tarikatın tutsağı olmasına rağmen, bir yandan muhabir olarak çalışmaya da devam etmiş.

Fulya, çok sıkı gözetlenen, yüksek duvarlı tarikat merkezinde kalmaya devam ederse kaçamayacağını anladığında, Oktar’la kavga etmeye başlıyor. Sık sık tartışıyor.

Yaklaşık bir yıl önce Oktar, Fulya’nın tarikatın başka bir evine gönderilmesini emrediyor.

Oradayken Fulya, babasına bir mesaj ulaştırmayı başarıyor ve bir kaçış planı yapıyor. Önceden belirledikleri bir zamanda, pijamalarıyla, sadece kimlik kartını alarak bahçeye koşuyor. Tarikatın elemanları onu yakalamaya çalışırken, babasının onu beklediği arabaya binip kaçıyor.

Fulya ve iki yıl önce tarikattan kaçmış olan partneri Sedat’ın (onun adı da gizli), hikayelerine göre, Adnan Oktar, Amerikan televizyonlarında görülen evanjelist papazlarla, dünyaya çocuk getirilmesine karşı olan bir seks tarikatı liderinin karışımı. Bunların hepsinin de kılıfı İslam’daki tek bir yorum.

1980’lerden beri İstanbul’da bir tür Müslümanlık hakkında vaazlar veren 62 yaşındaki Oktar, o günden bugüne kendisini takip eden 300 -kendi deyimiyle- “iyi arkadaş” topladı.

Kendisiyle Şubat ayında İstanbul’da bir araya geldiğimizde bana, “Kadınlar Allah’ın muhteşem sureti,” diye anlatıyor Oktar:

“Dünyadaki en güzel varlıklar. Allah tarafından yaratılmış inanılmaz birer sanat eseri her biri. Tüm hayatları boyunca saygı duyulması, tapınılması, sevilmesi, korunması ve kollanması gereken muazzam varlıklar.”

Tarikatının en iyi bilinen özelliği ise ‘kedicikler’ dediği, ağır makyajlı, üstlerine yapışan tasarım kıyafetler giyip, kendisiyle televizyon programına çıkan bir grup genç kadın. “Kediler çok şirin hayvanlar, kedicikler daha da şirin. Allah’ın muazzam suretleri.”

Kadınlara yönelik bu tavrı, uluslararası medyadan Oktar için “feminist” tarikat veya “Seks tarikatı” gibi yorumlar gelmesine yol açtı.

Bu yorumlar, ona karşı açılan davalardan ve tarikat üyelerinin genç kadınları tuzağa düşürüp filme çektiği ve şantaj yaptığı yönünde tanıkların verdiği ifadelerden kaynaklanıyordu.

Oktar ve müritlerine göre yapılan etkinliklere katılan 300 “iyi arkadaşı” var. Bir yandan da, televizyon programı, kitapları ve makaleleri sayesinde İslami doktrininin milyonlarca insana ulaştığını ileri sürüyorlar.

Fulya ve Sedat tarikat üyelerinin sayısının 200’e yakın olduğunu söylüyor, bunlardan 40-50 tanesi kadın. Tarikat hakkında 2009’da www.newhumanist.org.uk web sitesinde yayınlanan bir araştırma, Oktar’ın “kedicikleri” nin, “kız kardeşler” (sadece Oktar’la seks yapan kadınlar), “cariyeler” (tarikat üyeleriyle paylaştığı) ve misafirler olarak ayrıldığını iddia ediyor. Fulya tarikatın yapısıyla ilgili farklı bir tarif sunuyor:

“Bir soğanın katmanları gibi. Benim gibi kadınlar var. Bize ‘kız kardeşler’ diyorlar. Onun araştırmalarına, yazılarına, web sitesini hazırlamasına yardım ediyoruz… Bu kadınlar özellikle çekici olmuyorlar.

Nadiren, eğer güzellerse, televizyona da çıkıyorlar. Ama asıl bir de düzenli olarak televizyon programına çıkan kızlar var. Çok güzeller. Tek yapmaları gereken şey kendilerine bakmak. Ve televizyona çıkıp dans edip, fotoğraf çektirmek.

Onları tanıtım için kullanıyor, ama hiç kimseyle konuşturmuyor. Genellikle biraz aptal oluyorlar. Tehlikede olduklarını anlayabilirler diye dışarıdan gelen misafirlerle konuşmalarına izin vermiyor.”

“Bir de, bir başka grup var,” diye devam ediyor sözlerine:

“Bu kadınlar para da kazanıyor, ve bu parayı ona veriyorlar. Başka evlerde yaşıyorlar. Belki de ayda iki-üç kez görüyorlar kendisini. Ona bağlılar ama kendi hayatları da var.

Bu kadınları sosyal medyada, tanıtım amaçlı kullanıyor. Bir konuşma yaptığında, odayı doldurmak gerekiyorsa bu kadınlar çağırılıyor.”

Tarikata girmenin kademe kademe olduğunu ekliyor Fulya:

”Bir şeylere inanman için eğitiyorlar, mesela şunu yaparsan Allah’a hizmet edersin, gibi. Bu konuda arkadaşlarınla konuşmanı istiyorlar. Eğer arkadaşın dediklerini kabul etmezse birden aranızda bir boşluk olduğunu hissediyorsun ve gitgide arkadaşlarından uzaklaşıyorsun. Ve tarikattan insanlar sana yakınlık ve güler yüz gösteriyor.”

Oktar, İsrailli bir gazeteciye röportaj veriyor olmaktan çok mutlu. Ama sadece kendi kanalındaki bir canlı yayında yapmak istiyor bunu. Beyin yıkama, devamlı gözetleme, kadınları hapsetme gibi konularla ilgili sorduğum sorulara Oktar, onu suçlayan kişilerle ilgili, “bizimle belki de 20 yıl beraberlerdi ama sonunda bizden maddi bir çıkar sağlayamayacaklarını anladılar ve bu yalanları söylemeye başladılar. Eğer dedikleri doğruysa niye bizimle 20 yıl kaldılar?” diyor.


Canlı yayın bittikten hemen sonra, hangi eski inananların kendini suçladığını Oktar ya da etrafındakilere söylemeden, basın sözcüsü bana Fulya’nın, Oktar’ı övdüğü program kliplerini gönderdi.

Oktar ayrıca orji yapıldığını veya şantaj videoları çekildiğini de inkar etti: “Eğer böyle bir şey varsa neden bunları yasal mercilere sunmuyorlar.? Bunlar tutarsız ve mantıksız iddialar.”

Ancak Oktar’ın onu suçlayanlara cevabı bu kadarla bitmiyor:

“Bizden para alamayınca İngiliz ‘derin devleti’ nin casuslarından para aldılar. Şimdi o casuslar onlara ne derse onu yapıyorlar. Bunu kanıtlayan belgelerimiz var.”

Peki nedir bu İngiliz ‘derin devlet’i? Bizler gibi internet dünyasının karanlık köşelerinde olanlardan bihaber kişiler için Oktar, koca bir kitap çıkarıyor: Derin devlet hakkında yayınladığı, dünyayı gerçekte yöneten gizli ağı anlatan serinin ilk cildi. Ardından ikincisini çıkarıyor, üçüncüsü ise yolda…

“İngiltere’de bir derin devlet yapısı var, MI6 de işin içinde. Yaklaşık 300 kişiden oluşuyor. Bu derin devlet şimdi bize karşı bir kampanya başlattı. İngiliz gizli servisinin birçok önemli ismi Türkiye’ye geldi, MI6’in başındaki hanımefendi de geldi. Birçok kişiyle buluşup bizim hakkımızda konuştular.”

Oktar’ın basın sözcüsü programa çıkmış olan bazı İsrailli figürlerin listesini vermekten de büyük memnuniyet duydu. İlk İsrailli konuk 2011 sonbaharında programa çıkan eski baş haham Ashkenazi, bir diğeri de Meir Lau. Haham Lau, programa bir kez çıktığını söylüyor, ama ne kendisinin ne de müritlerinin Oktar’ı araştırmadığını da itiraf etti.

En azından bazı İsrailli politikacıların ve din adamlarının kendisine olan ilgisinin, Oktar’ın bir başka görüşü yüzünden olduğunu biliyoruz: Mescid-i Aksa Camii hakkındaki görüşleri: “Hıristiyanlar, Yahudiler, Müslümanlar –herkes burada tapınabilir.”

Oktar’ın tarikatının dünyadaki benzerlerinden bir farkı yok aslında:Karizmatik lider genç insanların zayıflıklarından ve yaşadığı kimlik karmaşasından faydalanıyor.

@#MedyaGünebakış ©#MedyaGünebakış

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul –Temmuz.2018- okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ --- okkesb@turkfreezone.com,

 

 

Adnan Oktar'ın tutuklanmasıyla  "Yahudi Casus Suzy Liberman'ın Anıları" kitabını yeniden okur gibi oldum. 

www.odakitap.com/ataturk-un-yasaklanan-kitabi-huseyin-hakki-kahveci/9786059588638

 

Atatürk, bu kitabı Türk Subayları okusun diye kitaba önsöz yazdı ve daha sağlığında 1936'de bu kitap toplatıldı. Kalelere sızmalar bu kadar ilerlemişti.  

A.Oktar'ın mason bağlantısı bana Atatürk'ün 1935'de Mason locasını benzer nedenle kapatmış olacağını düşündürdü.  

Sonra, neden bunca yıldır çok sayıda emniyet soruşturması geçirdiği halde Oktar'ın casusluk örgütüne dokunulamadı da şimdi olabildi bu.

Acaba İngiltere İsrail ile çatışmaya düştü de mi bu örgütü dağıtmaya geçti. Bence İngiltere ile büyük pazarlıklar yapıldı, Erdoğan da bu sırada ödül olarak yeniden iktidarı görebildi, gibi geliyor bana. Anlaşılan devler çatışıyor. 

Benim merak ettiğim, eğitim piyasası yaratarak çocukları küresel şirketlerin kucağına atmanın görevlisi Ziya Selçuk burada nerde. Pıtrak gibi İngiliz dil okulları çoğalıyor da...

Bir kanalda dün öğlen kuşağında programcı bayan "Reklamdan sonra ayrılmayın, Ziya Selçuk hakkında bakın neler duyacaksınız" diyor, sonra da kapanana kadar hakkında tek söz etmiyor, bu nedir? 

Neler oluyor anlamakta zorlanıyoruz, çünkü büyük savaşın ortasına Türkiye'miz. Devler cirit oynuyor üzerimizde. Çocuklarımızı kara goncoloslar kaçırıyor, ders kitaplarına dikkatle bakın, hepsi ordalar görürsünüz. 

Mahiye Morgül


Nili Hakkında İnternetten....

https://filistin.wordpress.com/2006/07/29/yahudi-ihanetinin-dogurdugu-istihbarat-orgutu-nili/

NİLİ casusları dindar olmamakla birlikte, ihanet örgütünün ismi Eski Ahit’ten alınmıştı. NİLİ’nin adı, Eski Ahit’teki “İsrail’in Kurtarıcısı Yalan Söylemez” anlamına gelen bir ayetin baş harflerinden oluşuyordu. Fakat NİLİ casusları, bu ayetin aksine, hayatlarını yalan üzerine kurmuşlardı. Sarah Aaronson, Cemal Paşa’nın karargâhına kadar girip çıkarken sadık bir Osmanlı vatandaşı rolü oynuyordu. Avshalom Feinberg, kendisini Arap ve Müslümanların bir dostu gibi gösteriyordu. O kadar ki, saf Araplar ona “Şeyh Selim” lakabını takmışlardı. Bir diğer NİLİ casusu Naaman Belkind, Türk Ordusu’nda bir müddet teknisyen olarak çalışmıştı ve bazı subaylarla ahbap olabilecek kadar samimi olmuştu.

 

@#MedyaGünebakış ©#MedyaGünebakış

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul –Temmuz.2018- okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ --- okkesb@turkfreezone.com,


Diğer Haberler

  • BU, DÜPEDÜZ SANSÜRDÜR...
  • MEDYADA TEKELLEŞMENİN SAKINCALARI
  • TÜRKİYE’NİN UYUŞTURUCU TRAFİĞİ
  • *OHAL İLAN EDİLEBİLİR* MİŞ.!
  • BASIN, BAĞIMSIZ TV KANALLARI BASKI ALTINDA
  • FETÖ ÖDÜLÜNÜ REDDEDEN DEVLET ADAMI.?
  • HAZNEVİ TARİKATI, ADANA’YI ELE GEÇİRİYOR
  • YURT GAZETESİ EMEKÇİLERİ MAĞDUR EDİLDİ
  • TEVFİK GÖKSU SERT KAYAYA ÇARPTI
  • GERÇEK VANDALLIK BUDUR İŞTE
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP