MİLYONLARCA EMEKLİYİ İLGİLENDİRİYOR.!

Yapacağımız düzenlemeyle polisimiz, öğretmenlerimiz, hemşirelerimiz, din görevlilerimiz ve idarecilerin emeklilik ek göstergelerini 3600'e çıkaracağız.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

MİLYONLARCA EMEKLİYİ İLGİLENDİRİYOR.!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Yapacağımız düzenlemeyle polisimiz, öğretmenlerimiz, hemşirelerimiz, din görevlilerimiz ve idarecilerin emeklilik ek göstergelerini 3600'e çıkaracağız. Bu düzenlemeden, halihazırda bu görevlerden emekli olmuş vatandaşlarımız da yararlanacak" dedi.

Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Yapacağımız  düzenlemeyle polisimiz, öğretmenlerimiz, hemşirelerimiz, din görevlilerimiz ve  idarecilerin emeklilik ek göstergelerini 3600'e çıkaracağız.

Bu düzenlemeden, halihazırda bu görevlerden emekli olmuş vatandaşlarımız da  yararlanacak. Böylece, bu görevlerden mevcutta emekli olan ve bundan  sonra emekli olacak kamu görevlilerimizin maaşları önemli oranda artacak"  dedi.

 

EK GÖSTERGE NEDİR?

Ek gösterge memurların, aylık ücretlerinin, emekli aylıklarının ve emekli ikramiyelerinin belirlenmesinde önemli yeri olan unsurlardan bir tanesidir. Ek göstergelerin yüksek olması emekli aylığı ve ikramiyesinin de yüksek olması demektir. Bu nedenle memurlar bulundukları unvanların 1 inci derece kadroları için belirlenen ek gösterge rakamlarının yüksek olmasını istemektedirler.

Ek gösterge rakamları unvan, hizmet sınıfı ve derecelere göre farklılık göstermektedir. Ek göstergesi 3600 olan bir memur ile 2500 olan bir memurun alacağı zam oranı ya da maaş miktarı aynı olmayacaktır. Ek gösterge rakamı 3000 olan öğretmen ve hemşireler özellikle ek göstergelerin artışını beklemekteydi.

Ek göstergenin özellikle emeklilik haklarına etkisinin fazla olması nedeniyle, memurlar emekli olmadan önce 3600 ek göstergeli bir göreve atanma ya da ek göstergelerinin bu düzeye çıkarılması isteği oluşturmaktadır. 657 sayılı Devlet Kanunu'na tabi olan öğretmen, polis, din görevlileri, hemşireler gibi birçok meslek grubu ek göstergelerin artışını dört gözle bekliyorlardı.

 

@#MedyaGünebakış ©#MedyaGünebakış

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul –Haziran.2018- okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ --- okkesb@turkfreezone.com,


 

BAHÇELİ CANLI YAYINA ÇIKAMAYACAK

Bu Haberi Okuyan Bahçeli Bir Daha Canlı Yayına Çıkamayacak

Türkiye 24 Haziran’da yapılacak erken seçimlere doğru giderken dikkat çeken gelişmeler yaşanmaya devam ediyor...

Türkiye 24 Haziran’da yapılacak erken seçimlere doğru giderken dikkat çeken gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Türkiye’de medya, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayları Muharrem İnce, Meral Akşener ve Temel Karamollaoğlu ile HDP’nin Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş’a ağır bir sansür uygularken, yurt dışında da benzer bir durum var.

Yurt dışındaki kanallar da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin mitingleri canlı yayınlanıyor.

Ancak işin ilginç yanı Devlet Bahçeli’nin mitinglerini canlı yayınlayan kanal Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başkanı Mesut Barzani’ye yakın medya kuruluşu Rudaw.

Rudaw son 3 günde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da çeşitli mitinglerini defalarca kez canlı yayınladı. Ancak televizyonun, HDP mitinglerine ve konuşmalarına ekranlarında hiç yer vermemesi dikkat çekti.

MedyaGünebakış --- 10.06.2018


Diğer Haberler

  • DARBE KİMDEN GELİRSE GELSİN KARŞIYIZ..
  • TRABZONLULAR BİRLEŞİNİZ
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI…
  • KUL VE MAHLÛKAT HAKKI..
  • ADAM OLMAK–OLAMAMAK VE GAZETECİLİK
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI..
  • DERNEKLER KANUNUNA MUHALEFET
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP