MUHARREM İNCE'YE; İNCE SIZINTILAR UYARISI.!

Muharrem İnce Bu Sızıntılara Dikkat Etmeli Allah'ım Bunlar Ne İlişkiler Demeyin, Kimler Kimlere Yapışmış, Fazla da Şaşırmayalım.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

MUHARREM İNCE'YE; İNCE SIZINTILAR UYARISI.!

Muharrem İnce Bu Sızıntılara Dikkat Etmeli Allah'ım  Bunlar Ne İlişkiler Demeyin, Kimler Kimlere Yapışmış, Fazla da Şaşırmayalım.

Çağdaş Ses adlı bir site var orada kendine bağımsız gazeteci diyen bir yazar var adı Ece Sevim Öztürk, kocası var, hani şu CHP mitinglerinde anons yapan adı Reşat Şahin Öztürk, Yalova CHP Gençlik kollarında yetişmiş, CHP'nin güneydoğu raporunu hazırlayanlar içindeymiş, müteahhitmiş, sigorta teli gibi uçları sürekli kontak yapan çok “verimli” bir özgeçmişi var.

Bu, Ece Sevim Öztürk'ün bir Twitter hesabı var Fetöcülerin alkışlayıp, kahraman gazeteci diye övgüler düzdüğü, şaşırdım kaldım, Fetöcüler bu kadını neden “Kahraman Gazeteci”  yapıyor, hani, 24 Haziran'dan sonra Mustafa Önsel'i, Nedim Şener'i, Ahmet Zeki Üçok'u, Ahmet Yavuz'u, Nihat Genç'i tutuklayacağız diyen Fetöcü hesaplar.

Sonra bakıyorsun kim bu Ece Sevim Öztürk, Youtube'da para bağışlama sitesi var, hesabını veriyorsun belli oranlar dahilinde, takipçiler bağışta bulunuyor, bağışta bulunan kimler.?

Peki, bu kadın bizim ilgi odağımız neden oldu? Şöyle, bir ay kadar önce Ece Sevim Öztürk Odatv yazarı, Balyoz'dan içeri atılmış kahraman Türk subayı ve bugün çok yakın arkadaşımız Mustafa Önsel için “işkence yaptı” iftirasını atıyor.

Bu iftirayı nereye dayandırıyor.? Sürmekte olan Fetö davalarından bir gizli tanığa... (Pek yakında Mustafa Önsel bütün bu süreci bu sütunlarda detaylıca anlatacak şaşırıp kalacaksınız.)

Gizli tanığın ifadelerine ulaşıyorsun, var mı böyle bir iddia, yok.?

O halde Ece Sevim Öztürk'ün kalkıp Mustafa Önsel'den özür dilemesi gerekiyor, değil mi.? Hayır, özür falan dilediği de yok.

Durduk yere bu iftiranın anlamı ne.?

Düşünüyor, Ece Sevim Öztürk'ün haberlerini merak edip okuyorsun, ne görelim, içerdeki Fetöcüleri temize çıkarmak için yoğun bir telaş, faaliyet içinde, yetmedi, mesela içerdeki Fetöcü hain “dışarı çıktığımda Mustafa Önsel'le hesaplaşacağım” diyor, yani Ece Sevim Öztürk bu açık tehditi dahi yayınlıyor.

Yani içerdeki Fetöcüler, Ece Sevim Öztürk eliyle kanalıyla dışarıdaki soylu kahraman subaylara “tehdit” mesajları gönderiyor.

Bu tehditler başlı başına ayıptır ve bu ayıba ortak olup yayınlayan Ece Sevim Öztürk'tür ve Ece Sevim Öztürk CHP yanlısı bir sitenin ve görüşün yazarı.

 

ALKIŞLADIKLARI YER BURALAR

Yetmedi, dün Yeni Şafak'ta Ece Sevim Öztürk ile ilgili şok edici bir haber geçti. Ece Sevim Öztürk kalkmış, 15 Temmuz gecesinde Deniz Kuvvetleri'ne dair bir belgesel yayınlamış. Belgesel şunu söylemeye çalışıyor; Fetöcü askerler suçsuz, 15 Temmuz gecesi Silahlı Kuvvetler'deki Fetöcüler darbe yapmadı, darbeyi yapan asıl hükümettir. İşte Fetöcü hesapların alkışlayıp kahramanlaştırdığı ifadeler de burası.

Fetöcüler, 15 Temmuz'a dair Türk Milleti'nin kafasındaki algıyı kökünden değiştirmek istiyor, kendileri masummuş, bunun için sanırım uzun süredir kullanışlı bir gazeteci arıyorlardı, çok uygun tıynette ve çok uygun bir siyasi cenahtan bir isim bulmuşlar, güle güle kullansınlar, ama üzgünüm hayrını göremeyecekler.

Ece Sevim Öztürk'ün bir de müktesebatına bakıyorsun, bu kadının tutanaklara o gece olup bitenlere, filmlere, kameralara hakim olacak aslında o gece ne oldu anlayacak bir zekası birikimi var mı, yok, sıfır, peki bu kadar tutanağı ve  “belgesel yapılacak dokümanları” eline kim veriyor.?

İşte burası muamma. Ne muamması, anlaşılmayacak ne var.?

Düşüyor bize bir merak, kimdir bu Ece Sevim Öztürk ve kocası? Ohh maşallah, o ne bereketli özgeçmiş öyküleri, haklarında yüzlerce makale yazılabilecek zenginlikte ilişkiler ağı, kocası mitinglerde CHP’nin cazgırlığını yapıyor, iş bölümü yapmışlar, kendisi de FETÖ’nün cazgırlığını yapıyor.

Gelelim sadede, bu sütunlarda ve ekranda, defalarca, ne pahasına olursa olsun, oyumuz muhalefetedir, dedik. Bir daha aşkla söylüyorum oyum muhalefetedir, ancak, şunu da söyledik, kör ve aptal değiliz, oyumuz muhalefete diye olup biten PKK ve Fetö çatlaklarını, ilişkilerini asla görmezden gelmeyeceğiz.

Geçen iki yazımda CHP'nin PKK'yla ortak yazılmış ihanet bildirgesini afişe ettik, şimdi de Muharrem İnce'yi destekleyen, Muharrem İnce'nin etrafında dört dönen Ece Sevim Öztürk ailesini bir kaç cümle çıtlattım işte, devamı pek yakında.

 

SUSALIM MI.?

24 Haziran seçimlerinden sonra Mustafa Önsel'i, Nedim Şener'i, Ahmet Zeki Üçok'u, Nihat Genç'i tutuklayacağını söyleyen Fetöcü siteler Ece Sevim Öztürk'ün işte bu haberlerini “Kahraman Gazeteci” gibi övgüler düzüyor, susalım mı.?

Ve biz Fetö'nün bu aleni tehditlerini iftiralarını yazınca, kumpas yalan haberleri afişe edince Fetöcü ve PKK'lı siteler başta olmak üzere bizlere hücuma geçiyorlar; seçime giderken bunlar yazılır mı.?” Muharrem İnce'nin önünü mü kesiyorsunuz, siz delirmişsiniz Nihat Genç...

Fetö'nün PKK'nın kumpasları ilişkiler ağını yaza yaza, vallahi delirdik, vallahi ben kırk yıldır deliyim.

 

Asıl, siz, DELİRMEKTE BİRAZ GECİKMEDİNİZ Mİ.?

CHP'nin koskoca parti bildirgesinde Fetö'yle mücadelede tek satır olmayışı sadece bir unutkanlık mı.?

Şayet siz Fetö'ye karşı bugünden uyanık olursanız, millete güven verip seçmen sayınızı çoğaltırsınız, doğrusu bu değil mi.?

Muhalefetin önünü kesmek istemiyorsanız şaibelere ve etrafınızdaki sızıntılara biraz dikkat edeceksiniz, doğrusu bu değil mi.?

AKP bu imam hatip sayısıyla bir daha iktidar olamaz diyoruz ama CHP Fetöcülerin sayısıyla AKP'ye büyük fırsatlar sunuyor.

En leziz yerini en sona sakladım, Ece Sevim Öztürk bir de Cem Küçük'ün kankası. Allah'ım bunlar ne ilişkiler demeyin, kimler kimlere yapışmış, fazla da şaşırmayalım.
Türkiye sanayisinin  büyük .bir kalemini 
"yapıştırıcılar"  oluşturuyor, neden, çünkü batıdan aldığın malları Türkiye'de montajlarken yapıştırıcılara (uhu, tutkal, gibi) büyük işler düşüyor.
Vatan ve Cumhuriyet ve Altı Ok'u söküp yerine Fetö'nün sümüğüyle kimleri kimlerle yapıştırmadı ki.? 

Odatv.com - Nihat Genç

 

@#MedyaGünebakış ©#MedyaGünebakış

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul –Haziran.2018- okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ --- okkesb@turkfreezone.com,

Diğer Haberler

  • DARBE KİMDEN GELİRSE GELSİN KARŞIYIZ..
  • TRABZONLULAR BİRLEŞİNİZ
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI…
  • KUL VE MAHLÛKAT HAKKI..
  • ADAM OLMAK–OLAMAMAK VE GAZETECİLİK
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI..
  • DERNEKLER KANUNUNA MUHALEFET
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP