ÖDEMİŞ KEBABINA DOYULAMADI.!

İstanbul Ödemiş Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri 6 Mayıs 2017 Pazar Günü, Ortaköy Spor Kulübü Tesisinde Geleneksel Ödemiş Kebap Gününde Buluştular.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

ÖDEMİŞ KEBABINA DOYULAMADI


İstanbul Ödemiş Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri 6 Mayıs 2017 Pazar Günü, Ortaköy Spor Kulübü Tesisinde  Geleneksel Ödemiş Kebap Gününde Buluştular.


Ortaköy Spor Kulübü Sosyal Tesisinde ailece bir araya gelen Ödemişliler, Ödemiş Kebabın keyfine doyamadılar.

Kebap günü nedeniyle İstanbul'da yaşayan Ödemişliler hemşerileriyle buluştular ve hasret giderdiler.


Dernek yönetim kurulu üyeleri ve ailelerinin tamamının hazır bulunduğu, her yıl düzenlenen geleneksel kebap gününde hasret gideren Ödemişlilere, Ödemiş’ten özel olarak getirilen kebaplar sunuldu.  


Başkan Mehmet Şahan; “Ödemiş'in Geleneksel Simge markası ve lezzeti olan kebap keyfini yaşadığımız bu güzel günde ve bu güzel ortamda hemşerilerimizin aralarındaki bağları güçlendirmeye devam ediyoruz. Hoş sohbet güzel bir etkinlik  oldu.


Hemşerilerimizle daha sık ve geniş kapsamlı etkinliklerde bir araya gelmek istiyoruz. Ne kadar çok yan yana gelirsek ilişkiler güçlenecek, yardımlaşma ve dayanışma artacaktır. Bu konuda İstanbul’da yaşayan her Ödemişliye önemli görev düşüyor.


Organizasyonumuza katılan tüm konuklarımıza ve Ödemiş’ten gelip nefis kebapları hazırlayan Ali Maşlak’a ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz ve İstanbul'da yaşayan Ödemişli gençlerimizi derneğimiz faaliyetlerine katılmaya davet ediyoruz.” Dedi.


@#MedyaGünebakış ©#MedyaGünebakış

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul –Mayıs.2018- okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ -okkesb@turkfreezone.com,



  

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP