BÜYÜK İSTİŞARE-DANIŞIM TOPLANTISI

BÜYÜK İSTİŞARE-DANIŞIM TOPLANTISI TDF-TRABZON DERNEKLERİ FEDERASYONU T.D.F –Trabzon Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Büyük Olağan Genel kurul öncesi son kez toplanarak görüş alış verişinde bulundular

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

www.medyagunebakis.com

 

BÜYÜK İSTİŞARE-DANIŞIM TOPLANTISI

TDF-TRABZON DERNEKLERİ FEDERASYONU

T.D.F –Trabzon Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Büyük Olağan Genel kurul öncesi son kez toplanarak görüş alış verişinde bulundular.

 

 

T.D.F –Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkan ve Yardımcıları son üç yıllık çalışma döneminin ayrıntılı bir değerlendirmesini yaparak, geçmişten bu güne nasıl gelindi. Hangi engellerle karşılaşıldı. Bu engeller nasıl aşıldı. Yeni dönemde hangi ciddi ve büyük işlerin kendilerini beklediğini anlatarak bilgi aktarıp görüş aldılar.

 

Bir yandan kurumsallaşma çalışmaları yürütülürken, bir yandan Gürpınar projesini devam ettirdiklerini ve bunlara ek olarak çok yeni ve büyük projenin alt yapı çalışmalarının sürdürüldüğünü anlatan Genel Başkan, bir takım art niyetlilerin eline koz vermemek için detaylı açıklama yapmak istemediğini ancak gündeme bomba gibi düşecek önemli çalışmalara imza atmak üzere olduklarını belirtti.

 

Federasyonu ele geçirmeye, ele geçiremezlerse çalışmalarını engellemeye ve Trabzon yerel medyasının da araç olarak kullanıldığı hala devam eden çelme takma olaylarına nedense hiç girilmedi ve konuşulmadı.

Konu ile ilgili olarak sorulan sorular ise önemsenmedi ve bu Konu Büyük Genel Kurulumuzdan sonra gündeme alınabilir ama gerek duymuyoruz denilerek es geçildi.

Sonuçta “yılan ise de bizim yılanımız, okşar geçeriz.” Görüşüne sahip oldukları anlaşıldı.

 

Toplantıya katılan TDF-Genel Başkan, Yardımcıları ve  Yönetim Kurulu Üyeleri.

 www.medyagunebakis.com

 

 

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP