TRABZONLULAR BİRLİKTE DAHA GÜZEL GÜNLERE

İstanbul'da Yaşayan Trabzonluların Sivil Toplum Kuruluşlarında Yaşanan Hareketlilik Sonucunda; Birlikte Daha Güzel Günlere Yelken Açıyoruz Diye Yola Çıkan Trabzonlu Gençlerden Oluşan Yeni Gönül Birlikteliği Gurubu Çalışmalarına Başladı.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

TRABZONLULAR BİRLİKTE DAHA GÜZEL GÜNLERE



İstanbul'da Yaşayan Trabzonluların Sivil Toplum Kuruluşlarında Yaşanan Hareketlilik Sonucunda; Birlikte Daha Güzel Günlere Yelken Açıyoruz Diye Yola Çıkan Trabzonlu Gençlerden Oluşan Yeni Gönül Birlikteliği Gurubu Çalışmalarına Başladı.


 


{-Ya Bir Yol Bul - Ya Bir Yol Aç - Ya da Yoldan Çekil-}

Tren Raydan Çıktığında Yapacak Bir şey Yoktur, Devrilmesi Kaçınılmazdır. Hüseyin Ayaz, Kardeşinin Hastalığı ile uğraşırken, sıkıntılı günlerini atlatmaya çalışırken, art niyetli bazı kendini bilmez, Allahtan Korkmaz, Kuldan Utanmazların, kendi yollarına engel gördükleri Hüseyin Ayaz'ın Arkasından dedikodu yapabileceğini, şahsi çıkarları uğruna kendisine yalan iftira atabileceklerini hiç düşünemezdi  ve aklına da getirmedi.

Ancak her şer' de bir hayır vardır düşüncesiyle ve de Yaşanan olumsuzluklar nedeniyle Trabzon Sevdasından ve Trabzonsporluluktan da vazgeçemeyeceğinden tıkanan yolu geçmek için, önce Aşağıkışlacık köyündeki yeni yol açma çalışmalarına başladı, bitirdi ve İstanbul'a dönüp bu kez buradaki tıkanan yolu açmak adına, 27 yıl önceki gibi yeniden gönül birlikteliği yapılabilecek, beyni ve ruhu kirlenmemiş  Trabzonlu gençlerle bira araya gelerek Sivil Toplumculuk Camiasına çağ atlatacak faaliyetlerine yeni oluşturulacak kurum ve kuruluşlarla devam kararı aldı.


TRABZONLULAR;

BİRLİKTE DAHA GÜZEL GÜNLERE YELKEN AÇIYOR

​İstanbul'da yaşayan Trabzon ve Trabzonspor Sevdalıları, Türkiye genelinde kurulmuş Trabzonlu il dernekleri, İstanbul'da faaliyette olan Trabzon İl, İlçe dernekleri, Federasyon ve Konfederasyonları ile beraber, Trabzon Sivil Toplum Kuruluşlarımızın Vizyonunu daha da yukarılara birlikte, taşımak için Trabzon’un gücünü ve birlikteliğini daha çok ve etkin göstermek amacıyla yeni bir yapılanma ile harekete geçtiler.


 


TRABZON SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI

BİRLİKTELİK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Trabzon Dernekleri Konfederasyonu, Yönetim Kurulu Kurucu Genel Başkanı Hüseyin Ayaz Yaptığı Açıklamada; ​Trabzon Dernekleri Konfederasyonu kuruluş çalışmalarımız devam etmektedir.

Trabzon Dernekleri Konfederasyonu olarak, TSTKA - Trabzon Sivil Toplum Kuruluşları Akademimiz ile birlikte, başta İstanbul’da yaşayan hemşerilerimiz olmak üzere bütün Trabzonluların sesi olma gayreti içerisinde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.



SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI YENİ BİR BOYUTA TAŞINACAK

TDK - Trabzon Dernekleri Konfederasyonu ve

TSTKA - Trabzon Sivil Toplum Kuruluşları Akademisi olarak İstanbul’da kurulmuş veya kurulma aşamasında olan Federasyonları ve Konfederasyonları, TSTKA - Trabzon Sivil Toplum Kuruluşları Akademisi çatısı altında birleştirerek, misyon ve vizyonumuza uygun yeni projeleri birlikte üretip uygulamaya koymak için, 26 Kasım  2017 Pazar günü İstanbul, Topkapı, Vatan Cd. Akgün Otel’de 10.00 - 12.30 saatleri arasında, Sayın Tekin Küçükali'nin Divan Başkanlığında, koordinasyon ve planlama Toplantısı yapacağını belirten Hüseyin Ayaz;

 

26 Kasım  2017 de Akgün Otelde Önemli Çalıştay;

Vakıf, Cemiyet, Dernek ve Federasyon Başkanlarını ağırlayacağımız istişare toplantısında “Bize Her Yer Trabzon” Deyişi ile hareket eden bütün Trabzonluların ortak sevdası olan Trabzon'u ve Trabzonsporu daha ileriye taşımak adına önemli bir çalıştay gerçekleştireceğiz." Dedi.

 

Yaklaşık iki yıl önce kardeşinin uzun süren hastalığı nedeniyle Sivil Toplum Camiasından uzak kalan ve altı aydan bu yana da Of ve  Aşağıkışlacık köyündeki imar ve yol çalışmalarına da kısa bir ara vererek İstanbul’a gelen, eskisinden daha aktif ve heyecanlı olduğu gözlenen, Trabzon Dernekleri Konfederasyonu, Yönetim Kurulu Kurucu Genel Başkanı Hüseyin Ayaz Yaptığı Konuşmada;

 

BİRLİKTE DAHA GÜZEL GÜNLERE YELKEN AÇIYORUZ..

TSTKA - Trabzon Sivil Toplum Kuruluşları Akademisi ile birlikte, Trabzon Dernekleri Konfederasyonumuzun 2018 Yılı Planlı Çalışmalarından Bazıları;

1 - ) TSTKA - Koordinasyon ve Planlama 1. toplantısı: 15 Aralık 2017 Pazar günü İstanbul, Topkapı, Vatan Cad. AKGÜN OTEL’de 10.00-12:30 saatleri arasında, Sayın Tekin Küçükali'nin Divan Başkanlığında, Dernek ve Federasyon  Başkanlarını ağırlayacağımız kahvaltılı istişare toplantısı.


2 - ) TSTKA - Koordinasyon ve Planlama 2. Toplantısı: Aralık 2017' de Trabzon'da; Trabzon ve çevre illerinde kurulu olan Sivil Toplum Kuruluşları ile Trabzon Valiliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kaymakamlıklar, İlçe Belediye Başkanları ve Basın Kuruluşları'nın katılımıyla yapılacaktır.


3 - ) 2018  yılında başlamak kaydı ile, bundan böyle her yılın ilk 61. gününü Dünya Trabzonlular  günü olarak ilan ediyoruz. Bu çerçevede 2 Mart 2018 Cuma günü, Dünya Trabzonlular gününü, Trabzon'un Kurtuluşu'nun 100. yılı ile birleştirerek İstanbul'da büyük bir salonda hep birlikte kutlayacağız. Devamında ülke genelinde ve dünyanın her köşesinde kutlanması için gerekli girişimlerde bulunacağız.


4 - ) Trabzon'un tarihini ve kültürünü yansıtan, tanınırlığını arttıracak, kardeşliğimizi daha da  pekiştirecek "Yedi Bölge Trabzon Tanıtım Etkinliklerimizi" (1-Kahramanmaraş, 2-Zonguldak, 3-İzmir, 4-Van, 5-Ankara, 6-İstanbul, 7-Diyarbakır) Kardeş Şehir Kahramanmaraş'tan başlayıp Diyarbakır'da bitecek şekilde gerçekleştireceğiz.


5  - ) 24 Aralık 2017 Pazar günü TSTKA - Trabzon Sivil Toplum Kuruluşları Akademisi ve TDK - Trabzon Dernekleri Konfederasyonu ile birlikte yeni kurulan Federasyonların Tanıtım toplantısını gerçekleştireceğiz.


6  - ) 1.Uluslararası Trabzon Zirvesini İstanbul'da Kongre Merkezinde gerçekleştireceğiz.

 

7  - ) TSTKA olarak bir heyetle, Trabzon’u boydan boya gezerek esnaf,  üretici,  meslek gurupları,  temsilcileri ve Trabzon Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret edip sorunları yerinde inceleyip rapor yaparak çözünler arayacağız.

@ #Medya Günebakış

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Ekim.2017 okkesb61@gmail.com,


Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP