İZMİR MARAŞ DONDURMASINA DOYAMADI

1.Uluslararası Kahramanmaraş Dondurma ve Kültür Sanat Festivali Kapsamında Hazırlanan Dondurma TIR'ı, İzmir’e Geldi.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

İZMİR;

MARAŞ DONDURMASINA DOYAMADI

 

1.Uluslararası Kahramanmaraş Dondurma ve Kültür Sanat Festivali Kapsamında Hazırlanan Dondurma TIR'ı, İzmir’e Geldi. Onlarca Vatandaş Meşhur Maraş Dondurmasının Tadına Bakarken, TIR'ın Önünde Uzun Kuyruklar Oluştu.

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesince düzenlenecek 1. Uluslararası Kahramanmaraş Dondurma ve Kültür Sanat Festivali 22-24 Eylül tarihleri arasında Kahramanmaraş’ta gerçekleştirilecek.

 

Festival için özel hazırlanan dondurma TIR'ı da festival tarihine kadar şehir şehir gezerek dünyaca ünlü Maraş dondurmasını vatandaşlarla buluşturuyor.

Dondurma TIR'ının son durağı İzmir’deki Konak Meydanı oldu.

 

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’ın da dondurma kestiği etkinlikte, kilolarca dondurma dağıtıldı, genciyle yaşlısıyla onlarca kişi lezzetli Maraş dondurmasından tattı.

TIR'ın önünde uzun kuyruklar oluşturan İzmirliler, dondurmanın çok lezzetli olduğunu söyledi.


@ #Medya Günebakış

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Eylül.2017 – okkesb61@gmail.com,


 

İZMİR DONDURMAYA DOYAMADI
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Şube Müdürü Mehmet Fatih Akşam, “Başkanımızın verdiği talimat doğrultusunda bugün dondurma TIR'ımızla İzmir’deyiz. Trabzon, Samsun, İstanbul ve Bursa’dan sonra bugün İzmirli halkımıza sponsorlarımızla birlikte dondurma ikramında bulunuyoruz. 18.00-20.00 arası süren etkinliğimizde herkes dondurmaya doyacak” dedi.

 
Kahramanmaraş Kervan Pastaneleri Alpedo Dondurma Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu da, “TIR'ımız Türkiye’yi geziyor.

Dondurma Denilince Akla Kahramanmaraş Gelir.

Bugün Kahramanmaraş’ı İzmir’e getirdik, dondurmamızı İzmir ile buluşturduk. Vatandaşların tepkileri çok güzel. Finalimizi Kahramanmaraş’ta yapacağız” diye konuştu.
 
"PARMAKLARIMIZI YALIYORUZ"
Dondurmanın tadına bakan vatandaşlar, "Dondurmayı çok beğendim. İzmir’e geldikleri için çok memnunuz. Bu dondurmanın tadı çok güzel. Diğer dondurmalardan farklı olduğu çok belli oluyor. Maraş’ın dondurması çok ünlü. Gerçek sahlep kullanılıyor, bu yüzden bir tane yetmiyor" derken, çocuklar ise, "Dondurma çok güzel. Hayatımızda böyle dondurma yemedik. Parmaklarımızı yalıyoruz. Bir tane daha yiyeceğiz." diye konuştu.

  

İZMİR’İN KONAK MEYDANIN DONDURMA FIRTINASI

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenecek olan 1. Uluslararası Kahramanmaraş Dondurma ve Kültür Sanat Festivali kapsamında yurt gezisine çıkan Dondurma Tanıtım Tırı’nın altıncı durağı İzmir Konak Meydanı oldu.

 

İzmir Konak Meydanı Saat Kulesi yanında 14 Eylül 2017 tarihinde saat 16.00-19.00 arasında hizmet veren Dondurma TIR'ı Tanıtım Programına üst düzeyde katılım olurken İzmirliler ve orada ikamet eden Kahramanmaraşlılar akın ettiler.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kültür ve Turizm Şube Müdürlüğü’nce organize edilen programda İzmir Konak Meydanını dolduran İzmirliler Dondurma TIR'ından dağıtılan hakiki dövme Maraş Dondurması için uzun kuyruklar oluşturarak Kahramanmaraş Dondurma Festivaline verdikleri önemi gösterdiler.

 

Vali Yardımcıları, kaymakamlar, belediye başkanları başta olmak üzere İzmir’de faaliyet gösteren Kahramanmaraşlı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve İzmirlilerin ilgi gösterdiği Dondurma Tanıtım TIR'ı programında bir de dondurma şov yapılarak misafirler satırla Maraş Dondurmasını kestiler.

İzmir’den Ankara’ya hareket eden Dondurma Tanıtım Tırı 16 Eylül 2017 tarihinde Ankara’da saat 16.00-19.00 arasında hizmet verecek.

Dondurma TIR'ının diğer il gezileri ise şu şekilde: 17 Eylül Konya, 18 Eylül Antalya, 19 Eylül Mersin, 20 Eylül Hatay ve 21 Eylül Gaziantep.

 

@ #Medya Günebakış

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Eylül.2017 – okkesb61@gmail.com,


İZMİR’E MARAŞ DONDURMASI İKRAMI

Büyükşehir Belediyesince Düzenlenen 1.Uluslararası Kahramanmaraş Dondurma Ve Kültür Sanat Festivali Kapsamında Hazırlanan Dondurma TIR'ının Bu Kez Durağı İzmir Oldu.

 


Konak Meydanında, yüzlerce vatandaş meşhur Maraş dondurmasının tadına bakarken, TIR'ın önünde uzun kuyruklar oluştu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesince düzenlenen 1. Uluslararası Kahramanmaraş Dondurma ve Kültür Sanat Festivali 22-24 Eylül tarihleri arasında Kahramanmaraş’ta gerçekleştirilecek iken, Bir Kervan ürünü olan ALPEDO yönetim kurulu başkanı Sami Kervancıoğlu’nun Konak Meydanında, yüzlerce İzmirliye yaptığı dondurma şov büyük ilgi gördü ve İzmirliler de dondurmaya doydu.

 

İzmir Konak Meydanı’nda Maraş Dondurma Şovu
TIR'ın önünde uzun kuyruklar oluşturan İzmirliler, dondurmanın çok lezzetli olduğunu söyledi.

 

@ #Medya Günebakış

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Eylül.2017 – okkesb61@gmail.com,


Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP