NUHOĞLU VAKFI 29 EKİM İSTANBUL BULUŞMASI

Trabzon Hayrat Nuhoğlu Vakfı Temsilciler Meclisi Danışma Toplantısı 29.Ekim.2016 Cumartesi Günü Kadıköy - İstanbul da Gerçekleştirildi.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

NUHOĞLU VAKFI

29 EKİM İSTANBUL BULUŞMASI


 

Trabzon Hayrat Nuhoğlu Vakfı Temsilciler Meclisi Danışma Toplantısı 29.Ekim.2016 Cumartesi Günü Kadıköy - İstanbul da Gerçekleştirildi.

 

Türkiye'nin birçok il'inden gelen aile temsilcilerinin katıldığı Temsilciler Meclisi danışma toplantısında vakıf başkan Hayrettin Nuhoğlu, Vakıf onursal başkanı Çetin Nuhoğlu vakfın amaçları hakkında aile temsilcilerine bilgi ve düşüncelerini aktardılar.

 

Çetin Nuhoğlu; Vakfın öncelikli amacının ülkemizin de acil ihtiyaçlarından biri olan kalifiye ve teknik elaman açığını kapatabilmek için yoğun bir şekilde eğitim hizmetlerine destek vermek olduğunu, Özellikle ailenin yoğun olarak yaşadığı Trabzon-Of-Hayrat bölgesinde on yıldır gerçekleştirdikleri eğitim destek programlarıyla, gençleri ve çocukları için hayal olan yüksek eğitim fırsatlarına kavuştuklarını, Şimdi birçok önemli fakültede vakıftan eğitim desteği ve burs alan çocukların başarılı bir şekilde eğitimlerine devam ettiğini vurguladı.

 

 

İstanbul Kadıköy'de buluşan aile bireyleri ve danışma meclisi temsilcileri bol bol sohbet ettiler.

 

Vakıf başkanı Hayrettin Nuhoğlu geçen yılki genel kurulda Hayrat örnek meyve bahçesinin bazı sıkıntılarının aşıldığını, Hizmetlerinin kesintisiz devam edeceği müjdesini verdi.


Nuhoğlu Vakfnın bu yılki en önemli kazanımı;

Prof. Dr. Özcan Yeniçeri oldu.

1954 yılında Gümüşhane'nin Şiran ilçesinde doğan Özcan Yeniçeri Nuhoğulları'nın Gümüşhane gurubundan olup İlk ve orta tahsilini Gümüşhane'de, yüksek tahsilini Ankara'da tamamladı.

1987 yılında Uludağ üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Yüksek Lisansını tamamladı.

1991 yılında ise Erciyes üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Yönetim Organizasyon dalında "örgütlerde çatışma ve Yabancılaşmanın önlenmesinde Yönetime Katılmanın Rolü" adlı tezinin kabul edilmesiyle de doktor unvanını aldı. 1998 yılında doçent, 2004 yılında da profesör oldu.

Prof. Dr. Özcan Yeniçeri, Niğde Üniversitesi'nde çeşitli aralıklarla Kamu Yönetimi Bölüm Başkanlığı, Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü yaptı.

1999 yılında Kazakistan'daki Ahmet Yesevi Üniversitesi'nde görev aldı. Bu üniversitede "Uluslararası İlişkiler Bölümü" nü kurdu ve bir yıl süreyle de başkanlığını yaptı.

2004 yılında AYSAM - Ahmet Yesevi Stratejik Araştırmalar Merkezi) Başkanlığına getirildi. İki yıl bu görevi yapmış olup halen Niğde üniversitesindeki görevine devam etmektedir.

Prof. Dr. Özcan Yeniçeri halen 21. Yüzyıl Türkiye Enstitüsü Milli Güvenlik Stratejileri Merkezi Başkanlığı görevini de yürütmektedir.

Prof. Dr. Özcan Yeniçeri'nin yazdığı eserlerden bazıları şunlardır:

Yeniden Türkleşmek, Örgütsel Değişmenin Yönetimi, Küreselleşme Karşısında Milliyetçilik ve Kimlik, Küresel Kıskaç ve Türkçülük, Milli Bilinç Nasıl Kırılır.?, Türkiye'ye Yönelik Psikolojik Operasyonlar, Yozlaşmaya ve Yabancılaşmaya Karşı İtirazlar, Bilgi Yönetim Stratejileri ve Girişimcilik, İtirazlar, Bugünden Yarına Türk Dünyasına Stratejik Bakış, Yönetimde Yeni Yaklaşımlar, Ölüler Nefes Almaz (Roman), Dokunanlar / Yürek Sızlatan Yazılar, Örgütlerde Çatışma ve Yabancılaşma Yönetimi Prof. Dr. Özcan Yeniçeri, 2003 yılı "Prof. Dr. Osman Turan Kültür Araştırmaları" ödülünü almıştır.

 

 

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Ekim.2016 – okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ –okkesb@turkfreezone.com,

 


 


016 --- https://youtu.be/e66V96l4R4U

 

017 --- https://youtu.be/xkXQ-f3ufWk

 

018 --- https://youtu.be/PVBm0DqKRWg

 

019 --- https://youtu.be/npKYdkU2Zi0

 

020 --- https://youtu.be/jrMK_X2vHEo

 

021 --- https://youtu.be/AN62Fzmp0_s

 

022 --- https://youtu.be/6wjj1by_wIE


 

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Ekim.2016 – okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ –okkesb@turkfreezone.com,

 



" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP