ANTALYA; 4.BABALAR FUTBOL TURNUVASI

4. Babalar Futbol Turnuvası Şampiyonluğu için Halide Edip Adıvar Anaokulu, Uçan Balonlar Sabah Sınıfı’nda Goller Çocuklar İçin Atıldı

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

ANTALYA;  4. BABALAR FUTBOL TURNUVASI

4. Babalar Futbol Turnuvası Şampiyonluğu için

Halide Edip Adıvar Anaokulu, Uçan Balonlar Sabah Sınıfı’nda Goller Çocuklar İçin Atıldı

Halide Edip Adıvar Anaokulu’nun; babaları eğitme ortak etmeyi amaçlayan geleneksel ‘Babalar Futbol Turnuvası’nın dördüncüsü sona erdi. Final maçında sevimli mucitler öğle sınıfı ile Uçan Balonlar sabah sınıfları karşı karşıya geldi ve mutlu sona Uçan Balonlar sabah sınıfı uzandı.

 Yoğun ilgi göre etkinlik boyunca turnuvanın kazanını sahada babalarını gururla izleyen Halide Edip Adıvar’lı minikler oldu.

 

4. GELENEKSEL BABALAR FUTBOL TURNUVASI

Antalya’nın okul öncesi eğitimdeki gururu Halide Edip Adıvar Anaokulu’nun 4. geleneksel ‘BABALAR FUTBOL TURNUVASI’ yine adından söz ettirmeyi başardı.  Babaları eğitme ortak etmeyi amaçlayan turnuvada Halide Edip Adıvar Anaokulu’ndaki sınıflarda okuyan çocukların babaları sahada mücadele ederken çocuklar ve anneleri de tribünden destek verdi.

Final Maçı; sevimli mucitler öğle Sınıfı İle Uçan Balonlar sabah sınıfı Arasında Oldu.

Antalya’da sadece eğitim verdiği öğrencileri değil velilerine yönelik ‘’Önce Ailem’’  konulu çalışmalarıyla başlattıkları ve bu kapsamda uygulanan;

Proje, seminer ve etkinliklerle de devlet anaokulları arasında ayrı bir yere oturan Halide Edip Adıvar Anaokulu, gelenekselleşen babalar futbol turnuvasında maçlar büyük çekişmeye sahne oldu.

 

Sporun yanı sıra eğlencenin de tavan yaptığı maçlar sonunda finale kalan takımlar Uçan Balonlar sabah sınıfıyla Sevimli mucitler öğle sınıfı oldu.

Adına yakışır şekilde gerçekleşen final maçı sonunda kazanan takım Uçan Balonlar sabah sınıfının babaları oldu. Halide Edip Adıvar’ın 8 sınıfının katıldığı turnuvaya ilgi de büyük oldu. Babalarının sahadaki mücadelesine tribünden çocuklar ve anneler de destek oldu.

AMAÇ BABALARI EĞİTİMİN BİR PARÇASI YAPMAK

Bu yıl dördüncüsü gerçekleşen ve gelenekselleşen etkinliğin asıl kazananın çocuklar olduğuna vurgu yapan Okul Müdürü Tuba Özkır ‘’ÖNCE AİLEM ‘’ konulu çalışmalarıyla başlattıkları projenin temel amacının babaların okulla olan iletişimini daha da arttırmak, çocukla babanın arasındaki bağı daha da güçlendirmek ve babanın çocuğu için zaman yaratmasını sağlamak olduğunu vurguladı.

ÇOCUKLAR BABALARIYLA GURUR DUYDU.

Etkinliğin baba-çocuk ve hatta aile birlikteliğine büyük katkı sağladığını belirten Tuba Özkır Okul Aile Birliği ile birlikte düzenledikleri turnuvanın eğitime katkısı ve amacı hakkında şunları söyledi: “Gelenekselleşen ve her yıl daha da büyüyen etkinliğimiz sonunda çocuklarımız babalarıyla gurur duydular.  Maçı kazanan Uçan Balonlar sabah Sınıfına Halide Edip Adıvar Anaokulu Babalar Futbol Turnuvası Kupası ve madalya takdim edildi.

Ayrıca, 4. Geleneksel Babalar Futbol turnuvası şampiyonu Uçan Balonlar sabah grubu takımı babalarını Yılsonu şenliklerimizde sahneye davet ederek plaketlerini vereceğiz.

Babalar futbol turnuvamız boyunca bizleri yalnız bırakmayan başta okul aile birliği ve denetim kurulu üyelerimize, velilerimize, öğretmenlerimize, personellerimize, Antrenörümüz Hüseyin TÜRK’e, ilk yardım konusunda desteklerini esirgemeyen Erdem Eren ŞAHİN’e ve katılan bütün misafirlerimize çok teşekkür ederiz.”


Fatih Bacak, Antalya – Ocak.2016 fb.antalya007@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ -okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb  -----------  E.mail: okkesb@telmar.net,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,-okkesb@gmail.com,

Fatih Bacak, Antalya – Ocak.2016 fb.antalya007@gmail.com,


Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP