MİLLİ YÜZÜCÜLERİMİZ İSTANBUL'DA

Kahramanmaraş Türkoğlu İlçesi ve Köyleri Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kahramanmaraşlı Milli Yüzücüleri İstanbul'da Ağırladı.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

MİLLİ YÜZÜCÜLERİMİZ İSTANBUL'DA

Kahramanmaraş Türkoğlu İlçesi ve Köyleri Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kahramanmaraşlı Milli Yüzücüleri İstanbul'da Ağırladı.

 

Türkiye Milli Yüzücüler baş antrenörü ve Kahramanmaraş Bedensel Engelli Yüzme Kulübü Başkanı Osman Çullu, Türkiye Bedensel Engelli Milli Takım antrenörü Ali Uzun, milli yüzücülerimiz Sevilay Öztürk ve Samet Furkan Matsar İstanbul'a geldiler.

2000 Sydney Olimpiyatları’nda ülkemizi temsil eden tek bedensel engelli milli yüzücü Ali Uzun ile birlikte bedensel engelli Türkiye şampiyonu ve Avrupa yüzme barajını başarıyla geçen milli yüzücülerimiz Sevilay Öztürk, Samet Furkan Matsar, Hırvatistan da düzenlenecek olan Avrupa engelli yüzme şampiyonası öncesinde İstanbul Türkoğlu Dernek başkanı Cafer Parlak ve yönetim kurulunun ev sahipliğinde ağırlandı.

Ülkemize sayısız başarılar kazandıran yüzme milli takım baş antrenörü Osman Çullu ve ekibini Kahramanmaraş tavası ikramıyla ağırlayan Türkoğlu Dernek başkanı Cafer Parlak, Milli sporcularımızla buluşmasında yalnız kalmadı.

İstanbul Bahçelievler Belediyesi Başkanvekili Mevlit Uyan, Yurt Medya Grup Başkanı Eşref Genç, Gazeteci ve Trabmarder Başkanı Ökkeş Bölükbaşı, basın danışmanı ve Trabmader Başkanvekili Eyüp Kadir Kılcı, Ekinözü Dernek Başkanı Nuri Kesgin, KentMaraşder Genel Başkan Yardımcısı Recep Tecirli, AKP İstanbul Engelliler Komisyonu ve Bahçelievler Belediye Meclis Üyesi Yücel Yıldızhan ile Türkoğlu Derneği yönetim kurulu üyeleri Aysel Kadıoğlu, Ali Kalli, Cengiz Taşhan, Ali Okumuş, Kemal Okumuş, İlyas Sarıtürk, Mehmet Kurt’la birlikte akşam yemeğinde bir araya geldiler.

KAHRAMANMARAŞLILAR YALNIZ BIRAKMADI.

Bedensel Engelli Milli Takım baş antrenörü Osman Çullu milli takım ve bedensel engelli yüzücüler kulübü sporcuları hakkında ve turnuvalara katılırken yaşadıkları güzel anları ve aşılamayan bazı küçük sorunları dile getirdi.

Rehabilitasyon merkezleri sıkı denetlenmeli ve amacına uygun hizmet sunmalı. Bedensel engelli bir çocuğun rehabilitasyon merkezinde iki ay da verilen eğitim yüzme de bizler 1 saatte verilmeli.

Yerel yönetimler rehabilitasyon merkezlerine ruhsatlandırma yaparken mutlaka o merkezinde bünyesinde yüzme havuzu şartı getirmeli.

Su bedensel engelli çocuklarımız için yeniden hayat demektir. Dedi.

 

Türkoğlu Dernek Başkanı Parlak, milli takımı misafir etmekten onur duyduklarını ve her zaman ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını belirtirken Bahçelievler Belediyesi Başkanvekili Mevlit Uyan belediyemizin imkânları hemşerilerimizin hizmetinde derken her zaman başarılarınızla mutluluk duyuyoruz, başarılarınızın daimi devamlılık getirmesini diliyorum dedi.

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Ocak.2016 – okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ -okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb@telmar.net,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,-okkesb@gmail.com,

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Ocak.2016 - okkesb61@gmail.com,

 

 

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP