KILIÇDAROĞLU DEĞİŞSE NE OLUR, DEĞİŞMESE NE OLUR.?

Kemal Kılıçdaroğlu; "Ben Değiştim, CHP de Değişmeli.” demiş. Kendisi Neymiş Ki De, Değişince Ne Olmuş.? Ve CHP nin Nasıl Değişmesini İstiyor.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

KILIÇDAROĞLU

DEĞİŞSE NE OLUR,

DEĞİŞMESE NE OLUR.?

Kemal Kılıçdaroğlu; "Ben Değiştim, CHP de Değişmeli.” demiş. Kendisi Neymiş Ki De, Değişince Ne Olmuş.? Ve CHP nin Nasıl Değişmesini İstiyor.


Ayrıca "CHP de Değişmeli" derken tam olarak neyi kastediyor.? Değişim Bu Şekilde mi Olacak.?

Bir kişinin; Kendisinin de içinde olduğu, yönetimini yürüttüğü kurum -CHP- başındaki kişiye göre mi değişir.?

Yoksa o kuruma giren kişi kurum kültürüne ayak uydurup, kuruma kendisini kabul ettirdikten sonra,  eskisine göre daha modern, daha yeni ve daha ileri fikirleriyle ve tüm toplum katmanlarını kucaklayan, projelerini anlatıp kabul ettirerek, düşünülen değişimi halkla birlikte mi yapar.? Örneğin AKP de Tayyip Erdoğan'ın Milletim dediği taraftarlarıyla yaptıkları.!

GERÇEK CHP LİLERE SAYGIMIZ SONSUZ ALINMASINLAR.! Başarısızlıkları sahiplenmeyip, başarılı olmak için hiç bir çaba harcamayan, 6 Ok'unun anlamını unutarak ve Kurumun adının başına -Y- koymakla, Y-CHP diyerek değişim mi yapılmış oluyor.?

Ya  Da Kendi Genel Başkanlığında Girdiği Altıncı Seçimi De Üstelik Oylarını Da Düşürerek Kaybetmek Nasıl bir Yenilik Ve Değişim Oluyor.? Bilen Varsa Anlatsın Da Öğrenelim.!

Veya kurullarında -parti meclisi, myk, seçim işleri, gençlik ve kadın kolları gibi- görev yapanların, partinin kuruluşundan bu yana tarihini, felsefesini, yaptıklarını, yapacaklarını bilmeyen kurucusunu iyi tanımayan, partisinin ve o partinin kurduğu devletin temel esaslarına uygun davranmayan, kadın kotasından partiye ithal üye getiren;

"Ben CHP li Değilim, CHP Milletvekiliyim" diye her girdiği ortamda açık ve aleni konuşarak, bu partiyle düşüncesel bağı olmadığını gizlemeyenleri baş tacı yapan  partili yöneticilere sahip olmak nasıl bir yenilik ve değişim oluyor.?

Bir partide yenilik ve değişimin ne olduğunu bilmiyorlarsa 1978 de Boğaziçi Üniversitesi Öğrenci Fikir Kulübüyle birlikte hazırlayıp Rahmetli Bülent Ecevit ve Sayın Deniz Baykal'a sunduğumuz dikkate almadıkları, tozlu kitap raflarında kalan 10 adet projemizi bulup baksınlar. Bunlardan en önemlisini AKP, Tayyip Erdoğan Siyaset Akademisi adıyla 14 yıldır uyguluyor.!

BUYURUN BURADAN YAKIN

Çağ, Teknoloji, Ekonomi, Siyaset, Yönetim stratejileri, Savaş stratejileri, Halk; Tüm bunlar ileri derecede bilimsel ve yapısal olarak değişti, bir tek CHP değişmedi. O da değişmek istiyor ama sadece isminin başına Y koyarak ve geriye giderek, başarısızlığa gömülerek.!

Ve bir konu daha, en önemlisi de budur. Emperyalizme karşı savaş kazanmış, yıkılan imparatorluktan bağımsız bir devlet olarak çıkarmış, ortadan gitmesi gerekirken paralelin diğerinin kucağına oturarak, güya onun olmayan gücünü arkasına alarak gidip ABD ve uluslararası kurum ve kuruluşlara bunlar iyi yapamadı, biz daha iyisini yaparız, düşüncesiyle bizi iktidar yapın diye yalvarmak değişim ve yenilik mi oluyor.!  AKP ve Tayyip Erdoğan; Onların Proje Ortağı, Eş Başkanı Olduğu ve Beysbol Sopası gösterildiği Halde Restleşiyor Karşı Çıkıyor.

Siz Hem Tayyip Erdoğan Kadar Dik Duramayacaksınız, Hem AKP nin projelerinden daha halkçı, daha demokratik daha ileri hak ve özgürlükleri savunamayacaksınız, AKP nin yanlışlarına bile karşı duruşunuz, muhalefetiniz olmayacak. Seçimleri ve oy kaybını dikkate alıp halka gidip halkla bütünleşmeden, isminizin başına bir Y harfi koyarak. Y-CHP diyerek değişim mi yapılmış oluyor.!

Eğer Bu Sözü Doğru İse; Resmen Dalga Geçiyor.!


 

İNSANLARI KENDİNİZE GÜLDÜRMEYİN

Bu Yapısıyla, Bugünkü Yönetim Anlayışıyla Kılıçdaroğlu ve Partisi, Değişse Ne Olur, Değişmese Ne Olur.? Faydasız.!


ÖNEMLİ NOT;

1- Ben partili değilim ve Hiç bir partinin üyesi değilim,

2- Kılıçdaroğlu, Çatı adayla 2011 genel seçimlerine göre % -2,24 oy yitirdi ve 2,1 milyon seçmenin kaçmasına yol açtı.

3- Kılıçdaroğlu, 2014 yerel seçimlerine göre, kayıp % -7 düzeyinde ve Seçmen kaybı 5,1 milyon kişidir.”

4- Kılıçdaroğlu, Anayasanın 2. ve 3. maddesi değişebilir PKK lı İMC TV Yayını 26 Ekim 2015

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Ocak.2016 – okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ -okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb@telmar.net,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,-okkesb@gmail.com,

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Ocak.2016 - okkesb61@gmail.com,

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP