ANTALYA TRABZON TANITIM GÜNLERİ BİTTİ

Antalya’da 4 gün süren Trabzon Tanıtım Günleri, Antalya Cam Piramit'te Gerçekleştirildi.!

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

ANTALYA TRABZON TANITIM GÜNLERİ BİTTİ

Antalya’da 4 gün süren Trabzon Tanıtım Günleri, Antalya Cam Piramit'te Gerçekleştirildi.!

  

İstanbul, Trabzon Dernekleri Federasyonu ve Antalya, Trabzon Kültürünü Yaşatma Derneği İşbirliğiyle Düzenlenen Trabzon Tanıtım Günleri, Antalya Cam Piramit'te Gerçekleştirildi.!

Trabzon Dernekleri Federasyonu ve Antalya  Trabzon Kültürünü Yaşatma Derneği işbirliğiyle 17-20 Aralık tarihleri arasında düzenlenen Trabzon Tanıtım Günleri, Cam Piramit'te Yoğun İlgi Gördü.

 

ANTALYA TRABZON TANITIM GÜNLERİNİN

RENKLİ YÖNLERİ

 

 

Trabzon kültürü, el sanatları ile Trabzon’un yöresel yemekleri, özel ürünleri ve hediyelik eşyaları açılan stantlarda sergilendi.

Trabzon kültürünün ayrılmaz ve vazgeçilmez bir parçası olan folklorunun gösterildiği etkinliğin ev sahipliğini Trabzon Valisi Abdül Celil Öz yaptı. 

Emekli İstanbul Mv. Halil Akyüz,

Antalya Valisi Muammer Türker,

Trabzon Valisi Abdül Celil Öz,

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Bahattin Bayraktar,

Antalya, Aksu Belediye Başkanı

Trabzon, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız,

Antalya meteoroloji Müdürü Erol Aydın,

İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul,

Antalya Turizm Müdürü İbrahim Acar,

Antalya Karadenizliler Derneği Başkanı Halis Ekşi,

Antalya Trabzon Kültürünü Yaşatma Derneği Başkanı Müslim Kahveci, 

Trabzon Dernekleri Federasyon Başkanı Mustafa Demir ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılış, horon gösterisi ile başlayan etkinlikte,

Davul ve zurna eşliğinde horon eden Trabzonlu Hozangel ihtiyar Delikanlılar ekibin gösterisi ayakta alkışlandı.

 

 

Trabzon 'un kentsel gelişiminin anlatıldığı sinevizyon gösterisinin ardından açılış kurdelesini kesen protokol fuar alanındaki stantları tek tek gezdiler.

El sanatları ve yöresel yemek stantlarının dikkat çektiği Trabzon Tanıtım Günleri'nin ev sahipliğini yapan Trabzon Valisi Öz, Antalya protokolüne bordo mavi renkli atkı hediye etti.

Trabzon Tanıtım Günlerinin sonunda;

Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkanı Mustafa Demir ve Antalya Trabzon Kültürünü Yaşatma Derneği Başkanı Müslim Kahveci, Etkinlik katılımcılarına, destekçilerine ve Etkinlik organizasyonunu gerçekleştiren Fuarcılık şirketi ile diğer ilgililerine ayrı ayrı plaket verdiler.

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Aralık.2015okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ –– okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb ––––––– E.mail: okkesb@telmar.net,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi, - okkesb@gmail.com,

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Aralık.2015okkesb61@gmail.com,

 

 

 

MEZİYET;

MEZİYET;

Meziyet insanların önemli bir unsurudur. Sivil Toplum Kuruluşlarının yetkilileri de önemli meziyetlere sahip kişilerden oluşmaktadır.

Bunların en önemli meziyetleri de kıymet bilme konusudur. Kıymet bilme meziyetleri yüksektir.

ONURLUK - PLAKET

Örneğin tüm yaptıkları faaliyet ve etkinliklerde herkese gerektiğinden fazla önem ve değer vererek onur plaketleriyle ödüllendirirler. Hatta adeta yoldan geçene tutup plaket verirler.

Burada bir yanlış anlama olmasın. Bu yazının amacı “Bana neden plaket verilmedi” değil. Kesinlikle böyle bir düşünce ve yaklaşım söz konusu değil. Bana kişisel olarak verilmek istense de almam.

Önemli olan kurumsallık, Ben kurumsal olarak, dernek olarak, üst kuruma veya hedef kitleye katkı sağlayan önemli ve ses getiren bir şey yaparsam verilebilir.

Önemli olan verilen plaketin, rastgele herkese verilen değersiz bir şey gibi görülmesi ve anlaşılmasıdır. Verilen plaketin veren kurumun büyüklüğünü, değerini yansıtan bir değeri olmalıdır. 

Bilindiği gibi “Plaket” söz konusu anı, hatıra, hediyesinin imalat ve üretim alanındaki adıdır.

Bunun veren ve alan açısından adı da önemli anlar ve olayları hatırlama, anma, değerini bilme açısından “Onur ve Onurlandırma” dır. Dolayısıyla Plaket değil Onurluk’tur.

BASIN – BASIN İLİŞKİLERİ

Ancak bu konuda meziyet olarak, kıymet bilme olarak en önemli davranışı da Basın’a gösterirler. Basın onlar için sadece fotoğraf çeken, haber yazan basit bir kişidir.

Basın ve basın görevlilerinin bir değeri yoktur. Onların gözünde basın elemanlarının değeri “dış kapının mandalı” kadardır.

Fotoğraf çekip, haber yazıp, yayınladığı sürece sadece bir “merhaba” yı hak ederler. Nasılsın, iyi misin yok, sadece merhaba.!  Fotoğraf çekip, haber yazıp, yayınlamıyorsa da zaten yok hükmündedirler.

Bir kurum ve kuruluş Basına, basın görevlilerine önem ve değer vermeli, bunu da göstermeli ve hissettirmelidir. Karşılaşıldığında sadece merhaba değil; Nasılsın, iyi misin, bir şeye ihtiyacın var mı, nasıl geleceksin, nasıl döneceksin, aç mısın, tok musun.? Da olmalıdır.

Yapılacak etkinlik öncesinde Basın ile bir araya gelinmeli, söz konusu etkinlik hakkında ve yapılması gerekenler hakkında bilgi alış verişi yapılmalı, ortaya konulacak öneriler dikkate alınmalı ve etkinlik sonrasında da bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirilmelidir.

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Aralık.2015okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ –– okkesb@turkfreezone.com,

 

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP