TECRÜBE PAYLAŞIM TOPLANTISI

ANTİAD - Antalya İşadamları Derneği’nin Düzenlediği Tecrübe Paylaşım Toplantısının Konuğu: Hikmet Çetin

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

TECRÜBE PAYLAŞIM TOPLANTISI

ANTİAD - Antalya İşadamları Derneği’nin Düzenlediği Tecrübe Paylaşım Toplantısının Konuğu: Hikmet Çetin

Genel seçimler öncesinde gündemin takipçisi olan ANTİAD - Antalya İşadamları Derneği’nin düzenlediği “Tecrübe Paylaşım Toplantısı"nın konuğu: TBMM Başkanlığı, CHP Genel Başkanlığı ve bir dönem NATO  Sivil Temsilciliği görevlerini üstlenen Hikmet Çetin oldu.

BAŞKAN TERLEMEZ :

GÜNDEMİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ..

ANTİAD - Antalya İşadamları Derneği, yerel gündemin olduğu gibi genel gündeminde takipçisi olmaya devam ediyor. 7 Haziran genel seçimlerine doğru ‘Tecrübe Paylaşım Toplantıları’nda yerel yöneticiler ve siyasetçilere konuk ettiklerini söyleyen ANTİAD Başkanı Murat Terlemez, seçimlerin ardından yine de gündemin takipçisi olmaya devam edeceklerini söyledi.

TBMM başkanlığı, CHP genel başkanlığı ve bir dönem NATO sivil temsilciliği görevlerini üstlenen Hikmet Çetin ise, Antalya İşadamları Derneği'nin konuğu oldu. Akra Barut Hotel'deki toplantıda Türkiye'nin dış politikaları ve seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Hikmet Çetin, Türkiye'nin bugün Ortadoğu ve Avrupa Birliği'ne yönelik yürüttüğü dış politikanın yanlışlıklarla dolu olduğunu anlattı.

HİKMET ÇETİN:

İDEOLOJİYE GÖRE DIŞ POLİTİKA OLMAZ...

ANTİAD - Antalya İşadamları Derneği, Hikmet Çetin’i Konuk Etti

Genel seçimlere doğru gündemin takipçisi olan ANTİAD - Antalya İşadamları Derneği’nin düzenlediği “Tecrübe Paylaşım Toplantısı’nın konuğu TBMM başkanlığı, CHP genel başkanlığı ve bir dönem NATO sivil temsilciliği görevlerini üstlenen Hikmet Çetin oldu.

TÜRK DIŞ POLİTİKASI YANLIŞLIKLARLA DOLU

ANTİAD - Antalya İşadamları Derneği, yerel gündemin olduğu gibi genel gündeminde takipçisi olmaya devam ediyor. 7 Haziran genel seçimlerine doğru ‘Tecrübe Paylaşım Toplantıları’nda yerel yöneticiler ve siyasetçilere konuk ettiklerini söyleyen ANTİAD Başkanı Murat Terlemez, seçimlerin ardından yine de gündemin takipçisi olmaya devam edeceklerini söyledi. TBMM başkanlığı, CHP genel başkanlığı ve bir dönem NATO sivil temsilciliği görevlerini üstlenen Hikmet Çetin ise, Antalya İşadamları Derneği'nin konuğu oldu. Akra Barut Hotel'deki toplantıda Türkiye'nin dış politikaları ve seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Hikmet Çetin, Türkiye'nin bugün Ortadoğu ve Avrupa Birliği'ne yönelik yürüttüğü dış politikanın yanlışlıklarla dolu olduğunu anlattı.

DIŞ İLİŞKİLERDE KARŞILIKLI SAYGI

Dünyada hiçbir ülkede ideolojiye göre dış politika olmadığını ve dış politikanın iç politikaya alet edilmemesi gerektiğini belirten Hikmet Çetin, başka ülkeler, özellikle komşuların iç işlerine karışılamayacağı ve onların da bizim iç işlerimize karışmasına izin verilmemesi, başka ülkelerin toprak bütünlüğüne ve egemenliğine saygı duyulması yönündeki dış politika ilkelerini sıraladı. Dış politikada ülke çıkarlarına göre hareket edileceği, sürekli düşmanlık veya dostluk olamayacağına vurgu yapan Çetin, Türkiye'de son yıllara kadar bu ilkelere önemli ölçüde dikkat edildiğini, geçmişle karşılaştırma yapıldığında bugün bu ilkelere büyük ölçüde uyulmadığının görüldüğünü söyledi.

CİDDİ BİR TERÖR TEHLİKESİ

Türkiye'deki 2 milyon Suriyeli mültecinin sadece 258 bininin kamplarda, diğerlerinin sokaklara salındığını belirten Çetin, bu yüzden ilerde ciddi bir terör tehlikesi yaşanabileceğini söyledi. Esad'ın tüm sorunların kaynağı olarak Türkiye'yi gördüğüne dikkat çeken Çetin, biri yakalanan MİT TIR'larının Türkiye'den geldiğinin tüm dünya tarafından da bilindiğini ve Türkiye'nin başının bu yüzden çok büyük belaya girebileceğini kaydetti.

 

 

Fatih Bacak, Antalya–Haziran.2015 fb.antalya007@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ – mail: okkesb61@gmail.com,

https://twitter.com/okkesb – web: http://www.trabmarder.org,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,- okkesb@telmar.net

Fatih Bacak, Antalya–Haziran.2015 fb.antalya007@gmail.com,

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP