PARASI Bizden SÖVDÜRMESİ Sizden

Merhaba sevgili okurlarım; Son günlerde TV programlarında belden aşağı küfürlerle yapılan sohwlar moda olmuş durumda. Bu modaya Türk Telekom’un sponsorluğu ile gerçekleştirilmiş Zibidi Show’u, Ramazan Bayram’ında TRT 1 ekranlarından bibleyerek verdi.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

PARASI BİZDEN SöVDüRMESİ SİZDEN

 

Merhaba sevgili okurlarım; Son günlerde TV programlarında belden aşağı küfürlerle yapılan sohwlar moda olmuş durumda. Bu modaya Türk Telekom’un sponsorluğu ile gerçekleştirilmiş Zibidi Show’u, Ramazan Bayram’ında TRT 1 ekranlarından bibleyerek verdi.

 

Yetmiyormuş gibi aradan birkaç gün sonra, hesapta çok yoğun istek aldığını deklare ederek aynı seviyesizliği bir kere daha ballandıra ballandıra yayınladılar. Meğer ne kadar özlemişler birilerinin onlara sövmesini de haberimiz yokmuş.

 

Sayın Türk Telekom ve TRT yetkilileri; Maksadınız kendinize sövdürmek idiyse, hakkınızı vermek lazım son derece başarılı olduğunuzdan emin olabilirsiniz. Yok, parası sizden sövdürmesi bizden diyorsanız, yetmiş milyon adına aynen iade ederim.

 

Evine ekmek getirmek için, canını dişine takmış vatandaşından vergi toplayıp ta, bu kurumlara aktaran yöneticilerimize de ciddi anlamda göreve davet ediyorum. Radyo televizyon üst kurulu diye bir kurum var, ne iş yapar bu ülkede? Ne anamız kaldı nede avradımız.

Yetkililer nerde? Aloooo!

Eskiden çocuklarımızı sokağa salmazdık küfür öğrenmesinler diye, oysa küfür evimize kadar girdi bazı……….ların yüzünden. Recep İvedik diye bir film sinemalarda gösterilmekte, ne konusu var ne de sanatsal bir değeri. Üstelik de her üç kelimenin biri belden aşağı küfür. Kapalı gişe oynuyormuş. Hey ALLAH’IM aklıma mukayyet ol. Bu insanlar meğer ne kadar hevesli imiş küfür edebiyatına. Ah dostlar ah! Artık birilerini uyandırın. Manevi ve Ahlaki değerlerimizle alay ediliyor, hiçe sayıyorlar. Yetkililer nerde? Aloooo!

 

      Ben inanmıyorum ki bu şarlatanlıkları seyredip de rahatsız olmayan aile reislerinin olduğuna. Her görüşünü aldığım eş ve dostlarımdan aynı tepkileri aldım. Lakin neden hala daha bu tür programları protesto etmediklerini de sorduğumda verdikleri cevap ilginçti.”Kimi kime şikâyet edeceksin?” Hayır, dostlar bu doğru değil. Biz sessiz kaldıkça, bu para karşılığında, ahlaki değerlerini hiçe sayanların ve de satanların sayısı çoğalacaktır. Yara büyümeden önlemini almak lazım. Kaldı ki, bizim yara kangren olmak üzere.

 

       Bu tür konularda; Başbakanlığa, İçişleri ve Kültü Bakanlığının yanı sıra Aileden sorumlu Devlet Bakanlığına ve hatta Cumhur Başkanımıza da şikâyetlerinizi yazılı olarak bildiriniz. Manevi ve Ahlaki değerlerimize hep birlikte sahip çıkmalıyız.

       Yapılan bu tür programlar; Kültürümüzü yok edip, aile bağlarımızı koparmaya yöneliktir. Yıllardır birtakım oyunlarla bizleri yıkamayanlar, kültürümüzü elimizden alarak, muvaffak olmaya çalışıyorlar.

 

Şen ve esen kalın.          

Fuat ŞENGÜL - 24–10–2008

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP