İLHAN CAVCAV’DAN ÖNEMLİ KARAR

Gençler Birliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav Futbolcularına Sakal Yasağı Koydu. Burası İmam Hatip Okulu Değil Kardeşim.!

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

İLHAN CAVCAV’DAN ÖNEMLİ KARAR

İlhan Cavcav'ın Hiç Tartışılmadan Uygulanması Gereken Kararı.!

Gençler Birliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav Futbolcularına Sakal Yasağı Koydu. Burası İmam Hatip Okulu Değil Kardeşim.!

Gençler Birliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav "maçlara sakallı çıkma yasağı" getirilmeli diyerek; Gençler Birliği'nde maçlara sakallı çıkan futbolculara 25 Bin TL ceza kesilmesi talimatı verdi. Tekrarlanması halinde ise "25 Bin TL artı, kadro dışı bırakın" dedi.

Futbolculara getirdiği sakal yasağı ile ilgili konuşan 
İlhan Cavcav, "Kulüp müdürüme talimat verdim. Bundan böyle maçlara sakallı olarak kim çıkıyorsa her maç için 25 bin TL ceza keseceğimi, sakalda ısrar etmesi halinde ise kadroya alınmayacaklarını tabelaya yaz dedim" diye konuştu.

"BURASI İMAM HATİP OKULU MU.?"
Neden bu şekilde bir karar aldınız sorusuna ise Cavcav, "Niye böyle bir karar aldım? Ben söylüyorum ayıp oluyor belki... Ben 80 yaşındayım ve her gün traş oluyorum kardeşim. Beşiktaş'ın antrenörü çıkıyor sakal, Volkan'da sakal, Selçuk'ta sakal, Beşiktaşlılar da sakal... Yahu arkadaş, burası İmam Hatip okulu mu.? Sen spor yapıyorsun. Sen ilerlemede, gençlere örnek olacaksın. 23 yaşında benim torunum var ve sakal bırakıyor. "Oğlum kes" diyorum, bana "Dede, bütün sporcular sakallı onlara niye demiyorsun?" diyor. Bunların örnek olması lazım, Bunu dün Sayın Yıldırım Demirören'e de söyledim.

O "Biz böyle bir karar alamayız" diyor. "UEFA bilmem ne yapar" diyor. "Bıktık UEFA'dan" yahu... Keşke bir yer olsa da UEFA olmadan oynasak futbolumuzu. "Kulüpler olarak karar alırsınız" dedi. Bende "tamam" dedim ve karar aldım, bütün kulüpler de alsın bu kararı.
"Kulüp başkanlarının sakal konusunda görüşlerini sordunuz mu.?" sorusuna ise Cavcav, "Kimsede 'tık' yok canım" ifadesini kullandı.

CAVCAV'IN İLGİNÇ BREZİLYA YORUMU.!
Milli takım ve Fatih Terim hakkında konuşmak istemediğini ifade eden Duayen Başkan İlhan Cavcav,
"Brezilya maçını izledikten sonra milli takıma seçilen futbolcu kardeşlerimin ortaya koydukları futbolu gördükten sonra, sahaya Gençler Birliği takımını çıkarsaydım belki 4-0 yenilirdim ama daha iyi futbol oynardım" dedi.

 

 

Fatih Bacak, Antalya–Kasım.2014 -fb.antalya007@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/  - okkesb@telmar.net,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb61@gmail.com,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,

Fatih Bacak, Antalya–Kasım.2014 -fb.antalya007@gmail.com,

 

İLHAN CAVCAV ÖZÜR DİLEDİ

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, "Kullandığım 'imam-hatip' ibaresi yüzünden rencide olanlar varsa, bu amacını aşan yanlış benzetmeden dolayı özür dilerim" dedi.

İlhan Cavcav, Gençlerbirliği futbolcularına getirilen 'sakal' yasağına ilişkin kararını hatırlatarak, "Futbolcularımıza sakal bırakmayı yasakladığıma dair bir açıklama yaptım. Ancak ses getiren bu açıklama, maalesef sürçülisan ederek kullandığım 'imam-hatip' ibaresi yüzünden amacını çok aşan, çarpıtan, ideolojik ve siyasi boyutlu yorumlara sebep oldu" değerlendirmesinde bulundu.

"Kuşkusuz, bu topraklarda ve dolayısıyla Gençlerbirliği Spor Kulübü'nde futbol oynayan her kişi, Anayasahükümleri doğrultusunda kılık kıyafet özgürlüğüne sahiptir" değerlendirmesinde bulunan Cavcav, şöyle devam etti: 
"Dini değerler dokunulmazdır. Bu hak ve özgürlüklere yaşamım boyunca saygı duydum ve duyacağım. Hoşlanmadığım husus ise gençlerin kendilerini ilginç moda akımlarına kaptırarak değişik saç-sakal uygulamalarıyla kanımca pek şık olmayan görüntülere bürünmesidir. Elbette Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı olarak buna da müdahale etme ve müeyyide tatbik etme arzum ve hakkım bulunmamaktadır." 

Tek amacının, "sadece bir baba ve bir dede olarak, ideolojik ya da siyasi hiçbir öge barındırmaksızın, gençlere örnek olan futbolcuları, görünümlerine daha özenli davranmalarını tavsiye etmek" olduğunu kaydeden Cavcav, "Kullandığım 'imam-hatip' ibaresi yüzünden rencide olanlar varsa, bu amacını aşan yanlış benzetme nedeniyle özür dilerim" ifadesini kullandı.

17.11.2014 -17.06

 

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Kasım.2014 - okkesb@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ -okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb61@gmail.com,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Kasım.2014 - okkesb@gmail.com,

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP