CİMNASTİGİN ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

2015 yılında Almanya da düzenlenecek olan Ritmik Cimnastik Dünya şampiyonasına katılıp önemli derecelerle dönmek istiyorlar

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

CİMNASTİGİN ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Mersin’de düzenlenen. Etap Kulüplerarası Ritmik Cimnastik yarış ve Federasyon kupasında şampiyon olan Antalya Gençlik Spor Kulübü sporcuları Elif.

Zeynep Celep, Selin Kılavuz ve Antalya Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ahmet Paşaoğlu ve Ritmik Cimnastik Antrenörü Elberru Celep’i makamında ağırlayan Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu'nu sporcularımızın başarısı bizleri mutlu etti dedi.

24-26 Ekim tarihleri arasında Mersin Cimnastik Federasyon kupası hakkında Müdürü Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu’na  bilgi veren, Antalya Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ahmet Paşaoğlu, “Şampiyonada  Gençler, Top, Labut, Çember, Kurdele kategorilerinde Elif. Zeynep Celep 1’inci Selin Kılavuz 2’inci oldu” dedi.

Paşaoğlu ayrıca,  “2015 yılında Almanya’da düzenlenecek olan Ritmik Cimnastik Dünya şampiyonasına katılıp önemli derecelerle dönmek istediklerini” belirtti.

Sporun her dalı ile ilgilenen gençlere her zaman destek olduklarını ve destek olmaya da devam edeceklerini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, Antalya Gençlik Spor Kulübü sporcuları Elif. Zeynep Celep, Selin Kılavuz’un başarıları bizleri mutlu etti. Dansın Ritmini sporla birleştiren kızlarımızdan yurt içinde ve yurt dışında daha büyük başarılar bekliyoruz” dedi.

Hacıcaferoğlu, “Sporculara spor yaşamlarında başarılar” diledi.

 

 

 

Fatih Bacak, Antalya–Kasım.2014 -fb.antalya007@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/  - okkesb@telmar.net,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb61@gmail.com,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,

Fatih Bacak, Antalya–Kasım.2014 -fb.antalya007@gmail.com,

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP